Uzun süreli ilişkisinde ilk adımı atanlar ve atmaya hazırlananların topiği :))

Kızlaaarrr yeni pc den yazıyorum aldım bügun çooook beğendimmm herkese günaydınnn :)))

Selam kızlar ben geldimm keyifler nasıl :61:

Hoşgeldin beyin bende hoş geldim :27::27:
Bende keyifler süper hava güzel manita yanımda :27::27:

Zaten yanında olmasa şaşırırdım sedulu nerde seninki yok mu diye sorardım ki sen söyledin çok hissiyatlı gacısın hissettin :35::27:
İşe başlıyom ben :27: Kendimi sevgilisizlikten işe vurcam iş aşkı yaşıycam :27:

Zaten yanında olmasa şaşırırdım sedulu nerde seninki yok mu diye sorardım ki sen söyledin çok hissiyatlı gacısın hissettin :35::27:
İşe başlıyom ben :27: Kendimi sevgilisizlikten işe vurcam iş aşkı yaşıycam :27:

Aynen öyle bebeğim soracağını sezdim ve yazayım dedim :27:

Hayırdır kız ne işi :29:

Aynen öyle bebeğim soracağını sezdim ve yazayım dedim :27:

Hayırdır kız ne işi :29:

Çıtır hemşireyim artıkkkk ilk görevime başlıyorum bi özel hastanede evraklardan kurtuldum bugün teslim ettim sözleşmemi imzaladım pazartesi iş başı :62::64:

Çıtır hemşireyim artıkkkk ilk görevime başlıyorum bi özel hastanede evraklardan kurtuldum bugün teslim ettim sözleşmemi imzaladım pazartesi iş başı :62::64:

Elinde iğneyle hasta kovalama :27:
Hayırlı olsun tatlım senin iş baya yoğun olur o zaman buraya fazla sık gelemezsin

Elinde iğneyle hasta kovalama :27:
Hayırlı olsun tatlım senin iş baya yoğun olur o zaman buraya fazla sık gelemezsin

Öyle görünüyo yoğun olur ama gelmeye çalışırım kimse kurtulamaz benden :27:

Öyle görünüyo yoğun olur ama gelmeye çalışırım kimse kurtulamaz benden :27:

Aferin kız
Gel tabi :27:
Yahu can sıkıntısına saç boyatmayı düşünüyorum ama hiçte cesaret edemiyorum
Evlenirken boyatırım ancak bu gidişle :27:

Aferin kız
Gel tabi :27:
Yahu can sıkıntısına saç boyatmayı düşünüyorum ama hiçte cesaret edemiyorum
Evlenirken boyatırım ancak bu gidişle :27:

Ben asıl ona cesaret edemem evlenirken hii bi de rengi beğenmem falan açtır bilmem ne yakarım düğün arifesinde saçları :1:
Ben bu ara sıkıldım kestirmek istiyorum şekil değiştirmek :27:
Sen ne renk düşünüyosun ?

Ben asıl ona cesaret edemem evlenirken hii bi de rengi beğenmem falan açtır bilmem ne yakarım düğün arifesinde saçları :1:
Ben bu ara sıkıldım kestirmek istiyorum şekil değiştirmek :27:
Sen ne renk düşünüyosun ?

Kızıl tonlarında düşünüyorum ben daha öncede yaptım ama çok uzun süredir doğal rengideler şimdi ilk baştan kızıl kolay oturmaz.
Aslında yaz geliyor belk bir ay sonra boyarım sonra yine üstüne bi kaç kez daha boyayınca renk oturur

Kızıl tonlarında düşünüyorum ben daha öncede yaptım ama çok uzun süredir doğal rengideler şimdi ilk baştan kızıl kolay oturmaz.
Aslında yaz geliyor belk bir ay sonra boyarım sonra yine üstüne bi kaç kez daha boyayınca renk oturur

Benim şimdi kaçmam lazım canım sen bi düşün bunu sonra devam edelim öptüm :16:

Kızlaaarrr yeni pc den yazıyorum aldım bügun çooook beğendimmm herkese günaydınnn :)))

güle güle kullan canım,hayırlı olsun yeni laptopun
kızlar dışarıdan geliyorum var yaaa hava buz gibi,dışarısı güneşli ama hava soğuk ama gene de bahar esintili bir hava sanki çok güzel RABBİM ne güzel şeyler yaratıyorsun,Hamd olsun:16:

kızlar şuanda kullandığınız fondötenleri ve pudraları yazın markalarını numaralarını falan
merak ediyorum
her biriniz yazın ama gelince:34:

güle güle kullan canım,hayırlı olsun yeni laptopun
kızlar dışarıdan geliyorum var yaaa hava buz gibi,dışarısı güneşli ama hava soğuk ama gene de bahar esintili bir hava sanki çok güzel RABBİM ne güzel şeyler yaratıyorsun,Hamd olsun:16:

kızlar şuanda kullandığınız fondötenleri ve pudraları yazın markalarını numaralarını falan
merak ediyorum
her biriniz yazın ama gelince:34:
Sağol yavrum :) Ben orflime gıordani mi böyle mi yazılıyo tam bılemedım yine orflimenın pudrasını kullanıyorum memnunum orflimede numara olarak değil mesela ben pudrada da fondötendede porselen kullanıyorum diğerleri koyu geliyor en açık kullanıyorum :)

Back
X