Uzun süreli ilişkisinde ilk adımı atanlar ve atmaya hazırlananların topiği :))

Ohh çok iyi olmuş canım bende evdeyim :) Benimki çalışıyor bende takılıyorum az önce arkadaş bizdeydi bol bol sohbet ettik şimdide atttım kendimi nete zaman geçiriyorum boool yağmurlu bi gün oldu bu :)

ayy iyice ev kuşu oldum ben yaa. sözde bugün kuaföre gidicektim ama kaldı tabii :ssz:

Hastalık yavaş yavaş terediyor beni boğazımın şişi inmiş biraz iyiyim bugün :)
Sen nasılsın biz hiç tanışamadık :)

Çok geçmiş olsun.
Tanışalım:)
Bi süredir bu topikte takılıyorum 1.5 yıllık bi ilişkim var :)
Çalışmıyorum çalışmadığım içinde evliliğin e sini düşünemiyorum bile:)
Bir an önce işe girip artık evlilik yolunda adım atmak istiyorum :)
:))))

Çok geçmiş olsun.
Tanışalım:)
Bi süredir bu topikte takılıyorum 1.5 yıllık bi ilişkim var :)
Çalışmıyorum çalışmadığım içinde evliliğin e sini düşünemiyorum bile:)
Bir an önce işe girip artık evlilik yolunda adım atmak istiyorum :)
:))))

Bende topik açıldı açılalı buralardayım bir iki sefer denk geldik seninle :)
İşe başlayacağım evraklarımı hazırlıyorum cuma gününe bitmiş olacak evraklarım cuma teslim edeceğim ya cumartesi ya da pazartesi başlamış olurum. :)
3 yıla yaklaşan bi ilişkim var aileler biliyor(babam biliyorumda bilmiyorum gibi davranıyor:1:) kendi aramızda söz yüzüğü taktık ama beklemelerdeyiz çünkü sevdiceğim 3. sınıfta henüz askerliği var gibi şeyler benimde yaşım evlilik için küçük henüz erkenden evlenmek istemiyorum öyle bakalım su akar yolunu blur diyelim. :61:

Kızlar :10: Nasılsınız ? :16:
İyiyiz allaha şükür sen nasılsın :)
Bende topik açıldı açılalı buralardayım bir iki sefer denk geldik seninle :)
İşe başlayacağım evraklarımı hazırlıyorum cuma gününe bitmiş olacak evraklarım cuma teslim edeceğim ya cumartesi ya da pazartesi başlamış olurum. :)
3 yıla yaklaşan bi ilişkim var aileler biliyor(babam biliyorumda bilmiyorum gibi davranıyor:1:) kendi aramızda söz yüzüğü taktık ama beklemelerdeyiz çünkü sevdiceğim 3. sınıfta henüz askerliği var gibi şeyler benimde yaşım evlilik için küçük henüz erkenden evlenmek istemiyorum öyle bakalım su akar yolunu blur diyelim. :61:

O zaman yeni işin hayırlısı olsun diyelim :)
Sayılı zaman çabuk geçer derler umarım okulda askerlikte göz açıp kapayana kadar geçer :)

Back
X