Uzun süreli ilişkisinde ilk adımı atanlar ve atmaya hazırlananların topiği :))

Evet Canım 2 defa yaşadım o lanet olası acıyı. Hiç hakketmediğim muameleyi gördüm, ailevi sorunları ondan değilde kuzeninden duydum, acısını benden çıkardı. Ama Rabbim acımı da ondan çıkardı :34: Sevdiğim çıktığım insan böyle konuşmak istemezdim ama o günler aklıma geldikçe düşmanım kesiliyor resmen

ne kadar benziyor durumlarımız oda sorunlarının acısını benden çıkardı üstüne ayrıldı gitti yolu açık olsun ama bende Allaha havale ettim :50:

Biz kızlar alttan alıp ezik gözüyle baktırıyoruz kendimize işte, işimizi bilsek öyle yapmayız gerçi. İşte kişilik meselesi bide ailenin çok önemi var. Ben ne annemde ne teyzelerimde gördüm işimi bilmeyi =) Sizin durum nasıl oldu bilmiyorum özet geç dicem ama boşver, canın sıkılmasın. Hakkın kalmaz, çünkü mazlumsun. Biz ayrıyken bi laf çıktı ağzımdan yemin ediyorum bire biri olmuş ya şok oldum ben, o yüzden içini ferah tut
Ah ah resmen hakaret ettilerde sustum susmak istedim.
Annesine laf söyletmiyo bile ama bana laf söylendiğinde onlar öyle öylemk istemediki oluyo . .
Bizde işimizi bilemedik ağırdan satamadık kendimizi naz yapamadık karşı taraf gibi :)
beddua etmiyorum ama rabbim önlerine çıkarsın bunları .
Allah mazlumun ahını yerde bırakmıyo işte seninkide güzel bi örnek

Evet Canım 2 defa yaşadım o lanet olası acıyı. Hiç hakketmediğim muameleyi gördüm, ailevi sorunları ondan değilde kuzeninden duydum, acısını benden çıkardı. Ama Rabbim acımı da ondan çıkardı :34: Sevdiğim çıktığım insan böyle konuşmak istemezdim ama o günler aklıma geldikçe düşmanım kesiliyor resmen

Allah a havale etmekten başka ne gelir ki elimizden. .
Ben çok bahsedip canımı acıtmak istemiyorum ama onu aldattığımı ima edip bana hakaret etti .
Bunu yediremem ki kendime :53:

Ben o olaydan sonra konuşmaya çalıştım ama beni geri çevirdi.
Aldıklarını kabul etmedi.
Bakamıyorum hiç birine 12 gün taktım o yüzüğü.
Yazık değilmi bana.
Hiç haketmemiş benim sevgimi :43:

ne kadar benziyor durumlarımız oda sorunlarının acısını benden çıkardı üstüne ayrıldı gitti yolu açık olsun ama bende Allaha havale ettim :50:

Hiiiiiiiç merak etme.! Rabbim bırakmıyor. Ay sinirlendim kızlar :ssz: Ne demiş Peygamberimiz(Sav.) 'Canı yanan sabretsin, canı yakanda yanacağı günü beklesin.'

Annesine laf söyletmiyo bile ama bana laf söylendiğinde onlar öyle öylemk istemediki oluyo . .
Bizde işimizi bilemedik ağırdan satamadık kendimizi naz yapamadık karşı taraf gibi :)

Ben çok bahsedip canımı acıtmak istemiyorum ama onu aldattığımı ima edip bana hakaret etti .

tubam emin ol ki senin layığın o olmadığı için bu sorunlar çıktıki Allah kurtardı onu senden
boşver o akılla düşünceyle zaten mutlu olamaz ki
biz insanlık ettik adam yerine koyduk bilemedik ki nankör olduklarını

Hiiiiiiiç merak etme.! Rabbim bırakmıyor. Ay sinirlendim kızlar :ssz: Ne demiş Peygamberimiz(Sav.) 'Canı yanan sabretsin, canı yakanda yanacağı günü beklesin.'

