Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öncelikle geçmiş olsun arkadaşım. Mantar, tedavisi olan bir rahatsızlık. Ahh ben neler cektim yillarca. Evlendikten sonra vajinal fitil kullandim o fayda etti de kurtuldum. Insallah sende kurtulursun,ihmal etme doktora git. Prezervatifle bulaşmaz. Gebelik konusunda pek bi bilgim yok açıkçası
Travazol mu verdi krem? Ya canm 3 sene oldu inan bilmiyorum ismini. Bir de bana sebamed vajinal temizlii losyonu vermişti. Tuvallette sıcak suyla temizlik yapacaksin demişti. O bölgeyi sıkıştırma,Bacak bacak üstüne atma arada kalıp terleme yapiyor,kat kat ve çok dar giyme demişti. yoğun baharat,turşu,acılı şeyler de yeme demişti. Bunlara uydum kurtuldum şükür.Cevap için cok tesekkurler ben gittim de bana verdigi krem yeni baslayan mantar icinmis cok sonradan farkettim doktorlar dogru dürüst ilgilenmiyor ki..
Hangi fitili kullandin bende aldim 6 tane içinde aynisi mi acaba
Yenebildin ne guzel umutsuzluga düşüyordum neredeyse. Evet o kremi verdi. Soylediklerine bende dikkat edeyim tekrardan tesekkurlerTravazol mu verdi krem? Ya canm 3 sene oldu inan bilmiyorum ismini. Bir de bana sebamed vajinal temizlii losyonu vermişti. Tuvallette sıcak suyla temizlik yapacaksin demişti. O bölgeyi sıkıştırma,Bacak bacak üstüne atma arada kalıp terleme yapiyor,kat kat ve çok dar giyme demişti. yoğun baharat,turşu,acılı şeyler de yeme demişti. Bunlara uydum kurtuldum şükür.
Mantarınız varken gebe kalmanızı önermem. Zira vajinada mantarı oluşturan zararlı mikroorganizmalar doğum sırasında bebeğe bulaşara pamukçuk hastalığına yol açabilir. Gebelikte mantar tedavisi de genelde fitil ve kremlerle yapılıyor, o yüzden önce mantar hastalığından kurtulursanız daha sağlıklı olur. Ama hamile kalmaya bir etkisi var mı net bilmiyorum.