Maşallah diyelim =)Canım ben hiç kullanmadım kil sabununu sadece 1 kere kil maskesi yaptım yüzüm mahvoldu, kıpkırmızı oldu sivilceler çıktı o yüzden yanaşmıyorum kile =)
Maşallah diyelim =)Canım ben hiç kullanmadım kil sabununu sadece 1 kere kil maskesi yaptım yüzüm mahvoldu, kıpkırmızı oldu sivilceler çıktı o yüzden yanaşmıyorum kile =)
ama şekerim kullandığın kil çok önemli ki
killerin çeşitleri de var cilt tiplerine göre sanırım
mesela yeşil kil yağlı ciltler için sivilce için sanırım tam emin değilim yeşilin yağlı ciltler için olduğuna ama renkleri ciltlere göre yani
Başta benimde çene bölgeme kuruluk yaptı soyuldu hafif ama günde 1 kere nemlendirici sürdüm şimdi gçti kurulukta ben cok memnun kaldım canım :)
the beyin
neden banlandı ki
şuan konuşuyoruz
haylazlık etmiş kulağını çekmişler
açtığı konuyu incelemeye almışlar ama konunun içeriğini hala bilmiyorum
sanırım senin dediğin kükürtlü sabun
ben ondan da aldım eczaneden moos marka o da 5 tlydi ama iyi gelmedi bana daha beter yaptı cildimi
benim cildim çok hassas ya
yine aspirin maskesi yapıcam
yıllar önce sivilcelerimden bu maskeyle kurtulmuştum
KızlaaaaaaaaaR ben geldimmFırına kurabiye attım, olsanız da yeseydik
Canım fotosunu çektim ama telin usb'sini bulamadım ama şöyle oldu Eki Görüntüle 645788 Hımm ben kurabiyede kakao çikolata filan hiç sevmem ya =)
Eline sağlık canımm. Eminim güzel olmuştur.
İki kurabiye arasına az bişe nutella sürüyosun canım yemedim ama güzel olucağına eminim. Eğer yaparsam bende koyarım foto.
Daha beklemedeyim 10 dk sonra çıkarıcam =) Hıhı koyarsın. Aslında bi topik açsak da hünerlerimizi sergilesek
Canım fotosunu çektim ama telin usb'sini bulamadım ama şöyle oldu Eki Görüntüle 645788 Hımm ben kurabiyede kakao çikolata filan hiç sevmem ya =)
eline sağlık çok güzel gözüküyor yaCanım fotosunu çektim ama telin usb'sini bulamadım ama şöyle oldu Eki Görüntüle 645788 Hımm ben kurabiyede kakao çikolata filan hiç sevmem ya =)
anem ne güzelmiş bunun tarifini verirmisin aceba
eline sağlık çok güzel gözüküyor ya
un kurabiyesi mi bu
Selamlar,aranıza katılabilir miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?