Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
VAJINAL MANTAR HAMILELIGI ENGELLER MI LUTFEN YARDIM EDIN
Vajinal mantar var bende doktor travazol krem ve kandizol hap verdi kullanmayi aksattim gecmedi kullansam gecer mi bu ilaclari kullanan car ni ve hamile kalmak istiyorum olmuyor mantar hamileligi engeller mi lutfen bana yardimci olun
vajinada bakteri olmasını spermlerin canlı kalmasını engelliyoms diye duymustum dogruysa benmde bakteri varms ilac kullandm smdi gecti eger bu dogruysa bu ayda hamile kalırsm bakteriden dolayı olmyoms derim
Canım ilacı hatırlamıyorum antibiyotik vermişti mart ayında kullandım nisanda adet olana kadar korundkı bu ay hamile olduğumu ogrendgm doktora gtsene canım orda vajinadan kültür almislardi orda ckti bakteri olduğu ilacı kullanınca da gecti
Benim de mantar var ve doktorum engeller dedi. Kronik mantar. candidax diye bir ilac kullaniyorum. Haftada bir tane aliyorum. Bir de kremle fitil vermisti. Insallah gecer. Ama bu ilaci kullanirken korunmak gerekiyor. Ağustosa kadar hamile kalmam yasak o yuzden..
Benim de mantar var ve doktorum engeller dedi. Kronik mantar. candidax diye bir ilac kullaniyorum. Haftada bir tane aliyorum. Bir de kremle fitil vermisti. Insallah gecer. Ama bu ilaci kullanirken korunmak gerekiyor. Ağustosa kadar hamile kalmam yasak o yuzden..
Ben 1 senedir surekli cekiyorum. Allah dusmanimin basina vermesin o derece yani. Sirkeli sular her sey denedim gecmedi, gecmiyor maalesef. O yuzden direk doktora gidin. Esinize de tedavi uygulasin doktor. Gecmis olsun.
Yok canım eğer devam etseydi doktor onada verecekti ama devam etmedi ayrıca eşine bunun için çocuğumz olmyoms deme ki kesin bisey değil bu bide sirkeli su kasinmasini geçiriyor canım
Vajinal mantar var bende doktor travazol krem ve kandizol hap verdi kullanmayi aksattim gecmedi kullansam gecer mi bu ilaclari kullanan car ni ve hamile kalmak istiyorum olmuyor mantar hamileligi engeller mi lutfen bana yardimci olun