Uzun süreli ilişkisinde ilk adımı atanlar ve atmaya hazırlananların topiği :))

Bende kozmetik konusundaki yorumlarımı yapıp öyle geçiyorum o zaman sohbete fondöten kullanmıyorum günlük yaşamda hem sevmiyorum hem de yüzümde öyle kapatacağım pek bi şey yok :)
Pudra da kullanmam sadece fondöten kullanacağım ender zamanlarda kullanırım :61:
En çok sevdiğim şeey göz kalemim eyeliner gibi kullanırım genelde gözkalemini bir de ruj sürdüm acuk da allık kullandım mı yeter :1:

Bi dee atroşum ben size kıyar mıyım ki hiiç kıymam iğne de yapmam size sevgimle iyileştiririm ben sizi :1:

hafif makyaj seviyorsun yani
bende her zaman makyaj yapmam hatta eskiden daha çok yapardım şimdi daha az yapıyorum ama özel günlerde dolduruyorum ya:1:
ahh bebeğim yaa senin gibi tatlı hemşireler oldukca iğne olmak hoşuma bile gider yani

o sorun her yağlı ciltli insanların sorunu canım
makyaj fazla kalmıyor benimde cildim de bi süre sonra parlama yapıyor
watsons da ,gratisler de falan yağ emici mendiller var onlardan almayı düşünüyorum ben gün içinde pat pat hareketlerle kullanırım parlmayı alır
o yüzden canım yağlı ciltlilier olarak matlaştırıcı fondöten ve pudra kullanmamız lazım canım
bir de eve gelince makyajınla kalmamalı mutlaka temizlemelisin

ben eriniyorum bazen ya valla çok zararlı biliyorum ama öyle uyuyorum

o sorun her yağlı ciltli insanların sorunu canım
makyaj fazla kalmıyor benimde cildim de bi süre sonra parlama yapıyor
watsons da ,gratisler de falan yağ emici mendiller var onlardan almayı düşünüyorum ben gün içinde pat pat hareketlerle kullanırım parlmayı alır
o yüzden canım yağlı ciltlilier olarak matlaştırıcı fondöten ve pudra kullanmamız lazım canım
bir de eve gelince makyajınla kalmamalı mutlaka temizlemelisin

Kızlar Mardin'in sabunları meşhurdur bilirsiniz belki =) Bende şikayetçiydim yüzümün yağlanmasından ama bi sabun aldım çok çok iyi geldi. O sabundan önce de Amway'dan yağlı ciltler için sabun almıştım onu tavsiye ederim, o da iyi gelmişti bana

Kızlar Mardin'in sabunları meşhurdur bilirsiniz belki =) Bende şikayetçiydim yüzümün yağlanmasından ama bi sabun aldım çok çok iyi geldi. O sabundan önce de Amway'dan yağlı ciltler için sabun almıştım onu tavsiye ederim, o da iyi gelmişti bana

Bende iki haftadır falan kil sabunu kullanıyorum kesinlikle mükemmel onca doktora gittim ilaç kullandım daha cok çıkardı şimdi hiç sivilcem kalmadı :8:

sabunun adını söylememişsin canım ama bir de ne sabunu olduğunu
geçen yaz doktorum bana siyah çamur sabunu verdi çok iyi geldi bana o hala da onu kullanıyorum
eczaneden almıştım

hafif makyaj seviyorsun yani
bende her zaman makyaj yapmam hatta eskiden daha çok yapardım şimdi daha az yapıyorum ama özel günlerde dolduruyorum ya:1:
ahh bebeğim yaa senin gibi tatlı hemşireler oldukca iğne olmak hoşuma bile gider yani

Evet hafif makyaj :61:
Ben sizi çok seviyorum ki yaa :16:

Bende iki haftadır falan kil sabunu kullanıyorum kesinlikle mükemmel onca doktora gittim ilaç kullandım daha cok çıkardı şimdi hiç sivilcem kalmadı :8:

kil sabunuunu aktardan mı aldın kız bende deneyeyim bakalım yeşil kil mi,beyaz kil mi?
bu arada bu gün a101 de ki yağdanlıklardan aldım 2 tane yeni mutfağımıza biri pembe biri mor ayy çok şeker yaaa gitar şeklinde kapağıda mantar
ama çok beğendiğimden dolayı onları çeyizime koydum
mutfağa başka yağlık alıcam:1:

sabunun adını söylememişsin canım ama bir de ne sabunu olduğunu
geçen yaz doktorum bana siyah çamur sabunu verdi çok iyi geldi bana o hala da onu kullanıyorum
eczaneden almıştım

Canım adı yok, cildim yağlı dedim sarı bi sabun çıkardı bu çok iyi dedi. Elde yapıyolar orda bulunacağını sanmıyorum bi araştırayım netten bulursan söylerim. Fiyatı da çok uygundu 5 Tl. Evet biliyorum o siyah sabunu bende bi ara kullanmıştım =)

Canım adı yok, cildim yağlı dedim sarı bi sabun çıkardı bu çok iyi dedi. Elde yapıyolar orda bulunacağını sanmıyorum bi araştırayım netten bulursan söylerim. Fiyatı da çok uygundu 5 Tl. Evet biliyorum o siyah sabunu bende bi ara kullanmıştım =)

sanırım senin dediğin kükürtlü sabun
ben ondan da aldım eczaneden moos marka o da 5 tlydi ama iyi gelmedi bana daha beter yaptı cildimi
benim cildim çok hassas ya
yine aspirin maskesi yapıcam
yıllar önce sivilcelerimden bu maskeyle kurtulmuştum

Maşallah diyelim =) :nazar: Canım ben hiç kullanmadım kil sabununu sadece 1 kere kil maskesi yaptım yüzüm mahvoldu, kıpkırmızı oldu sivilceler çıktı o yüzden yanaşmıyorum kile =)

Back
X