şuan bende çok doluyum brikti içimde herşey.
Sabrediyorum bana pişman olduğu günleri göstersin rabbim.
Ailesinin kapıma geldiği günü göstersin . .

tubam emin ol ki senin layığın o olmadığı için bu sorunlar çıktıki Allah kurtardı onu senden
boşver o akılla düşünceyle zaten mutlu olamaz ki
biz insanlık ettik adam yerine koyduk bilemedik ki nankör olduklarını

Ben neleri teptim ne fedakarlıklar yaptım.
Mükafatı bu olmayacaktı.
Şuan canım acısada ben güçlüyüm mutlu olucam.
Nankörlüğün bu kadarı fazla değilmi canım :43:

Ben o olaydan sonra konuşmaya çalıştım ama beni geri çevirdi.
Aldıklarını kabul etmedi.
Bakamıyorum hiç birine 12 gün taktım o yüzüğü.
Yazık değilmi bana.
Hiç haketmemiş benim sevgimi :43:

Canım benim ya :( Üzme kendini lütfen. Annelerimiz bize kıyamazken babalarımızdan sonra üzerlerimize daha da titrerken başkaları nasıl da kıyıyo. Bazı insanlarda hiç merhamet yok ben bunu anladım, Rabbim onları yoksun bırakmış insani duygulardan, yazık onlara! Sen onu bu kadar sevip, yüzüğünü taşırken bunu ima etti ha? Boşver hiç üzülme sen kendini biliyosun bitanem, dediğim gibi içini ferah tut.

ben dua ediyorum ona Allahım sorunları çözülsün borcunu ödesin sen ona sabır ver diye her dakika üzülüyorum üzülüyor diye aklımdan çıkmıyor bir saniye üzüntüsü sorunları yanında olmaya çalışıp söyleyeceklerimi iki kere düşünüp söylüyorum tavır yapmıyorum uzatmıyorum hatalarını ki birde biz kavga etmeylim birde bu sorunu yaşamasın ama o hiç bir şey yapmadığım halde üstüme geldi kavga çıkardı bağırdı çağırdı anlayışsızsın bizden bir halt olmaz dedi beni suçladı durdu her gün bir sorun çıkarım kavga etti tavır yaptı ben yine ayrılmadım yanındayım dedim kendi ayrıldı :) tek dediğim şeyse Allahım sen görüyorsun sana havale ettim ne diyebilirim ki başka :)

Canım benim ya :( Üzme kendini lütfen. Annelerimiz bize kıyamazken babalarımızdan sonra üzerlerimize daha da titrerken başkaları nasıl da kıyıyo. Bazı insanlarda hiç merhamet yok ben bunu anladım, Rabbim onları yoksun bırakmış insani duygulardan, yazık onlara! Sen onu bu kadar sevip, yüzüğünü taşırken bunu ima etti ha? Boşver hiç üzülme sen kendini biliyosun bitanem, dediğim gibi içini ferah tut.

Ben onun babasını babam bilmeye hazırdım.
Baba şevkatine açım zaten doluyum birde bunları kaldıramıyorum :43:
Rabbim inşirah ferahlığı versin bize .
Bunu kaldırıpta ona dönemem canım evlendiğimizde daha büyük sorunlarımız olur eminim.
Daha bunun gibi nicesini duyup sineye çektim ben .

Ben neleri teptim ne fedakarlıklar yaptım.
Mükafatı bu olmayacaktı.
Şuan canım acısada ben güçlüyüm mutlu olucam.
Nankörlüğün bu kadarı fazla değilmi canım :43:

canım hayat döverek olgunlaştırıyor bizi belki sen bunları yaşamasaydın herkes gelip seni böyle üzüp yarı yolda bırakacaktı tecrübe olmadı mı sana emin ol zamanla geçecek bunlar unutacaksın dönüp bu günleri hatırlayıp güleceksin ne kadar körmüş gözüm diyeceksin ve yanındakiyle kıyasladığında onu tırnağındaki kir bile olmazmış diyeceksin
ailesine karşı savunmamış birinden ne gelecek bekleyebilirsin ki vallah verilmiş sadakamız varmış ki ömür boyu mutsuz olmaktan kurtarmış bizi rabbim

canım hayat döverek olgunlaştırıyor bizi belki sen bunları yaşamasaydın herkes gelip seni böyle üzüp yarı yolda bırakacaktı tecrübe olmadı mı sana emin ol zamanla geçecek bunlar unutacaksın dönüp bu günleri hatırlayıp güleceksin ne kadar körmüş gözüm diyeceksin ve yanındakiyle kıyasladığında onu tırnağındaki kir bile olmazmış diyeceksin
ailesine karşı savunmamış birinden ne gelecek bekleyebilirsin ki vallah verilmiş sadakamız varmış ki ömür boyu mutsuz olmaktan kurtarmış bizi rabbim

