Vajinal Akıntı

bayanagresif

EYY HAYAT GÜLÜMSE KAHRINI ÇEKİYORUM
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2015
35
33
Slm kızlar bnm sorunum vajinal akıntı bir türlü gecmek bilmiyor doktora gidiyorum ilaclar bitene kadar iyi fakat 1 ay sonra yine başlıyor fitiller kremler falan kullandım bi ara duruyo yine başlıyor:KK16::KK16: Bildiğiniz Bitkisel Tedavi yöntemleri var mı?

Kimse cvp vermemiş, biri yardımcı olsun ama aynı dert bendede var, bide kokuyo hafiften, ve ilaç milaç hikaye. Biri çok su iç kokmaz dedi onuda denedim evet koku kesildi demekki susuz kalınca koku yapıyo ama buseferde sürekli tuvalete gitmem gerekiyo. Eşimle bişeyler yapmaya başlıyoruz derken benim wc ihtiyacı ortamı mahvediyo, zaten daha evli değiliz yanlız kalmak zor. Çözüm bilen varmı?

Kizlar ayni sorun bende de var. Cuma gunu doktordaydim. Daha once de hem kadin dogum hem urolojiye gittim iltihap zannedip ama testler temiz cikti. İlac verdi exagyn ve infex kullanicam. Bnmde hep süregelen bi sorunum bu. Evlenmeden oncede boyleydi. Bi cozum bulamadim ben. Hap kullanip bittikten sonra yine basliyor.

Soğan kokusundan yapamıyorum ben hiç bi kürü :110: ama bi başlıkta bi arkadaş karanfil ve tarçın çayı düzenli için demiş. Mantıklı geldi. Yediklerimiz tenimize ve terimize yansır çünkü. Ben onu deniycem şuan tatildeyim, dönünce inşallah.

Soğan kokusundan yapamıyorum ben hiç bi kürü :110: ama bi başlıkta bi arkadaş karanfil ve tarçın çayı düzenli için demiş. Mantıklı geldi. Yediklerimiz tenimize ve terimize yansır çünkü. Ben onu deniycem şuan tatildeyim, dönünce inşallah.
Umarım çözüm olur :) şimdiden geçmiş olsun .

X