Uzun süreli ilişkisinde ilk adımı atanlar ve atmaya hazırlananların topiği :))

ay ne kadan hoşşş:31: maşallah dıyım canım:nazar:
benım malesef cok zorlu bır flört dönemım oldu o yuzden sewgılının kıymetını bil..

ewet kotu anıları unutmak gerek cunku artık yapacak bır sey yok..

sevıldıgıne emın olan ınsan mutludur ama kım ne kadar emın olabılır sevıldıgıne orası muamma:)

Hatırlıyorum canım zorlu dönemlerini biraz paylaşmıştın eski topicte :31:
Ama evlilik kararı aldığınıza göre sorunlarınızda hallolmuş demektir değil mi ?

ay ne kadan hoşşş:31: maşallah dıyım canım:nazar:
benım malesef cok zorlu bır flört dönemım oldu o yuzden sewgılının kıymetını bil..

ewet kotu anıları unutmak gerek cunku artık yapacak bır sey yok..

sevıldıgıne emın olan ınsan mutludur ama kım ne kadar emın olabılır sevıldıgıne orası muamma:)

Mesela şöyle düşün bu çocuk seni sevmese neden seni karısı olarak görmek istesin ki ? Neden nişanlansın alnına silah dayamadın ya birsürü kız var sonuçta senı sevmese bırakır baska birisini bulabilirdi zor değil bu devirde helede ama o seni istedi :)

Hatırlıyorum canım zorlu dönemlerini biraz paylaşmıştın eski topicte :31:
Ama evlilik kararı aldığınıza göre sorunlarınızda hallolmuş demektir değil mi ?

evet eskı topık sorunların sadece bır kısmıydı:))
çok şükür şuan bi sorun yok ama ınsan yıne de kederlenıyor,Allah iç huzuru versın en onemlisi,zamanında benı uzen herkesı affetmeye calısıyorum ama affetmek buyuk olgunluk gerektırıyor

Mesela şöyle düşün bu çocuk seni sevmese neden seni karısı olarak görmek istesin ki ? Neden nişanlansın alnına silah dayamadın ya birsürü kız var sonuçta senı sevmese bırakır baska birisini bulabilirdi zor değil bu devirde helede ama o seni istedi :)

tabıı ınsan sevmedıgı bırıyle evlenemez herhalde , şahsen ben evlenemezdım kızlar.hele mantık evlılıgı hiç bana gore deıl ama yaşı olgun olanlar daha kolay mantık evlılııgı yapabılıyor,bızım yaşımız aşk yaşı:)

ah canım, ınsallah yıne yasarsın o mutlu anları belkı aynı kişiyle belkı baskasıyla senın ıcın hakkında hayırlısı neyse o olsun..

AMİN canım
RABBİME çok güveniyorum o hakkımda en hayırlısını yazdı biliyorum,üzmez o kullarını çok şükür

çok şükür şuan bi sorun yok ama ınsan yıne de kederlenıyor,Allah iç huzuru versın en onemlisi,zamanında benı uzen herkesı affetmeye calısıyorum ama affetmek buyuk olgunluk gerektırıyor

Affetmek büyük erdemdir.
Sen geçmişteki hataları bırak önüne bak canım elbet yoluna girer herşey.
Bunca sıkıntıyı atlatmışsın bak ne güzel evlilik yolunda ilerliyorsunuz.
Allah tamanına erdirsin bir an önce huzurlu, mutlu bi yuvanız olsun :16:

Affetmek büyük erdemdir.
Sen geçmişteki hataları bırak önüne bak canım elbet yoluna girer herşey.
Bunca sıkıntıyı atlatmışsın bak ne güzel evlilik yolunda ilerliyorsunuz.
Allah tamanına erdirsin bir an önce huzurlu, mutlu bi yuvanız olsun :16:

inşallah canım amın cumlemızın...

kızlar uyumamaya calısıyorum ama acayıp uykum gelıyo yahuuu sedulu sımdı ustume atlıcak ama:DD:52:

tabıı ınsan sevmedıgı bırıyle evlenemez herhalde , şahsen ben evlenemezdım kızlar.hele mantık evlılıgı hiç bana gore deıl ama yaşı olgun olanlar daha kolay mantık evlılııgı yapabılıyor,bızım yaşımız aşk yaşı:)

Sevmediğim insanla bende asla evlenemem o ne öyle ya aşksız evlilik mi olurmuş Allah korusun...O çocuk seni seviyoooooooooooorrr üzme sakın kendiniiii :20: :54:

canım ALLAH çok mutlu ve bir ömür sağlıkla yürüteceğiniz bir evlilik nasip etsin İNŞALLAH,
şöyle düşün;ya hiç aşkı bulamasaydın o duyguyu hiç tadamasaydın
mesela eski sevgilimle biz o kadar kavga ettik bilmem ne neler yaşadık ,ikimizde çok sevdik,yeri geldi küstük,ilk aşkımdı ,kalbimi ilk çarptıran insan bir o kadar da kalbimi en çok acıtanda kendisiydi
ama gene de dönüp baktığımda hiç pişman değilim onu tanıdığıma iyi ki karşıma çıkmış,ama sorarsan ki bunca yıl verdiğine pişman mısın evet onun için pişmanım işte
bir yere ilerleyemediğini bile bile yürümek oldu benim ki:26:

