utanmayın gidin biran önce doktora bende olmuştu benzer olaylar çok utanmıştım gidememiştim devlette de hep erkek var diye gidemiyordum özelde bayan buldum gittim durumu anlattım bekar olduğum için muayene etmedi ama mantar ilaçları verdi kısa sürede geçti.
canım gidicem kesin karar verdim böyle kafaya takmaktansa ama ben okul nedeniyle akrabalarımın yanında kalıyorum.2 hafta sonra ailemin yanına gideceğim o zamana kadar beklemem gerek onların bilmesini istemiyorum zaten yeterince utanç verici bir durum bana göre
Canım korkulacak bişey yok. Oraya muayeneye giden tek sen değildin. Drlar için gayet rutin bir muayene bu. Bu kadar acı çekip Kafana takacağına git beş dakikada kurtul. Dr işini bilir için rahat olsun. Geçmiş olsun bu arada.
haklısın canım.gitmeye karar verdim teşekkür ederim.kötü bir şey çıkarsa diyede korkuyorum biraz ama yapcak bir şey yok mecburen gideceğim.
mantar
bazı mantarlar fecı sıslık yapıyor ben ya kanserım ya kıst dıye doktora gıttım mantar cıktı
uzun surelı tedavı verır
bende aslında lateks eldivenden süpheleniyorum çünkü onla tüy aldıktan sonra oldu şişlik,kızarıklık ve renk değişimi.daha önce hiç denememiştim belkide alerji yaptı bir daha asla kullanmayı düşünmüyorum.dertsiz başıma iş aldım
daha önce hiç sorun yaşamadım mantar yada enfeksiyon tarzı o yüzden biraz cahilim bu konuda.
Korkmana gerek yok bakire olduğun için kapsamlı bir muayene yapmazlar. Vakit kaybetmeden git doktora. Kullandığın ilacı da söyle.
sağol canım içimi rahatlattın daha önce hiç gitmedim ama mutlaka gideceğim.
hemen dra koşmalısın utanacak ne varr
ne bileyim keşke bu kadar çekinmesem
Doktor zaten bakire olup olmadigini sorar. Bakire oldugun icindr alttan Sadece bahsettigin kizariklgi sisligi gormek icin bakar. Herhangi bi alet vs bisey kullanmaz korkma yani
kızarıklık üstde canım zaten altda değil altda bir şey var mı diye bakar heralde diye düşündüğüm için demiştim korkuyorum diye.
Bahsettiğin şişlik ve puturluk bende de oluyor ama sadece epilatör kullandığım zamanlarda bi iki güne geçiyor. Günlük Ped kullaninca da sivilce çıkıyor. Sende de böyle hassasiyet oluşturabilecek bi durum olamaz mı ?
zaten bende ağda kullanıyorum normalde o zamanda sivilce tarzı şeyler oluyor.kızarıklık birde bende çok kıl dönmesi falan var.batık onlarda arada iltihaplanma yapıyor.beni korkutan şey iç dudaklardan birisi zaten baya büyüktü ötekine göre.şu doktor eldiveniyle tüy aldıktan sonra baktım kızarmış ve şişmiş ikiside pütürlü olmuş o zaman korktum ve mantar ilacı sürmeye başladım şimdi şişlik indi ama o kızarıklık ve hafif renk değişimi gitmedi
kaşıntı falanda pek yok acıda arada sızlama dışında yok ondan bilmiyorumki mantar mı yoksa alerji mi?moralim çok bozuk sınavlarımda var kafamı veremiyorum resmen gitsem bir şey çıkar iyice moralim bozulur diyede korkuyorum kadınların işi niye bu kadar zor
Bayan doktora git canım neden utanıyorsun? Biz ne desek boş burdan. Ilk işin doktora Görünmek olsun
öyle yapıcam canımda gidene kadar biraz bilgi almak istiyorum çünkü iki hafta sonra ancak gidebilirim.
arkadaşım buraya boyle acik acik yazmaya utnmiyorsunda doktora gitmeyemi utaniyorsun allaseen burda vajinal muayene yapamiyoruz malesef..
git bi doktor akli basinda muayene ol belki baska bi sorun vardir.
