Uzun süreli ilişkisinde ilk adımı atanlar ve atmaya hazırlananların topiği :))

tildaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
resimleri göremedim o gün çok merak ediyorum tekrar koysana

Hımmm aslında annemın gelmesi iyi olur gibi geldi bana ben olumlu baktım ama dediğim gibi kesin geliyorum desin sonra söylerim...Afiyet olsun canım öpüldün :54:

aslında bebeğim bende sana onu söylicektim ama belki yanlış anlarsın diye demedim
bencede annenle git
çünkü annenle gitmen daha güzel bir izlenim verir bence benim görüşüm bu yönde

kızlaaar ben geldıııııım bırazcık alısverıs yaptım kendımı ıyı hıssedıyorum:1:
ne var ne yok bacılar
pufiness canım buarada sana kumral yakıstrdım ben
atroşum senın ıcınde resım koyarım ama gırıp hemen kaçma bak ona gore

heyecanla beklkiyorum
sabitledim kendimi koltuğa kalkmıyorum bak haadi koy:32:

aslında bebeğim bende sana onu söylicektim ama belki yanlış anlarsın diye demedim
bencede annenle git
çünkü annenle gitmen daha güzel bir izlenim verir bence benim görüşüm bu yönde

Evet canım daha iyi olur ama bakalım maddiyatıda ayarlayabilirsek gelecek büyük ihtimal :) Eee nasılsın neler yaptın :)

Evet canım daha iyi olur ama bakalım maddiyatıda ayarlayabilirsek gelecek büyük ihtimal :) Eee nasılsın neler yaptın :)

yoğunum canım ya
bi kaç güne kk ya hiç giremeye bilirim
evde tadilat var mutfağı başka bir odaya geçiriyoruz
işte annemle dolap modeli beğendik,granit beğendik,dolap rengi ve deseni beğendik falan
sonra lamine parkeleri karar verdik ben seçtim hepsinii hihi
sonra da odamı boyatacağım onun için boya seçeceğim ya da seçmem eski rengini bir kat daha boyatırım bilemiyorum yani
yeni nevresimler aldım yatağıma iki tane birisi pembişli sarılı birisi yine pembişli mavili
dekorasyon alışverişim tuttu :9:

yoğunum canım ya
bi kaç güne kk ya hiç giremeye bilirim
evde tadilat var mutfağı başka bir odaya geçiriyoruz
işte annemle dolap modeli beğendik,granit beğendik,dolap rengi ve deseni beğendik falan
sonra lamine parkeleri karar verdik ben seçtim hepsinii hihi
sonra da odamı boyatacağım onun için boya seçeceğim ya da seçmem eski rengini bir kat daha boyatırım bilemiyorum yani
yeni nevresimler aldım yatağıma iki tane birisi pembişli sarılı birisi yine pembişli mavili
dekorasyon alışverişim tuttu :9:

Özlicez seni yaniii :(
Bizde geçende annemle bana battaniye aldık nar kırmızısı üzerinde desen var evlenince kocamla örtünücez
:23::1:

Özlicez seni yaniii :(
Bizde geçende annemle bana battaniye aldık nar kırmızısı üzerinde desen var evlenince kocamla örtünücez
:23::1:

oooo örtünceksiniz kocişkonla demek terlemeyin altında sizin ateşinize dayanamaz battaniye:23::52:
ben çeyizime almadım ya tek kişilik aldım şuan kullanmak için
kök saldığımdan bu eve artık burayı dekorasyın olarak yenilemekle meşgulum
yok canım özlemezsiniz
geceleri gelirim ben gene bir saatliğine falan

ay gene topikte yalnız kaldım ama bir hafta sonra falan ben giremeyince tadilat temizlikleriyle yerleşmeyle yeni mutfağa uğraşırken beni çok özlersiniz ama
ahh atroşumuz nerelerdesin dersinizzzzz:63:

oooo örtünceksiniz kocişkonla demek terlemeyin altında sizin ateşinize dayanamaz battaniye:23::52:
ben çeyizime almadım ya tek kişilik aldım şuan kullanmak için
kök saldığımdan bu eve artık burayı dekorasyın olarak yenilemekle meşgulum
yok canım özlemezsiniz
geceleri gelirim ben gene bir saatliğine falan

