vajina gaz

denizimcann

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2014
24
3
43
merhaba makattan gaz çıkarken vajinamda hareketlenme oluyor,sanki oradan da çıkıyor,bunu yaşayan var mı normal mi...

gülmek için başka yerlerde olun lütfen,bu çok ciddi bir hastalığın belirtisi olabilir ,korkularım var sadece danışmak istedim,belki vajina genişlemesi,belki rektovajinal fistül ya da olası bir durum mudur diye..

Acikalamana daha cok guldum. Kamera nerde?
insan kınamadığını görmeden ölmezmiş...bence daha fazla ah alma.Yazık!!! insanların korkusu,endişesi,çocuklarına kim bakar düşüncesiyle üzüntüsü vs.bunlar seni güldürebiliyorsa seni mutlu eden başka birşey yok hayatta demek ki..git komedi film izle.

merhaba yanıtınız için teşekkürler.Siz doğum yaptınız mı ?benim 2. doğumumdan sonra daha belirgin olmaya başladı.özelden mesaj atabir miyim???
yok ben doğum yapmadım ama evliyim. Çok sık olmasa da bazen oradan da çıkıyor ama ablama sordum onun bir kızı var doğum yapmış onda da olmuş bu tür şeyler ama sıklığını hatırlamıyorum dedi.

Hastaligi ne peki bunun? Ciddi bi rahatsizlik olcagini sanmiyorum ama doktora gitmenizde fayda olabilir..

Hastaligi ne peki bunun? Ciddi bi rahatsizlik olcagini sanmiyorum ama doktora gitmenizde fayda olabilir..
rektovajinal fistül deniliyor hastalığına .bağırsağın son kısmından vajinaya anormal bir yol oluşması..ameliyatını maalesf her cerrah yapamıyor,çok sıkıntılı bir durum sürekli araştırıyorum..hayat dolu bir insanken bu şüphe ile yaşayamadıklarıma üzülüyorum:KK43:(doktora gittim ama yine de tek doktorla olcak iş değil sanırım kimin duası kabul olunur bilinmez ne olur dua edin benim için.

yok ben doğum yapmadım ama evliyim. Çok sık olmasa da bazen oradan da çıkıyor ama ablama sordum onun bir kızı var doğum yapmış onda da olmuş bu tür şeyler ama sıklığını hatırlamıyorum dedi.
doğum yapalı 7 ay oldu.normal doğum dikişli.3800 gr.bebek.neredeyse hergün böyle ..keşke biri çıksa dese ki bende de oldu doğumdan sonra ama zamala geçti dese içimi rahatlatsa..

doğum yapalı 7 ay oldu.normal doğum dikişli.3800 gr.bebek.neredeyse hergün böyle ..keşke biri çıksa dese ki bende de oldu doğumdan sonra ama zamala geçti dese içimi rahatlatsa..
cnm bende 7 ay once dogum yaptim n9rmal ve dikisli. bende de cokk oldu ve halen arasira oluyo. ben doktora gittim bisey cikmadi. sadece akintinin yogunluguyla ve usutmeyle alakali bisey dedi

cnm bende 7 ay once dogum yaptim n9rmal ve dikisli. bende de cokk oldu ve halen arasira oluyo. ben doktora gittim bisey cikmadi. sadece akintinin yogunluguyla ve usutmeyle alakali bisey dedi
gerçekten mi beni en iyi sen anlarsın o zaman..özelden mesaj atıcam cevaplarsan çok sevinirim,çokkk teşekkür ederim,allah senden razı olsun..

canım vajinadaki genişlik nedeniylee oluyor... bende 2 dogum yaptım bende dee sankı vajınamdann gaz baloncukları cıkıyor gıbı garıp sesler gelıyor.. ilişki anındaa cok tuhaf utancırıcı sesler cıkıyor..vajina genişliğinden kaynaklanıyor

rektovajinal fistül deniliyor hastalığına .bağırsağın son kısmından vajinaya anormal bir yol oluşması..ameliyatını maalesf her cerrah yapamıyor,çok sıkıntılı bir durum sürekli araştırıyorum..hayat dolu bir insanken bu şüphe ile yaşayamadıklarıma üzülüyorum:KK43:(doktora gittim ama yine de tek doktorla olcak iş değil sanırım kimin duası kabul olunur bilinmez ne olur dua edin benim için.

X