Uzun ucak yolculugu

kurinasdf

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2015
190
39
Arkadaslar uzun bi ucus yapmam gerekecek bir hafta sonra amerikaya daha once sadece yurt ici uctum yurt ici ucuslarda dahi kulaklarim inanilmaz rahatsiz oldu sesler gelmeye basladi kulak zarim patliycak gibi hissettim daha once doktora gittim yine gidicem ama sizlerin bana tavsiyeleriniz olurmu olabildigince arastirma yapmak istiyorum yoksa yolculuk cekilemz olur

Aynı sorun bende de var ve bende amerikaya gitmiştim
Size yardımcı olayım
Ben fransa aktarmalı gittim. Fransaya 5 saat ordan amerika yanlış hatırlamıyorsam 8 saat sürmüştü
Benimde ödüm patlamıştı önceden 5 saat boyunca kulak ağrısına dayanamam diyr
Ama korkmayın çok araştırmıştım ben o zaman
Kulak ağrısı sadece kalkış ve inişlerde oluor
Hatta kalkışta olmayabilir. Sorun inişlerde
İniş de saatler süren bir olay değil. Yani yolculuk boyunca ağrı çekmeyeceksiniz

Ben sakız ve su depolamıştım yanıma. Bol bol sakız çiğneyin
Özellikle kalkış ve inişte
Bir de doktora gittim ben. Doktor burun açıcı sprey verdi uçuştan iki saat önce sıkın dedi
Yani önemli olan burnunuzun tıkalı olmaması
Burun açıcı artı sakızla işi çözmüştüm ben
Yine ağrı olmuştu ama kafamı duvarlara vuracak akdar değil
Üstelik tek kulağım ağırmıştı sadece o da hafif
Burun açıcı iyi işe yarıyor yani onu mutlaka alın
Sakızı da iniş boyunca çiğneyin
Ama kibar kibar değil
Hatturu hutturu çiğneyin gitsin

Aynı sorun bende de var ve bende amerikaya gitmiştim
Size yardımcı olayım
Ben fransa aktarmalı gittim. Fransaya 5 saat ordan amerika yanlış hatırlamıyorsam 8 saat sürmüştü
Benimde ödüm patlamıştı önceden 5 saat boyunca kulak ağrısına dayanamam diyr
Ama korkmayın çok araştırmıştım ben o zaman
Kulak ağrısı sadece kalkış ve inişlerde oluor
Hatta kalkışta olmayabilir. Sorun inişlerde
İniş de saatler süren bir olay değil. Yani yolculuk boyunca ağrı çekmeyeceksiniz

Ben sakız ve su depolamıştım yanıma. Bol bol sakız çiğneyin
Özellikle kalkış ve inişte
Bir de doktora gittim ben. Doktor burun açıcı sprey verdi uçuştan iki saat önce sıkın dedi
Yani önemli olan burnunuzun tıkalı olmaması
Burun açıcı artı sakızla işi çözmüştüm ben
Yine ağrı olmuştu ama kafamı duvarlara vuracak akdar değil
Üstelik tek kulağım ağırmıştı sadece o da hafif
Burun açıcı iyi işe yarıyor yani onu mutlaka alın
Sakızı da iniş boyunca çiğneyin
Ama kibar kibar değil
Hatturu hutturu çiğneyin gitsin
Cok cok sagolun sakiz depoliycam bende

Arkadaslar uzun bi ucus yapmam gerekecek bir hafta sonra amerikaya daha once sadece yurt ici uctum yurt ici ucuslarda dahi kulaklarim inanilmaz rahatsiz oldu sesler gelmeye basladi kulak zarim patliycak gibi hissettim daha once doktora gittim yine gidicem ama sizlerin bana tavsiyeleriniz olurmu olabildigince arastirma yapmak istiyorum yoksa yolculuk cekilemz olur
Valla yine yakınmış senin uçak yolculuğu amcamlar Avusturalya ya 20 saat uçuş yapıyorlar tatile gelmeye korkuyorlar kulaklarimiz patliyo diye Allah kolaylik versin sizede

Uzun yolculukta süper oluyor bu arada
Gelsin ikramlar gitsin ikramlar:kk77::kk77:

Kalın bir şeyler de alın yanınıza
Soğuk oluyor uzun süre uçunca
Ben üşümüştüm baya bi
Ingiltereden aktaricaz bizde cok sorun oluyo kulagim gozum yemek gormez diye dusunuyorum ama bakalim ins problem yasamam

kalkış ve iniş sırasında hafifçe ağzınızı açmanız basıncı azaltır. ağrınızıda azatabilir. bir de uzun uçuşlarda verdikleri küçük kutuda uyurken ses gelmesin diye kulağa takılan süngerimsi şeyler oluyor belki onuda taksanız rahatlarsınız.

X