Uzun süreli ilişkisinde ilk adımı atanlar ve atmaya hazırlananların topiği :))

kızlar şuanda kullandığınız fondötenleri ve pudraları yazın markalarını numaralarını falan
merak ediyorum
her biriniz yazın ama gelince:34:

$44438_buyuk_zoom.webp Flormar Pretty Compact Pudra(198) =)

kızlar şuanda kullandığınız fondötenleri ve pudraları yazın markalarını numaralarını falan
merak ediyorum
her biriniz yazın ama gelince:34:

max factor bebeım ve aşırı derecede memnunum kullandıgım zaman makyaj kusursuz duruyor cildimde:12:
max-uzun.jpg

Kızlar hasta mı olucam nedir midem falan fena istifra ettim :43:

Kızlar hasta mı olucam nedir midem falan fena istifra ettim :43:

Nekadaara aldın bunu yavrum ?

tatlım geçmiş olsun bulantı bende de vardı yedıklerımızden olabılır veya soguktan mide için medpamit die bı ılac ıı gelıo dıe bılıyorum ama tabı doktora danış canım, ya tatlım ben almadım ablam almıstı yuzune koyu gelmiş bana verdı ama artık bende hep ondan alıcam bıtınce felan sormadım ama 100 tl vardır dıe dusunuyorum

Son düzenleme:
merhaba kızlarr ben geldimm :34:

şu an maybelline 24 golden beige rengini kullanıyorum

tatlım geçmiş olsun bulantı bende de vardı yedıklerımızden olabılır veya soguktan mide için medpamit die bı ılac ıı gelıo dıe bılıyorum ama tabı doktora danış canım, ya tatlım ben almadım ablam almıstı yuzune koyu gelmiş bana verdı ama artık bende hep ondan alıcam bıtınce felan sormadım ama 100 tl vardır dıe dusunuyorum
100 tl değildir canım imkansız yani

Sağol canım :( Çok pahalı yaaa ben veremem 100 tl :( Max fctör ünlü bi marka o fiyatlarda olması normal gerçi :26:

max factor fondotenler 50 lirayı geçmiyor kızlar
almak isteyenler yanlış bilgilenmesin diye internetten fiyat araştırması yaptım
:34:

Son düzenleyen: Moderatör:

100 tl değildir canım imkansız yani

bılemıyorum sorarım ablama tahmını bı rakam soyledım, ınternet satışları daha uygundur belkı bılemıyorum ama max factor bir kaş kalemını bıle 50 tl ye almıstım bundan 2 yıl once, burdan yola cıkarak tahmın ettım............

bılemıyorum sorarım ablama tahmını bı rakam soyledım, ınternet satışları daha uygundur belkı bılemıyorum ama max factor bir kaş kalemını bıle 50 tl ye almıstım bundan 2 yıl once, burdan yola cıkarak tahmın ettım............
anladım canım rimelini kullanıyorum bende ucuz bir marka değil haklısın ama o kadar da pahalı değil

Back
X