Şuanki psikolojimle yanlış bişey yapmaktan korkuyorum canım :50:
Ben yeterince olgunlaştım diyordum ama öyle değilmiş, daha kaç tokat yiyecem aceba hayattan . .
Özelden yazıcam sana kuzum :50:

ben dua ediyorum ona Allahım sorunları çözülsün borcunu ödesin sen ona sabır ver diye her dakika üzülüyorum üzülüyor diye aklımdan çıkmıyor bir saniye üzüntüsü sorunları yanında olmaya çalışıp söyleyeceklerimi iki kere düşünüp söylüyorum tavır yapmıyorum uzatmıyorum hatalarını ki birde biz kavga etmeylim birde bu sorunu yaşamasın ama o hiç bir şey yapmadığım halde üstüme geldi kavga çıkardı bağırdı çağırdı anlayışsızsın bizden bir halt olmaz dedi beni suçladı durdu her gün bir sorun çıkarım kavga etti tavır yaptı ben yine ayrılmadım yanındayım dedim kendi ayrıldı :) tek dediğim şeyse Allahım sen görüyorsun sana havale ettim ne diyebilirim ki başka :)

Kendinden çok sevmişsin, ötesi var mı? Bende öyleydim ağlardım ya paralardım canı sıkkınsa ama artık yapmıyorum!! Kendimden çok sevmiyorum. Olan bize oluyo :ssz: Kafasına dank ettiği zaman koşar peşinden Sagopa Sagopa diye. :47:

Şuanki psikolojimle yanlış bişey yapmaktan korkuyorum canım :50:
Ben yeterince olgunlaştım diyordum ama öyle değilmiş, daha kaç tokat yiyecem aceba hayattan . .
Özelden yazıcam sana kuzum :50:

canım düzelsin psikolojin bak seven böyle olmaz ya varya seven sevdiği için dünyaları yakar ya bizi yakıp yıktı bunlar böyle sevgimi olur bizde mantığımız yerine hep duygularımızla hareket ettiğimiz için bu haldeyiz aslında bizim suçumuz göz göre göre üzmelerine izin verdik ama yeter üzülme daha ya onun umrunda değilken senin halen daha onun için üzülmen doğrmu değermi buna hakediyormu halen daha onun için üzlmeni boşver kendine gel geçecek buda sabret Allahım hakettiğini verir herkese zamanı gelince merak etme çok mutlu olacaksın sen üzülme

Ben onun babasını babam bilmeye hazırdım.
Baba şevkatine açım zaten doluyum birde bunları kaldıramıyorum :43:
Rabbim inşirah ferahlığı versin bize .
Bunu kaldırıpta ona dönemem canım evlendiğimizde daha büyük sorunlarımız olur eminim.
Daha bunun gibi nicesini duyup sineye çektim ben .

Bende onu diyorum, ben olsam kızım derdim ya oğluma kızardım nasıl üzersin diye ama herkes aynı değil işte. :ssz:

Kendinden çok sevmişsin, ötesi var mı? Bende öyleydim ağlardım ya paralardım canı sıkkınsa ama artık yapmıyorum!! Kendimden çok sevmiyorum. Olan bize oluyo :ssz: Kafasına dank ettiği zaman koşar peşinden Sagopa Sagopa diye. :47:

evet kendimden çok sevdim ya benim karşıma çıkmasın ben başka birşey istemem ne var ne yok attım çöpe ki belki 50 kere ayrılmıştır hep bir umut düzelir diye kıymamıştım onlara ama attığım an öyle rahatladım ki gerçekten benim gözüm körmüş ki göremedim bunca zaman gerçek yüzünü

Kızlar bizimkiler söyleniyo yine, ders çalışmaya gidiyorum. Kalmayı çok isterdim :( Kendinize çooook ii bakın, Rabbim sabır versin, hakkınız kalmaz ama bunu aklınızda bulundurun her daim. Hadi Allah'a emanet olun, ii geceler

Kızlar bizimkiler söyleniyo yine, ders çalışmaya gidiyorum. Kalmayı çok isterdim :( Kendinize çooook ii bakın, Rabbim sabır versin, hakkınız kalmaz ama bunu aklınızda bulundurun her daim. Hadi Allah'a emanet olun, ii geceler

sende Allaha emanet ol canım iyi geceler :) kendine iyi bak

Selam kızlar kimler burada
Ya bütün gün evde yoktum daha yarım saat önce girdim :27:

Back
X