Uzun süreli ilişkisinde ilk adımı atanlar ve atmaya hazırlananların topiği :))

Ben varım kanki napıyosun geceleri hep ikimiz kalıyoruz bundan sonra kankimsin sen benım :1:

Gecelik kankisi olalım :27::27::27:
Ne yapayım yahu uyku tutmadı yine bi yandan müzik dinliyorum enerji depoluyorum
Sen ne yaptın

Gecelik kankisi olalım :27::27::27:
Ne yapayım yahu uyku tutmadı yine bi yandan müzik dinliyorum enerji depoluyorum
Sen ne yaptın

Bende yavrumla mesajlaştım konustum tv izledim şimdi cips yiyorum :D Aslında yatmam gerek sabah 8 de kalkıcam bime asus marka laptop gelecek kısmetse eğer bana kalırsa alıcam :1:

vlla canım hiç düşünmedım takımda olabılır jartıyerde olabılır:23:

aa niye düşünmüyosun kız en önemli şeyi:)
bence gelinliğin altına normal bir iç çamaşırı ve çorap giy
bistüyer,jartiyer takımını eve gelince duş alıp giyersin
çünkü düğünde terlersin bir anlamı kalmaz:34:

Bende yavrumla mesajlaştım konustum tv izledim şimdi cips yiyorum :D Aslında yatmam gerek sabah 8 de kalkıcam bime asus marka laptop gelecek kısmetse eğer bana kalırsa alıcam :1:

Evet ya fiyatı baya uygun kaçırma bence de
Ben şarkı araştırması yapıyorum akşam benimkine serenat yaptıracağım :27:

bence sen 8 i bırak 7 de falan git kapısında bekle :9:kalmıyor çünkü bimde ürünler hemen bitiyor ne ara bitiyos anlamıyorum
bu güne kadar beklediğim hiç bi ürüne yetişemedim ben:25:
ben de yarın a101 e gitar şeklinde yağdanlık geliyormuş renkli yeni mutfağımıza alıcam onlardan 2 tane tabi kalırsa:1:

Sen benim fıstıklı kremamsın daha ne olsun :23::1: Napıyosun bakıyımmmm :1:

ooo fıstıklı krema mı:23:zamanında sevgililerim böyle hitaflar bulamadılar kız bana:23::23:wuuuu çok beğendimmm:21:
iyiyim canım "umutsuz ev kadınlarını" izledim geldim
sen napıyorsun bakalım gönlünün fatihiyle nasıl gidiyor:42:

Evet ya fiyatı baya uygun kaçırma bence de
Ben şarkı araştırması yapıyorum akşam benimkine serenat yaptıracağım :27:

İinşallah kaçırmam yaa :/ ne seranatı kız şarkı mı söylüyosun :1: :24:

İinşallah kaçırmam yaa :/ ne seranatı kız şarkı mı söylüyosun :1: :24:

Kaçırmazsın erken uyan sonra yine hop diye yatağa gömül :27:
Azıcık kendi çapımda söylüyorum şarkı benimki de gitar çalar çok güzel
Bayadır yapmıyorduk böyle eğlence kendimize

kızlaaaarrrr ben geldım ama cok uykum geldı yaaa umutsuz ev kadınlarını ızlıyım dedım ne kadar geçe kalıo o dızı yaaa çokta sevıyorum ama , ya kızlar ne aşklar var yaaaa sinanla yasemının aşkı benı cok imrendırıyo:43:

kızlaaaarrrr ben geldım ama cok uykum geldı yaaa umutsuz ev kadınlarını ızlıyım dedım ne kadar geçe kalıo o dızı yaaa çokta sevıyorum ama , ya kızlar ne aşklar var yaaaa sinanla yasemının aşkı benı cok imrendırıyo:43:

zaten biz ancak imreniriz canım,sadece filmlerde var öyle aşklar
yalnız sinan da karizma adam ha kır saçlı falan ama olgun olmasına rağmen çekici:23:

bence sen 8 i bırak 7 de falan git kapısında bekle :9:kalmıyor çünkü bimde ürünler hemen bitiyor ne ara bitiyos anlamıyorum
bu güne kadar beklediğim hiç bi ürüne yetişemedim ben:25:
ben de yarın a101 e gitar şeklinde yağdanlık geliyormuş renkli yeni mutfağımıza alıcam onlardan 2 tane tabi kalırsa:1:

Saat 9 da açılıyo ya ondan öyle giderim diye düşündümm...Ay inşallah yetişirim ama napayım kısmetımde yoksa biter :50:

Ben orjinalini takip ettim 7 sene hakikaten aşkları süperdi

zaten biz ancak imreniriz canım,sadece filmlerde var öyle aşklar
yalnız sinan da karizma adam ha kır saçlı falan ama olgun olmasına rağmen çekici:23:

demi canım nerdeeee..
sinan hoş evet,ama benım son zamanlarda kı gözdem mert fırat ses tonu felan cok hoş, (intıkamdakı emre)

Ben orjinalini takip ettim 7 sene hakikaten aşkları süperdi

ayyy ne guzel :31:
benım bu konuda gozum acık gıdıcek, hayalimdeki aşkı yaşayamadım hiç..

Kaçırmazsın erken uyan sonra yine hop diye yatağa gömül :27:
Azıcık kendi çapımda söylüyorum şarkı benimki de gitar çalar çok güzel
Bayadır yapmıyorduk böyle eğlence kendimize

Uyanırsam ben bidaha uyuyamam :))) Aaa ne güzelll okulda bana şarkı söyletirlerdi hep sesimin güzel oldugunu söylerlerdi ama artık söylemiyorum şarkı utanıyorum :17::1:

Hoşgeldın kuzummm bende izledim ya cok güzel aşklar gerçekten :)

Uyanırsam ben bidaha uyuyamam :))) Aaa ne güzelll okulda bana şarkı söyletirlerdi hep sesimin güzel oldugunu söylerlerdi ama artık söylemiyorum şarkı utanıyorum :17::1:

Bende ulu orta söyleyemiyorum :1:
Arkadaş ortamında işte sevgilimin yanında ona eşlik ederken :1:

Back
X