Bu var bende canm 38-40 beden uyumludiz kapağı hizası veya daha uzun trençkot/kap arıyorum. 38-40-42 bedenler![]()
Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 1294 gün geçti.
Rica ederim 3 beden yazmışsınız ya 3ünede treçkot mu arıyosunuz? Elimde 1 tanede armağandan alınmış 40 beden pardesü var.Malesef aradığım gibi değil teşekkür ediyorum
Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 1294 gün geçti.
benim sayfamda var baktiniz mi ?diz kapağı hizası veya daha uzun trençkot/kap arıyorum. 38-40-42 bedenler![]()
Koyu kahve olur mu?diz kapağı hizası veya daha uzun trençkot/kap arıyorum. 38-40-42 bedenler![]()
Bide bu var elimde 40 beden armağan markadiz kapağı hizası veya daha uzun trençkot/kap arıyorum. 38-40-42 bedenler![]()
Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 1294 gün geçti.
Bende 38 beden lacivert fermuarli kapisonli armine kap var dizalti ince yazlikdiz kapağı hizası veya daha uzun trençkot/kap arıyorum. 38-40-42 bedenler![]()
fotoğraf görebilir miyim? normalde 38-40 giyiyorum terzi müdahalesi yapılabilecek gibiyse başka bedenler de olurRica ederim 3 beden yazmışsınız ya 3ünede treçkot mu arıyosunuz? Elimde 1 tanede armağandan alınmış 40 beden pardesü var.
fotoğraf görmem mümkün mü?Bende 38 beden lacivert fermuarli kapisonli armine kap var dizalti ince yazlik
fotoğraf görmem mümkün mü?
fotoğraf görebilir miyim? normalde 38-40 giyiyorum terzi müdahalesi yapılabilecek gibiyse başka bedenler de olur
Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 1294 gün geçti.