Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kimse yok mu yahu![]()
Ben varım kanki napıyosun geceleri hep ikimiz kalıyoruz bundan sonra kankimsin sen benım![]()
Ben varım kanki napıyosun geceleri hep ikimiz kalıyoruz bundan sonra kankimsin sen benım![]()
Gecelik kankisi olalım
Ne yapayım yahu uyku tutmadı yine bi yandan müzik dinliyorum enerji depoluyorum
Sen ne yaptın
vlla canım hiç düşünmedım takımda olabılır jartıyerde olabılır![]()
bşz neyiniz tirbiyesizzz ,boş bırakmaya gelmiyor seni de hıh![]()
Bende yavrumla mesajlaştım konustum tv izledim şimdi cips yiyorumAslında yatmam gerek sabah 8 de kalkıcam bime asus marka laptop gelecek kısmetse eğer bana kalırsa alıcam
![]()
Bende yavrumla mesajlaştım konustum tv izledim şimdi cips yiyorumAslında yatmam gerek sabah 8 de kalkıcam bime asus marka laptop gelecek kısmetse eğer bana kalırsa alıcam
![]()
Sen benim fıstıklı kremamsın daha ne olsunNapıyosun bakıyımmmm
![]()
Evet ya fiyatı baya uygun kaçırma bence de
Ben şarkı araştırması yapıyorum akşam benimkine serenat yaptıracağım![]()
İinşallah kaçırmam yaa :/ ne seranatı kız şarkı mı söylüyosun![]()
![]()
kızlaaaarrrr ben geldım ama cok uykum geldı yaaa umutsuz ev kadınlarını ızlıyım dedım ne kadar geçe kalıo o dızı yaaa çokta sevıyorum ama , ya kızlar ne aşklar var yaaaa sinanla yasemının aşkı benı cok imrendırıyo![]()
bence sen 8 i bırak 7 de falan git kapısında beklekalmıyor çünkü bimde ürünler hemen bitiyor ne ara bitiyos anlamıyorum
bu güne kadar beklediğim hiç bi ürüne yetişemedim ben
ben de yarın a101 e gitar şeklinde yağdanlık geliyormuş renkli yeni mutfağımıza alıcam onlardan 2 tane tabi kalırsa![]()
kızlaaaarrrr ben geldım ama cok uykum geldı yaaa umutsuz ev kadınlarını ızlıyım dedım ne kadar geçe kalıo o dızı yaaa çokta sevıyorum ama , ya kızlar ne aşklar var yaaaa sinanla yasemının aşkı benı cok imrendırıyo![]()
zaten biz ancak imreniriz canım,sadece filmlerde var öyle aşklar
yalnız sinan da karizma adam ha kır saçlı falan ama olgun olmasına rağmen çekici![]()
Ben orjinalini takip ettim 7 sene hakikaten aşkları süperdi
Kaçırmazsın erken uyan sonra yine hop diye yatağa gömül
Azıcık kendi çapımda söylüyorum şarkı benimki de gitar çalar çok güzel
Bayadır yapmıyorduk böyle eğlence kendimize
Uyanırsam ben bidaha uyuyamam :))) Aaa ne güzelll okulda bana şarkı söyletirlerdi hep sesimin güzel oldugunu söylerlerdi ama artık söylemiyorum şarkı utanıyorum![]()