Uzun süreli ilişkisinde ilk adımı atanlar ve atmaya hazırlananların topiği :))

ooo fıstıklı krema mı:23:zamanında sevgililerim böyle hitaflar bulamadılar kız bana:23::23:wuuuu çok beğendimmm:21:
iyiyim canım "umutsuz ev kadınlarını" izledim geldim
sen napıyorsun bakalım gönlünün fatihiyle nasıl gidiyor:42:

Ben ederim sana yavrum sen iste yeterkiii hayatımın kadını :27: Bende onu izledim..iyi gidiyo canım bildiğin gibi çarşambayı iple çekmekle meşgulüm :1:

Ben çıkayım kızlar film izlerim anca uykum gelir

kızlar sinan yasemın e dedı ya hayatımdakı en önemlı şey sensın felan ötekı adamda zelişe dedı cok duygulandım yaa ne kadar büyüleyici sözler .. siz de hayatınızda boyle büyüleyici anlar hatırlıyor musunuz??

demı canım Allah bıze de hep oyle mutlu anlar nasıp etsın

İnşallah canım görücez bizde o günleri :) Hayalimdeki aşkı yaşayamadım demişsin ya bi an düşündüm ben hayalimdeki aşkı mı yaşıyorum diye cevabım evet oldu ne kadar tartışsakta, birbirimizi kırsakta biliyorum ki o bensiz bende onsuz yapamam ve ben ona gerçekten cok aşığım sabah uyandıgımda görmek istediğim ilk insan, bebeklerimin babası, birlikte yaşlanmak istediğim insan o ay cok romantık oldum ben :43:

kızlar sinan yasemın e dedı ya hayatımdakı en önemlı şey sensın felan ötekı adamda zelişe dedı cok duygulandım yaa ne kadar büyüleyici sözler .. siz de hayatınızda boyle büyüleyici anlar hatırlıyor musunuz??

Sevgilimde bana böyle güzel laflar söyler.
Hayallerimdeki kadınsın, bunca zaman seni hayal etmişim demişti :98:

Benımki bazen odunlaşsada büyüleyici anlar yaşadıgım oldu..Yaşamadım dersem cok büyük haksızlık yapmıs olurum..En son büyüleyici hatta benı mutluluktan ağlatan anım sevgililer gününde babası hastayken bana kutlamıcaz deyip ona masraf yapmamı istemeyip oskar ödülü yollamasıydı :) normaldede cogu zaman karıcım, prensesım,yaşama sebebımsın vs dediği oluyo

Son düzenleme:
İnşallah canım görücez bizde o günleri :) Hayalimdeki aşkı yaşayamadım demişsin ya bi an düşündüm ben hayalimdeki aşkı mı yaşıyorum diye cevabım evet oldu ne kadar tartışsakta, birbirimizi kırsakta biliyorum ki o bensiz bende onsuz yapamam ve ben ona gerçekten cok aşığım sabah uyandıgımda görmek istediğim ilk insan, bebeklerimin babası, birlikte yaşlanmak istediğim insan o ay cok romantık oldum ben :43:
bunlar bende de var evet beraber uyumak ıstedıgım evlatlarımın babası olmasını ıstedıgım severek evlenecegım ınsan, ama yıne de bu kadar tartısma yıpranma hiç yaşanmamış saymak ısterdım hiç üzülmiyim prensesler gıbı olayım ısterdım bılemıyorum boyle bı ılıskı var mıdır çok mu sey ıstıyorum acaba

Sevgilimde bana böyle güzel laflar söyler.
Hayallerimdeki kadınsın, bunca zaman seni hayal etmişim demişti :98:
ne guzel canım şanslısn:nazar:

Benımki bazen odunlaşsada büyüleyici anlar yaşadıgım oldu..Yaşamadım dersem cok büyük haksızlık yapmıs olurum..En son büyüleyici hatta benı mutluluktan ağlatan anım sevgililer gününde babası hastayken bana kutlamıcaz deyip ona masraf yapmamı istemeyip oskar ödülü yollamasıydı :) normaldede cogu zaman karıcım, prensesım,yaşama sebebımsın vs dediği oluyo

insanı en cok uzende en cok sevındıren de yıne sevdıgı oluyor işte..

