Uzun süreli ilişkisinde ilk adımı atanlar ve atmaya hazırlananların topiği :))

Maşallah diyelim =) :nazar: Canım ben hiç kullanmadım kil sabununu sadece 1 kere kil maskesi yaptım yüzüm mahvoldu, kıpkırmızı oldu sivilceler çıktı o yüzden yanaşmıyorum kile =)

ama şekerim kullandığın kil çok önemli ki
killerin çeşitleri de var cilt tiplerine göre sanırım
mesela yeşil kil yağlı ciltler için sivilce için sanırım tam emin değilim yeşilin yağlı ciltler için olduğuna ama renkleri ciltlere göre yani:34:

Son düzenleme:
Maşallah diyelim =) :nazar: Canım ben hiç kullanmadım kil sabununu sadece 1 kere kil maskesi yaptım yüzüm mahvoldu, kıpkırmızı oldu sivilceler çıktı o yüzden yanaşmıyorum kile =)

Başta benimde çene bölgeme kuruluk yaptı soyuldu hafif ama günde 1 kere nemlendirici sürdüm şimdi gçti kurulukta ben cok memnun kaldım canım :)

ama şekerim kullandığın kil çok önemli ki
killerin çeşitleri de var cilt tiplerine göre sanırım
mesela yeşil kil yağlı ciltler için sivilce için sanırım tam emin değilim yeşilin yağlı ciltler için olduğuna ama renkleri ciltlere göre yani:34:

Başta benimde çene bölgeme kuruluk yaptı soyuldu hafif ama günde 1 kere nemlendirici sürdüm şimdi gçti kurulukta ben cok memnun kaldım canım :)

Canım Dermokil'in yağlı ciltler için maskesini kullandım bilemiyorum artık niye öyle oldu =) Evet çok çok faydalıymış kil. Shannacım kuru mu cildin senin?

sanırım senin dediğin kükürtlü sabun
ben ondan da aldım eczaneden moos marka o da 5 tlydi ama iyi gelmedi bana daha beter yaptı cildimi
benim cildim çok hassas ya
yine aspirin maskesi yapıcam
yıllar önce sivilcelerimden bu maskeyle kurtulmuştum

Valla bilemiyorum Canım ama benimkinin markası yok el yapımı =) Aynen benim cildimde çok hassas :ssz: Bi ara largopen diye antibiyotik sürmüştüm yüzüme kurutmuştu baya =)

Nasıl kurabiye canım. Tarifi paylaşda bizde deneriz belki. Bende nutellalı kurabiye gördüm net te. Onu denicem bi ara.

Canım fotosunu çektim ama telin usb'sini bulamadım ama şöyle oldu $un kurabiyesi.webp Hımm ben kurabiyede kakao çikolata filan hiç sevmem ya =)

Canım fotosunu çektim ama telin usb'sini bulamadım ama şöyle oldu Eki Görüntüle 645788 Hımm ben kurabiyede kakao çikolata filan hiç sevmem ya =)

Eline sağlık canımm. Eminim güzel olmuştur.
İki kurabiye arasına az bişe nutella sürüyosun canım yemedim ama güzel olucağına eminim. Eğer yaparsam bende koyarım foto.

Eline sağlık canımm. Eminim güzel olmuştur.
İki kurabiye arasına az bişe nutella sürüyosun canım yemedim ama güzel olucağına eminim. Eğer yaparsam bende koyarım foto.

Daha beklemedeyim 10 dk sonra çıkarıcam =) Hıhı koyarsın. Aslında bi topik açsak da hünerlerimizi sergilesek :8:

Fıstıklar napıyosunuz kimler buralardaaaa :)))

Back
X