Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar şuanda kullandığınız fondötenleri ve pudraları yazın markalarını numaralarını falan
merak ediyorum
her biriniz yazın ama gelince![]()
max factor bebeım ve aşırı derecede memnunum kullandıgım zaman makyaj kusursuz duruyor cildimde
![]()
Kızlar hasta mı olucam nedir midem falan fena istifra ettim![]()
Nekadaara aldın bunu yavrum ?
100 tl değildir canım imkansız yanitatlım geçmiş olsun bulantı bende de vardı yedıklerımızden olabılır veya soguktan mide için medpamit die bı ılac ıı gelıo dıe bılıyorum ama tabı doktora danış canım, ya tatlım ben almadım ablam almıstı yuzune koyu gelmiş bana verdı ama artık bende hep ondan alıcam bıtınce felan sormadım ama 100 tl vardır dıe dusunuyorum
tatlım geçmiş olsun bulantı bende de vardı yedıklerımızden olabılır veya soguktan mide için medpamit die bı ılac ıı gelıo dıe bılıyorum ama tabı doktora danış canım, ya tatlım ben almadım ablam almıstı yuzune koyu gelmiş bana verdı ama artık bende hep ondan alıcam bıtınce felan sormadım ama 100 tl vardır dıe dusunuyorum
merhaba kızlarr ben geldimm
şu an maybelline 24 golden beige rengini kullanıyorum
iyiym canımm bilgisayar almışsın güle güle kullan iyi günlerdeeHoş geldin canım nasılsın, neler yapıyorsun :)
Hooop ben geldiimm![]()
![]()
100 tl değildir canım imkansız yani
iyiym canımm bilgisayar almışsın güle güle kullan iyi günlerdee![]()
Sağol canımÇok pahalı yaaa ben veremem 100 tl
Max fctör ünlü bi marka o fiyatlarda olması normal gerçi :26:
Hoş geldin canımcım nasılsın yoktun baayadır :)
anladım canım rimelini kullanıyorum bende ucuz bir marka değil haklısın ama o kadar da pahalı değilbılemıyorum sorarım ablama tahmını bı rakam soyledım, ınternet satışları daha uygundur belkı bılemıyorum ama max factor bir kaş kalemını bıle 50 tl ye almıstım bundan 2 yıl once, burdan yola cıkarak tahmın ettım............