Hatta bu gece son mesajım bu :27:
Film izlemeye başlayacağım sabaha görüşürüz kız shanna yeni laptoptan sabahın köründe ilk buraya mesaj at :27:
Haydi iyi geceler
:54::54:

bana bakın bacaklarınızı törpületmeyin bana
aylar sonra hep beraber sohbet ediyoruz şurda hemen kaçmak ne demek oluyor ya:57::57::57::57::57:

Hatta bu gece son mesajım bu :27:
Film izlemeye başlayacağım sabaha görüşürüz kız shanna yeni laptoptan sabahın köründe ilk buraya mesaj at :27:
Haydi iyi geceler
:54::54:

Tamam kanki eğer kalırsa alabilirsem hemen msj atıcam burayaaa iyi geceler görüşmek üzereee :16:

Sevmediğim insanla bende asla evlenemem o ne öyle ya aşksız evlilik mi olurmuş Allah korusun...O çocuk seni seviyoooooooooooorrr üzme sakın kendiniiii :20: :54:
saol canım sevıyodur herlde:D
Yok kız atlamıcam bende çıkcam çünkü :27::27:
heh işte buna sewındım:27:
canım ALLAH çok mutlu ve bir ömür sağlıkla yürüteceğiniz bir evlilik nasip etsin İNŞALLAH,
şöyle düşün;ya hiç aşkı bulamasaydın o duyguyu hiç tadamasaydın
mesela eski sevgilimle biz o kadar kavga ettik bilmem ne neler yaşadık ,ikimizde çok sevdik,yeri geldi küstük,ilk aşkımdı ,kalbimi ilk çarptıran insan bir o kadar da kalbimi en çok acıtanda kendisiydi
ama gene de dönüp baktığımda hiç pişman değilim onu tanıdığıma iyi ki karşıma çıkmış,ama sorarsan ki bunca yıl verdiğine pişman mısın evet onun için pişmanım işte
bir yere ilerleyemediğini bile bile yürümek oldu benim ki:26:
pişman olma canım en buyuk hatamız bu bızım ınsanoğlunun,yahu sen yasadın bıle ısteye ne dıye kendımızı uzerız anlamam sana dedıgıme bakma hepımız aynıyız, mutsuzlugumuzun sebebı hiçbişeyi kabul edemıyoruz , hata yapmayı kendımıze yedıremıyoruz yahu hata işte hata ınsana mahsus herkes yapabılır ama ego bagırıyor hayııır sen mukemmelsın sen hata yapamazsın dıe diğer seste dıyorkı ah işte ele gune rezıl oldun ah işte gitti senelerın duygularınla oynattın, oynasınlar be kardeşim senın kalp sevdı mı ? insanca yasadın mı aşkını? fedakarlık yaptın mı evet hepsıne evet sevdın yaptın sevmeyen üzülsün yahu..,işte burda yanlıs yapıyoruz kendımızı sevmeyı kabul etmeyı ogrenemedık ınsanoğlu olarak..
kızım şair ruhumu canlandırdın gece gecve:D

saol canım sevıyodur herlde:D

heh işte buna sewındım:27:

pişman olma canım en buyuk hatamız bu bızım ınsanoğlunun,yahu sen yasadın bıle ısteye ne dıye kendımızı uzerız anlamam sana dedıgıme bakma hepımız aynıyız, mutsuzlugumuzun sebebı hiçbişeyi kabul edemıyoruz , hata yapmayı kendımıze yedıremıyoruz yahu hata işte hata ınsana mahsus herkes yapabılır ama ego bagırıyor hayııır sen mukemmelsın sen hata yapamazsın dıe diğer seste dıyorkı ah işte ele gune rezıl oldun ah işte gitti senelerın duygularınla oynattın, oynasınlar be kardeşim senın kalp sevdı mı ? insanca yasadın mı aşkını? fedakarlık yaptın mı evet hepsıne evet sevdın yaptın sevmeyen üzülsün yahu..,işte burda yanlıs yapıyoruz kendımızı sevmeyı kabul etmeyı ogrenemedık ınsanoğlu olarak..
kızım şair ruhumu canlandırdın gece gecve:D

yihhuuuuuuuuuuuuuuuuu:46:
yürü beeeee kim tutar seni bebeğim:46::46::24:
aynen öyle ama işte aşk acısı söyletiyor bana da bunları
aman iyi ki yaşadım diyorum bi,bi diyorum vayyy be bunca yılımı kime vermişim diyorum böyle işte
aslında ego falan değil benim ki
aşık olduğumdan dolayı ve hala unutmaya çabalamamdan dolayı kabullenememek bu,kendimle savaşmak bir nevi:51:

Güzeller bende yatıyorummm malum erken kalkıcammmm dua edinde alabileyimm laptopu :126:iyi gecelerrr öpüldünüz :54:

yihhuuuuuuuuuuuuuuuuu:46:
yürü beeeee kim tutar seni bebeğim:46::46::24:
aynen öyle ama işte aşk acısı söyletiyor bana da bunları
aman iyi ki yaşadım diyorum bi,bi diyorum vayyy be bunca yılımı kime vermişim diyorum böyle işte
aslında ego falan değil benim ki
aşık olduğumdan dolayı ve hala unutmaya çabalamamdan dolayı kabullenememek bu,kendimle savaşmak bir nevi:51:
zamana ıhtıyacın cvar atroşum.. hepımızın bıldıgı duygular Allah sabır wersın
Güzeller bende yatıyorummm malum erken kalkıcammmm dua edinde alabileyimm laptopu :126:iyi gecelerrr öpüldünüz :54:
iyi gclerr fıstık alırsın alırsın..muckk

Back
X