Vaginadan kanlı sümüksü akıntı nedeni?

Melike Mertcan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2015
8
0
54
Arkadaşlar 45 yaşında evli biri olarak ve bu zaman kadar regl düzensizliği olmayan biri de olarak bu ay adetimin kesilmesinden 1 hafta sonra kasıklarımda hafif ağrı sadece tuvalete girdiğimde uzayıp giden kan pıhtıları olan bir akıntı yaşamaya başladım.İlginç olan sadece tuvalete gittiğimde bu akıntı oluyor. Daha önce hiç başıma gelmemişti.Menapoz,serviks kanseri miyim vs diye düşünmekten kendimi alamıyorum.Tamam dr gidecem gitmesine de yine de Dr için bir müddet beklemek istiyorum...Aranızda bu yaşlarda olup böyle bi durum yaşayan var mı acaba? Lütfen bir cevap... :KK43:

Evet gideceğim de işte kötü bi şey çıkmasından korkuyorum...Çok teşekkür ederim arkadaşım...
Bence korkma akıntı kokusuz olduğu sürece korkmayın diyolar. Enfeksiyon falandır. Basit birsey cikacak belki sen doktora gitmedikçe ilerleyecek belki. Simdi herseyin tedavisi var hiç korkma. Iyi haberlerini bekliyorum :)

Evet güç verdiniz.Çok sağolun... <3 Evet akıntı kokusuz inşallah kötü bi şey çıkmaz.Durumum neticelenince mutlaka paylaşacağm.

Evet korka korka yarın saat 10.00 da randevu aldım gidiyorum.Duanıza ihtiyacım var.Güç verip karar vermeme yardımcı olduğunuz için tekrar tekrar teşekkürler ederim.

Bugün dr muayene oldum.Erik büyüklüğünde kanamalı bir polipim varmış. :KK43: polipimi dr bekletmeden bugün genel anestezi ile aldı.için polip ve smear testi 15 gün sonra sonra belli olacak.

Arkadaşlar benim de bugün beyaZ akıntım ile az bir kan geldi önemli birşey varmıdırki en son ağustosunbaşın da adet gördüm yani adet günümde yaklaştı çok korkuyorumbirşey varmıdır

Aralık ayında bir düşük yaşadım kürtaj olmadım ama kendiliğinden düştü.normal adete döndüm bir ay sonra normalde 25 olmam lazımdı ama bekliyeyim dedim bi kaç gün tam adet olmadan önce ki durumu yaşıyorum bel ağrısı, göğüs ağrısı, kasık ağrısı vs. Bu akşamda tuvalette sümüğümsü kılcar damar gibi kanlı birşey geldi hiç olmazdı şaşırdım acaba adet mi olucam yoksa yine hamilemiyim yarın test alcam ama korktum bi an başka bişey değildir umarım.. Varmı benim gibi olan..

X