Uzun zaman sonra

Delileyla

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2014
516
735
34
Cok cocukca biliyorum ama gunlerdir kendimi bir ergen gibi hissediyorum:) en son iliskimden sonra kendimi kapattım bu tarz seylere, kimseye sans vermedim. Allah biliyor kimseden ne hoslandım ne etkilendim. Gecen hafta is arkadasımın cocukluk arkadasıyla tanıstım ve cok hoslandım. 2-3 toplu gorusmeden sonra is arkadasım xin sana ilgisi var ama urkutmek istemiyor dedi. Zaten hissetmistim ve cok sevindim. Yalnız sorun su ki ben bu adamla konusamamaya basladım. Aynı ortamda bulununca geriliyorum yuzune bakamıyorum cumle kuramıyorum.gergin bir hava oluyor ve ben bunu asmak istiyorum. Hoslanıyo muyum evet ilerisi icin bi adım atmak ister miyim evet onun bana ilgisi var mı evet ama bu soguk tavrım onu itecek diye korkuyorum. Bugun kahvaltıya gittik cumbur cemaat ben suratımı asıp oturdum oyle:KK43: Kızlar essek kadar kadınım ama son iliskimden sonra butun bu flort sureci silinmis beynimden. Bu heyecanımı nasıl yenerim? Nasıl ilgimi belli ederim? Var mı bana ufak tavsiyeleriniz?

Cok cocukca biliyorum ama gunlerdir kendimi bir ergen gibi hissediyorum:) en son iliskimden sonra kendimi kapattım bu tarz seylere, kimseye sans vermedim. Allah biliyor kimseden ne hoslandım ne etkilendim. Gecen hafta is arkadasımın cocukluk arkadasıyla tanıstım ve cok hoslandım. 2-3 toplu gorusmeden sonra is arkadasım xin sana ilgisi var ama urkutmek istemiyor dedi. Zaten hissetmistim ve cok sevindim. Yalnız sorun su ki ben bu adamla konusamamaya basladım. Aynı ortamda bulununca geriliyorum yuzune bakamıyorum cumle kuramıyorum.gergin bir hava oluyor ve ben bunu asmak istiyorum. Hoslanıyo muyum evet ilerisi icin bi adım atmak ister miyim evet onun bana ilgisi var mı evet ama bu soguk tavrım onu itecek diye korkuyorum. Bugun kahvaltıya gittik cumbur cemaat ben suratımı asıp oturdum oyle:KK43: Kızlar essek kadar kadınım ama son iliskimden sonra butun bu flort sureci silinmis beynimden. Bu heyecanımı nasıl yenerim? Nasıl ilgimi belli ederim? Var mı bana ufak tavsiyeleriniz?
Asla olmazmış onla gibi düşünmeyi başarırsan olucaksa süper olur. Herkes kendi en doğal halinde olur. Yoksa haklısın somurtunca ortmda ergenmi bu muhabbeti olur

Ikiniz birseyler yapin belki kalabalik oldugu icin geriliyorsundur

Suratını asmak nedir orasını çözemedim..
Gergin ve istemediğin bir ortam olur anca o şekilde asarsın suratını veya aynı ortamda hoşlanmadığın biri olur ozaman belki..
Ama öyle bir durum yokken kahvaltıya gittik suratım asık oturdum demen ilginç geldi...
Muhabbetleriniz yaşam tarzınız uymuyor olabilir mi, yani biraz kültür farkı da olmuş olabilir aranızda...

aracilik yapan arkadaşına söyle heyecanlandığını. o da gitsin ona söylesin çok heyecan yapmış diye :) şimdiden mutluluklarr

heyecan aslında çok güzel bir duygu..ama heyecanını somurtarak deilde gülerek göstersen daha iyi olur sanki..zamanla aşarsın merak etme..hatta kendin bile söyleyebilirsin böyle durmam tamamen çekingenliğimden yanlış anlama diye..

Gözlerini kaçırıyorsan,arasıra da olsa gülümsüyorsan zaten karşılıklı olduğunu o da hissetmiştir. Çok kasmana gerek yok,böyle iyidir. İlk adımı atmış zaten devamı gelir :KK76:

X