zaman herşeyin ilacı zaten,ALLAH razı olsun canım
AMİN
Kızlaaarrr yeni pc den yazıyorum aldım bügun çooook beğendimmm herkese günaydınnn :)))
Selam kızlar ben geldimm keyifler nasıl
Hoşgeldin beyin bende hoş geldim
Bende keyifler süper hava güzel manita yanımda
Zaten yanında olmasa şaşırırdım sedulu nerde seninki yok mu diye sorardım ki sen söyledin çok hissiyatlı gacısın hissettin
İşe başlıyom benKendimi sevgilisizlikten işe vurcam iş aşkı yaşıycam
Aynen öyle bebeğim soracağını sezdim ve yazayım dedim
Hayırdır kız ne işi
Çıtır hemşireyim artıkkkk ilk görevime başlıyorum bi özel hastanede evraklardan kurtuldum bugün teslim ettim sözleşmemi imzaladım pazartesi iş başı
Elinde iğneyle hasta kovalama
Hayırlı olsun tatlım senin iş baya yoğun olur o zaman buraya fazla sık gelemezsin
Öyle görünüyo yoğun olur ama gelmeye çalışırım kimse kurtulamaz benden
Aferin kız
Gel tabi
Yahu can sıkıntısına saç boyatmayı düşünüyorum ama hiçte cesaret edemiyorum
Evlenirken boyatırım ancak bu gidişle
Ben asıl ona cesaret edemem evlenirken hii bi de rengi beğenmem falan açtır bilmem ne yakarım düğün arifesinde saçları
Ben bu ara sıkıldım kestirmek istiyorum şekil değiştirmek
Sen ne renk düşünüyosun ?
Kızıl tonlarında düşünüyorum ben daha öncede yaptım ama çok uzun süredir doğal rengideler şimdi ilk baştan kızıl kolay oturmaz.
Aslında yaz geliyor belk bir ay sonra boyarım sonra yine üstüne bi kaç kez daha boyayınca renk oturur
Benim şimdi kaçmam lazım canım sen bi düşün bunu sonra devam edelim öptüm
Kızlaaarrr yeni pc den yazıyorum aldım bügun çooook beğendimmm herkese günaydınnn :)))
Oooooo hayırlı olsun shannam
gunaydın canm ay bende ozendım valla ınsan yenı bişi alınca ne mutlu oluyo demı
güle güle kullan canım,hayırlı olsun yeni laptopun
kızlar dışarıdan geliyorum var yaaa hava buz gibi,dışarısı güneşli ama hava soğuk ama gene de bahar esintili bir hava sanki çok güzel RABBİM ne güzel şeyler yaratıyorsun,Hamd olsun
Sağol yavrum :) Ben orflime gıordani mi böyle mi yazılıyo tam bılemedım yine orflimenın pudrasını kullanıyorum memnunum orflimede numara olarak değil mesela ben pudrada da fondötendede porselen kullanıyorum diğerleri koyu geliyor en açık kullanıyorum :)kızlar şuanda kullandığınız fondötenleri ve pudraları yazın markalarını numaralarını falan
merak ediyorum
her biriniz yazın ama gelince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?