burası kadınların olduğu bir site değil mi?açık açık yazmazsam nasıl net bilgi alabilirim?kimliğim bilinmedikten sonra erkekde okusa pek umrumda değil sonuçta doktor sitesinede yazsam okunacak burayada bunu dert edecek aşamayı geçtiğim için buraya üye oldum zaten
doktora gidip o süreci birebir yaşamakla burda klavyeden derdimi anlatmak aynı şey değil bana göre o daha zor ve son aşama sadece ondan önce halledebileceğim basit birşeyse belki diye uğraştım ve sadece aynı şeyleri yaşayan varsa bilgi almak istedim cinsel sorunlarımı paylaşmadım sonuçta ki insanlar burda onu da paylaşıyor ki bence ayıp değil sonuçta bu bir rahatsızlık.lütfen biraz daha dikkatli olun yorum yaparken bende bu kadar stres yapmaktan mutlu olmuyorum bende isterdim sizin gibi rahatça gidip muayene olmak ama sorunlarım olduğunu yazdım bu konuda elimde olan bir şey değil bu konuda korkak davranmak neyse yinede haklısınız en kısa zamanda gidip görüneceğim.
acaba tahriş olmuş olabilir mi ? yani dediğin şeyler yoksa deri üstündeki basit bir durum da olabilir canım. Bence utanma ilerde kalıcı bir sorun yarata bilir olmadı bayan doktora gidersin
sağol canım bende tahriş olmuş olabileceğini düşünüyorum çünkü lateks eldivenle tüyleri almayı denemiştim bu belirtiler olmadan hemen önce belkide o alerji falan yaptı.neyse gidip görüneceğim sanırım korkunun ecele faydası yok
bakire oldugun icin belki alttan muayene etmez, ben evliyim kasinti problemiyle gidince derdimi anlatmistim muayeneye gerek duymanisti sislik vardi gecti diyorsun ama yine de onemli bisey olabilir.
anksyete sorunu bendr de var hatta jinekologum farkedip psikiyatra yonlendirmisti ama bunda cekinecek hic bisey yok, hatta aman doktor temiz gorsun diye kucucuk tuylerini bile almaya calisma daha fazla tahris etme kendini.
inan doktoru gordugun an rahatlayacaksin, illa cekinirim diyorsan kadin dr dan randevu al.
çok teşekkür ederim cidden aslında problemlerden biride tüyleri nasıl alıcam gitmeden önce çünkü baya bir korkar oldum artık banyo bile yapamıyorum rahat rahat bir zarar veririm diye taktım yanı kafaya
bende ilaç kullanıyorum son iki yıldır çok arrtı anksyete.hayatımı olumsuz etkiliyor çok kesin gidip göstereceğim artık yapcak bir şey yok.
Mantar olabilir canım ama benim dr um travazol kullanma deriyi inceltiyor ve daha çok hastalanmasına neden oluyor demişti. bir de tuvalet kağıdı kullanıyorsan çok içine değdirme... iç çamaşırlarını yıkadıktan sonra ütüle ve her gün değiştir dr a da git:)
travazol zaten çok yanmada yapıyor belkide ondan kızarıklık geçmedi hala.tuvalet kağıdınıda kuru olsun diye baya kullanıyordum belkide yanlış yapıyorum çoğu şeyi pek bilgim yok hiç doktora gitmedim daha önce.gidip öğrenicem ama sen ne kullandın mantar için?
Canım doktora git eğer mantar sa bir litre kaynamis suya bir bardak sirke koy her tuvalete gittiğinde yıka. ..ben Jinekolog gittim olmadı cildiyeye gittim olmadı. En son bunda fayda buldum...beyazlıklar olma başlayınca kullanıyorum. .hemen geçiyor. ..
canım dediğini yapıcamda beyazlık dediğin senin iç tarafta mıydı yoksa üst tarafta mı?birde akıntı oluyor muydu sende?benim normaldede beyaz kokusuz akıntım oluyordu hep iç çamaşırı değiştirmek zorunda kalıyordum ama şimdi o kadar akışkan değil iç tarafta daha yapışkan kokusuz beyaz bir akıntı var ancak tuvalet kağıdıyla silersen falan geliyor bu mantarla mı ilgilidir acaba?
Biraz daha beklersen çoook daha kötü olabilir canım, dr gitmelisin
haklısın bende bundan korkuyorum şuan problem yok ama olursa ya diye
canım niye korkuyon yaa böyle seyler ihmale gelmez kesinlikle ciddi birsey olabilir utanma kadın jinekolog bul
haklısın normalde bu kadar korkak değilim ama çok mahrem bir bölge olduğu için stres yaptım mutlaka gideceğim artık karar verdim