bunlar bende de var evet beraber uyumak ıstedıgım evlatlarımın babası olmasını ıstedıgım severek evlenecegım ınsan, ama yıne de bu kadar tartısma yıpranma hiç yaşanmamış saymak ısterdım hiç üzülmiyim prensesler gıbı olayım ısterdım bılemıyorum boyle bı ılıskı var mıdır çok mu sey ıstıyorum acaba

Teşekkür ederim canım gerçekten şanslı hissediyorum kendimi çünkü ilişkimize çok fazla değer veren beni çok fazla önemseyen bi erkek
Onunla ilişkiye başlamadan önce imrenirdim filmlerdeki aşklara
Ama 3 seneden beri benim hayatım film gibi oldu :nazar:

Canım tartışmalar olabiliyo çoğu ilişkide olan şeyler bunlar eğer senı sevdiğine emınsen ki kadınlar bunu mutlaka hisseder ve nişanlın eski hatalarından arınmışsa geçmişi unutmak gerek bence..

demi canım nerdeeee..
sinan hoş evet,ama benım son zamanlarda kı gözdem mert fırat ses tonu felan cok hoş, (intıkamdakı emre)

ayyy ne guzel :31:
benım bu konuda gozum acık gıdıcek, hayalimdeki aşkı yaşayamadım hiç..

benim de umutsuz ev kadınlaarında ki favorim zeliş hanım diyen levent çocuğun kaslarından gözümü alamıyorum ya:9:
soyunmasın mümkünse o:9:
ben hayalimde ki aşkı yaşadım ama sonu kötü bitti:2:heyy günler heyy karşılıklı seni seviyorum diyerek hıçkırıklara boğulduğumuzu bilirim
kavga esnasında bile seni seviyorum diye birbirimize bağırdığımızı bilirim
ama güzel şeylerin de bir sonu var:5:

ben hatırlıyorum
bu sözlere benzer sözler duydum çok kez ve yaşadımda böyle anlar zamanında sevgilim taraafından
dertlendim ya:(

Son düzenleme:
Teşekkür ederim canım gerçekten şanslı hissediyorum kendimi çünkü ilişkimize çok fazla değer veren beni çok fazla önemseyen bi erkek
Onunla ilişkiye başlamadan önce imrenirdim filmlerdeki aşklara
Ama 3 seneden beri benim hayatım film gibi oldu :nazar:
ay ne kadan hoşşş:31: maşallah dıyım canım:nazar:
benım malesef cok zorlu bır flört dönemım oldu o yuzden sewgılının kıymetını bil..
Canım tartışmalar olabiliyo çoğu ilişkide olan şeyler bunlar eğer senı sevdiğine emınsen ki kadınlar bunu mutlaka hisseder ve nişanlın eski hatalarından arınmışsa geçmişi unutmak gerek bence..

ewet kotu anıları unutmak gerek cunku artık yapacak bır sey yok..

sevıldıgıne emın olan ınsan mutludur ama kım ne kadar emın olabılır sevıldıgıne orası muamma:)

Ben ederim sana yavrum sen iste yeterkiii hayatımın kadını :27: Bende onu izledim..iyi gidiyo canım bildiğin gibi çarşambayı iple çekmekle meşgulüm :1:

ayy canım benim bebekim:54:
hayatımın kaadını lafını duymuştum aşinayım o söze ama olsun hadi:2:

benim de umutsuz ev kadınlaarında ki favorim zeliş hanım diyen levent çocuğun kaslarından gözümü alamıyorum ya:9:
soyunmasın mümkünse o:9:
ben hayalimde ki aşkı yaşadım ama sonu kötü bitti:2:heyy günler heyy karşılıklı seni seviyorum diyerek hıçkırıklara boğulduğumuzu bilirim
kavga esnasında bile seni seviyorum diye birbirimize bağırdığımızı bilirim
ama güzel şeylerin de bir sonu var:5:

ah canım, ınsallah yıne yasarsın o mutlu anları belkı aynı kişiyle belkı baskasıyla senın ıcın hakkında hayırlısı neyse o olsun..

Back
X