Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlaaar ben geldıııııım bırazcık alısverıs yaptım kendımı ıyı hıssedıyorum
ne var ne yok bacılar
pufiness canım buarada sana kumral yakıstrdım ben
atroşum senın ıcınde resım koyarım ama gırıp hemen kaçma bak ona gore
Kızçeler ben geldimmmmm ne var ne yok :)
iyilik beybı tek basıma dısarı cıktım bugun eve geldım sen napıosun moraller nasıl çarsambaya az kaldı hazırlıklar ne durumda:)
Yavrum nasıl olacağıma dair kararımı verdım yaa o tuniği kotla denedim beğenmedim pek annemde beğenmedi siyahla daha iyi duruyo dedi öyle giyerim heralde kendimi cok kasmıcam benımkiyle konustugumuzda rahat ol dedi zaten..Moralim iyi ya yarın burdaki bime asus marka laptop geliyo 700 tl ye annemle konustum kısmetse alıcam![]()
ıyı hadı canım hayırlı olsn iyimiş fiyatı da ..
canım hangısıyle daha hoş durursa onu gıy tabı ... rahat ol tabı ya onlarda ınsan ne kadar rahat olursan o kadar guzel gecer..
Annem bugun bende mi gelsem acaba hem geçmiş olsun derim hem tanışırım dünürlerimle dedi bakalım henüz benımkine söylemedim bakarsın annem vazgecer sağı solu belli olmaz ayıp olur insanlara önce kesin gelicem desin sonra söylicem :)
hmm canım bence ılk etapta sen gıt ama tabıı kı karar annenın ve senın...
tatlım ben yemek yıcem şimdi gelırım yıne dewam ederız muckk![]()
PC Cast-VahşiBu seriye takıldım çokk beğendim Gece Evi Serisi :)
Ben bitirdim seriyi canım okumaya devam et
Selam kızlar![]()
Selam canım nasılsın :)
İyiyim canım sen nasılsın
Gideceğiniz gün kesinleşti mi ?
Çarşamba günü gidicem canım annem bende gelsem iyi olur hem geçmiş olsun derim hemde tanışmış oluruz dedi ama bilmiyorum önce bi kesin geliyorum desin söylicem benımkine gelicem deyip gelmezse ayıp olur çünkü![]()
Az kalmış hadi iyi ya
Evet annenin gitmesi hoş olur.
Hem bi ön tanışma iyi gelir. Anneler anlaştı mı sizin iş tamam demektir[/QUOTE
Aynen tatlım bende öyle düşündüm annemle gitmem daha hoş dediğin gibi :) Benimki duymasın cok utanırr, heyecanlanır annem onu camda gördü kıpkırmızı olmuştu kıyamam![]()
Az kalmış hadi iyi ya
Evet annenin gitmesi hoş olur.
Hem bi ön tanışma iyi gelir. Anneler anlaştı mı sizin iş tamam demektir[/QUOTE
Aynen tatlım bende öyle düşündüm annemle gitmem daha hoş dediğin gibi :) Benimki duymasın cok utanırr, heyecanlanır annem onu camda gördü kıpkırmızı olmuştu kıyamam![]()
Utanmasın kız alışsın![]()