Kızlar maalesef olmadan önce harikaydılar ama tuhaf oldu ne bilimÜzüldüm bende. EsmerKraliçem evet un kurabiyesi.
evet tabiki hoş geldin kendinden bahset bakalım ilişkin var mı varsa ne kadarlk, neler yapıyosun :)
hoşbuldum
evet ilişkim var 2 aylık :) kendi aramızda yüzük taktık 1-2 seneye evleniyoruzz
Ne güzel yaşlar kaç aynı şehirde misiniz ? :)
hoşbulduk canımmHoş geldin canım nasılsın, neler yaptın :)
aynı şehir aynı ilçe canım :)
ben 20 yasındaym o da 22
ben başak burcuyum o aslan
hoşbulduk canımm
napıyım ya bütün gün evdeydim bugün
sen neler yaptınn
oh ne güzell iyi gezmişsin canımAnnemle çarşıya gittik markete falan yoruldum dünde arkadaşıma gittim evi uzak baya :)
Ben geldim kızlar
Ay bugün çok yoruldum yahu
Gelin kaynana yemekler hazırladık
Ben mücver ve soğan halkası yaptım kaynana patates kızarttı sevgilimde çorba yaptı böyle ailecek hepimizin eli değdi sofraya
O kadar yemişiz ki içimiz şişti şimdi türk kahvesi yaptık sindirsin diye
Hoş geldin kankOh oh afiyet olsun ne güzel yaaaa çok imreniyorum sevgilinle aranızdaki muhabbete geçende yazmışsın okadar yıl hiç ayrıldık, btsin demedik ikimizde diye maşallahhhh Var mı bunun bi sırrı kız
Oooo kanka burdasın
Canım sizde aynı şehirde olsanız eminim ki bi çok güzel anınız olur birlikte
Bizim evler yürüyerek 10 dakikalık mesafede e hal böyle olunca her gün görüşüyoruz
Sırrı aslında pek yok genelde bilindik şeyler
Ama ikimizde bitti mi tam bitsin diyenlerdeniz o yüzden söz ağızdan bi kere çıkar öyle ara verelim 3 hafta sonra görüşelim olmaz.
Bi sorun varsa anında o gün hallediyoruz hani eski topraklar der ya yatağa küs girilmez diye bizde bunu uyguluyoruz bi nevi
O gün içinde sorun neyse çözüyoruz
Allah kimsenin muhabbetini bozmasın
Burdayım tabi kız başka işim mi varHaklısın mesela bi konuda anlaşamasanız 10 dk ya yan yanasınız anında çözülür sorun :) Buarada ne giyeceğime karar verdim koyu kot pantolon, siyah sade bady lacivert deri mont, siyah bot giyicem spor olmak en iyisi :)
Çarşamba mı gidiyordun sen
Evet sade ol yani doğal ol
Annen de geliyor mu ?
Evet canım çarşamba kısmetse..Annemde gelecek bakalım nasıl bi gün olacak :)
Annenin de gelmesi çok iyi oluyor canım
Sonuçta sende ilk kez tanışacaksın yanında annenin olması ilişkinizin ciddiye alındığını gösterir.
Böyle şeyler ufak detay gibi geliyor da anneler öyle düşünür yani
Evet başta annem gelmeyecekti ama gelmesi cok daha iyi oldu dediğin gibi :) Geldiğim gibi anlatıcam neler olup bittiğini ah çarşamba gel artık ! :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?