Haha aynen :D Gel zatennn kuzum :)
Bizimde taşınma ihtimalimiz var ama bakalım yeni evler yapılıyo mütahite vermiştik
:31:

Haha aynen :D Gel zatennn kuzum :)
Bizimde taşınma ihtimalimiz var ama bakalım yeni evler yapılıyo mütahite vermiştik
:31:

haha:9:battaniye üzerinizdeyken fingirdeşmeyin bak kurdeşen olursunuz sıcaktan:9:
aa taşınıyor musunuz hadi hayırlısı canım güle güle oturun şimdiden yeni evinizde
sadece annenle sen mi yoksa ananende gelecek mi

haha:9:battaniye üzerinizdeyken fingirdeşmeyin bak kurdeşen olursunuz sıcaktan:9:
aa taşınıyor musunuz hadi hayırlısı canım güle güle oturun şimdiden yeni evinizde

ahahha atroş kopardın benı gulmekten kurdeşen olurlar demek aghahah..buarada baktın kuzucum yorum yap bakem

kuzum bak senın ıcın ıstemedende bır ıkı koydum:D

gördüm beybi sağol canım koyduğun için çok merak ediyordum:)
hızlı hızlı baktım kaldıracaksın diye inceleyemedim fazla ama olsun gördüm neticede:)
kız sen tatlı olmuşun sade ve şık bebişim benim:54:
doktor eniştem de ne uzun gııı sen baya düğüne 15 cm lik topuklu ayakkabılardan al bence
çok yakışmışsınız canım ALLAH bozmasın İNŞALLAH
tamammına erdirsin
bak görüyor musun o kadar kıskanmalarına değmedi seni aldı gene bu çocuk seviyor seni demiştim ben sana:34:

Canm belli değil amcamlarla aile apartmanı olacak anneannem pek istemiyo taşınmayı malum genelde eltileriyle, kayınlarıyla kimse anlasamaz pek :)) Gidersek birlikte gideriz :) Bazen hayal edıyorum evlendiğimizi nasip olursa inşallah bebek gibi bakarım ya pfff o günler ne zaman gelecek ya da gelecek mi acaba :ssz:

gördüm beybi sağol canım koyduğun için çok merak ediyordum:)
hızlı hızlı baktım kaldıracaksın diye inceleyemedim fazla ama olsun gördüm neticede:)
kız sen tatlı olmuşun sade ve şık bebişim benim:54:
doktor eniştem de ne uzun gııı sen baya düğüne 15 cm lik topuklu ayakkabılardan al bence
çok yakışmışsınız canım ALLAH bozmasın İNŞALLAH
tamammına erdirsin
bak görüyor musun o kadar kıskanmalarına değmedi seni aldı gene bu çocuk seviyor seni demiştim ben sana:34:

heheheh saol bebişim bakabılırsın tatlım detaylı bekletırım senın ıcın nolcek:)) ewet cam bayagı uzun maşallah en az 15 cm lazım, burda bende 10 cm var ayagımda abes durmasa da yetmıyo yınede 15 cm cok hoş olur.guzel olmus muyum kız,ewde oldugu ıcın sade sectım sacımı makyajıımı da kendım yaptım

heheheh saol bebişim bakabılırsın tatlım detaylı bekletırım senın ıcın nolcek:)) ewet cam bayagı uzun maşallah en az 15 cm lazım, burda bende 10 cm var ayagımda abes durmasa da yetmıyo yınede 15 cm cok hoş olur.guzel olmus muyum kız,ewde oldugu ıcın sade sectım sacımı makyajıımı da kendım yaptım

kız az önce ben isteme fotolarını görmemeişim ya acele bakıcam diye:53:
döndüm inceledim gördüm hepsini şimdi:9:
canım nişanında ki makyajını ve saçını özellikle beğendim tam bir doğal tonlarda nude olmuş
elbisende çok usturuplu hanım hanımcık sade ve şık
güzele ne yakışmaz ki zaten:16:
isteme de hele ne o güzellil kahve yapışını seveyim senin:32:
ayy ne heyecanlıdır kızz
bu arad o kahve pişirme makinasından bizde de var ondan sorucam çok kişiye olunca köpüklü yaptımı bari bizimki en fazla 3 bardağı köpüklü çıkarıyor bende mi makinayla yapsam ki sözlenirken falan:18:
alyanslarınız da çok hoş taşlı senin ki tam istediğim tarz:34:

Back
X