Uzun süreli ilişkisinde ilk adımı atanlar ve atmaya hazırlananların topiği :))

Maşallah diyelim =) Canım ben hiç kullanmadım kil sabununu sadece 1 kere kil maskesi yaptım yüzüm mahvoldu, kıpkırmızı oldu sivilceler çıktı o yüzden yanaşmıyorum kile =)

ama şekerim kullandığın kil çok önemli ki
killerin çeşitleri de var cilt tiplerine göre sanırım
mesela yeşil kil yağlı ciltler için sivilce için sanırım tam emin değilim yeşilin yağlı ciltler için olduğuna ama renkleri ciltlere göre yani

Son düzenleme:
Maşallah diyelim =) Canım ben hiç kullanmadım kil sabununu sadece 1 kere kil maskesi yaptım yüzüm mahvoldu, kıpkırmızı oldu sivilceler çıktı o yüzden yanaşmıyorum kile =)

Başta benimde çene bölgeme kuruluk yaptı soyuldu hafif ama günde 1 kere nemlendirici sürdüm şimdi gçti kurulukta ben cok memnun kaldım canım :)

Başta benimde çene bölgeme kuruluk yaptı soyuldu hafif ama günde 1 kere nemlendirici sürdüm şimdi gçti kurulukta ben cok memnun kaldım canım :)

Canım Dermokil'in yağlı ciltler için maskesini kullandım bilemiyorum artık niye öyle oldu =) Evet çok çok faydalıymış kil. Shannacım kuru mu cildin senin?

Valla bilemiyorum Canım ama benimkinin markası yok el yapımı =) Aynen benim cildimde çok hassas Bi ara largopen diye antibiyotik sürmüştüm yüzüme kurutmuştu baya =)

Canım fotosunu çektim ama telin usb'sini bulamadım ama şöyle oldu Eki Görüntüle 645788 Hımm ben kurabiyede kakao çikolata filan hiç sevmem ya =)

Eline sağlık canımm. Eminim güzel olmuştur.
İki kurabiye arasına az bişe nutella sürüyosun canım yemedim ama güzel olucağına eminim. Eğer yaparsam bende koyarım foto.

Eline sağlık canımm. Eminim güzel olmuştur.
İki kurabiye arasına az bişe nutella sürüyosun canım yemedim ama güzel olucağına eminim. Eğer yaparsam bende koyarım foto.

Daha beklemedeyim 10 dk sonra çıkarıcam =) Hıhı koyarsın. Aslında bi topik açsak da hünerlerimizi sergilesek

Fıstıklar napıyosunuz kimler buralardaaaa :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…