Uzun süreli ilişkisinde ilk adımı atanlar ve atmaya hazırlananların topiği :))

Ağlama ya kıyamammmm :( Ben üşüttüm biraz galiba canım üşüyorum ve midem bulanıyo :31:
Canım bişey olunca herşey üst üste oluyo işte ağlamakta rahatlatıyo . .
Çok geçmiş olsun canım ilerletmeden ilaç falan al salgın galiba şu ara

yeni bi karar verdim artık tutumlu olup para biriktireceğim
evde zaten uzun süre yeticek malzeme var 6 ay boyunca birşey almadan idare edebilirim :52:
umarım nefsime hakim olurum
:1:

Yazık kız giden paraya kullanmıyomuşun bide başka ihtiyacını karşıla öğrencisin ayol :1:

aynen ya
en sık kullandıklarım rimelle kalemdir
ama görsen 3 4 tane fondoten pudra far
ne ararsan dolu
bazen çok kızıyorum kendime yazık günah diye :50:

Ben eyelıneri çok sevıyorum önceden kaş kalemi kullanmıyodum artık kullanıyorum kaslarım acık renk kalıyo saclarımın yanında:/ Amaannn bidaha ne zaman alıcaz bu yaslarda alıp süslenmezsek valla ben dövme falanda yaptırabilirim ilerde yaslandıgımda içimde hiç özencim kalmamış olsun ıstıyorum :)

Ben hiç fondöten kullanmadım ya süremem öyle şeyi suratıma :30:

bende fondöteni sadece özel gunlerde kullanırım gunlukte hayatta sürmem yazık gunah cıltlerımıze.. ya bende de ruj surme alışkanlıgı yok hiç yaaaa unutuyorum hep bıde ruj sürünce cok makyaj yapmıs gb hıssedıyorum kendımı ..genel olarak acık renk bi far sürerim göz çevreme aydınlatmak ıcın bıde rimelle allık okadar

Yazık kız giden paraya kullanmıyomuşun bide başka ihtiyacını karşıla öğrencisin ayol :1:
bursumu aldığım gibi bunlara yatırıyorum sonra bir ay açlıktan nefesim kokuyor :1::1:

Ben eyelıneri çok sevıyorum önceden kaş kalemi kullanmıyodum artık kullanıyorum kaslarım acık renk kalıyo saclarımın yanında:/ Amaannn bidaha ne zaman alıcaz bu yaslarda alıp süslenmezsek valla ben dövme falanda yaptırabilirim ilerde yaslandıgımda içimde hiç özencim kalmamış olsun ıstıyorum :)
amann haklısın canım
ben de saçımın enseden bir tutamını mavi turkuaz gibi bir renge boyatacağım :27:
benimkine sormadım daha bakalım

Sağol canım evet böyle bi salgın var sanırım bende kaptımm :31:

bende fondöteni sadece özel gunlerde kullanırım gunlukte hayatta sürmem yazık gunah cıltlerımıze.. ya bende de ruj surme alışkanlıgı yok hiç yaaaa unutuyorum hep bıde ruj sürünce cok makyaj yapmıs gb hıssedıyorum kendımı ..genel olarak acık renk bi far sürerim göz çevreme aydınlatmak ıcın bıde rimelle allık okadar

Ben allık rimel dipliner ve ruj kullanırım her gün bunların dışında cildime birşey sürmem sanırım o yüzden beni 18-20 yaş arası sanıyorlar :27:

amann haklısın canım
ben de saçımın enseden bir tutamını mavi turkuaz gibi bir renge boyatacağım :27:
benimkine sormadım daha bakalım

Vayyy gösterırsın saclarını yaparsan bize :) Ben ayağıma yaptırıcam şu iğne fobim benı korkutuyo ama cesaret geldiği anda yaptırıcam :1:

Ben allık rimel dipliner ve ruj kullanırım her gün bunların dışında cildime birşey sürmem sanırım o yüzden beni 18-20 yaş arası sanıyorlar :27:

tabı canım cilde sürmek gereksız zaten daha genciz ilerde daha cok lazım olacak kapatıcılar sımdı gerek yok:)))

Vayyy gösterırsın saclarını yaparsan bize :) Ben ayağıma yaptırıcam şu iğne fobim benı korkutuyo ama cesaret geldiği anda yaptırıcam :1:
eklerim resim albüme canım yaptırdığımda :16:
dövmede çok hoş ya
bende istiyorum ama bizimkiler hayatta izin vermezler
evlenince belki

eklerim resim albüme canım yaptırdığımda :16:
dövmede çok hoş ya
bende istiyorum ama bizimkiler hayatta izin vermezler
evlenince belki

En çok istedğim şey o şuanda ama bakalım canım :)

Aaaa kızlar dövme demişken ben seneye yaptırmayı kafaya koydum hatta belki yazın bile olabilir bu
Ayak bileğime yaptıracağım dövme topuklu ayakkabı falan çok giyerim orada güzel duruyor dövme bi kaç şekil bile araştırıyorum netten
Ama yüksek ihtimal yazı yazdırırım

tabı canım cilde sürmek gereksız zaten daha genciz ilerde daha cok lazım olacak kapatıcılar sımdı gerek yok:)))

Yani daha 24 yaşındayım mesela hiç gerek duymuyorum.
Belki bi 10 sene ihtiyacım olacak şimdiden cildi yıpratmaya gerek yok

Back
X