VAJINAL MANTAR HAMILELIGI ENGELLER MI LUTFEN YARDIM EDIN

EceKaan

Guru
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2014
3.572
3.953
29
Vajinal mantar var bende doktor travazol krem ve kandizol hap verdi kullanmayi aksattim gecmedi kullansam gecer mi bu ilaclari kullanan car ni ve hamile kalmak istiyorum olmuyor mantar hamileligi engeller mi lutfen bana yardimci olun :KK43:

vajinada bakteri olmasını spermlerin canlı kalmasını engelliyoms diye duymustum dogruysa benmde bakteri varms ilac kullandm smdi gecti eger bu dogruysa bu ayda hamile kalırsm bakteriden dolayı olmyoms derim

Canim ya hangi ilaci kullandin lutfen yarcimci olur musun akintin agrn var miydi ve gebelik olustu mu

Canim ya hangi ilaci kullandin lutfen yarcimci olur musun akintin agrn var miydi ve gebelik olustu mu
Canım ilacı hatırlamıyorum antibiyotik vermişti mart ayında kullandım nisanda adet olana kadar korundkı bu ay hamile olduğumu ogrendgm doktora gtsene canım orda vajinadan kültür almislardi orda ckti bakteri olduğu ilacı kullanınca da gecti

Benim de mantar var ve doktorum engeller dedi. Kronik mantar.
candidax diye bir ilac kullaniyorum. Haftada bir tane aliyorum. Bir de kremle fitil vermisti.
Insallah gecer. Ama bu ilaci kullanirken korunmak gerekiyor. Ağustosa kadar hamile kalmam yasak o yuzden..

Esim mantar oldugunu bilmiyor hamile kalmayinca beni suclayacak kucuk bir yer tek de gidemiyorum birlikte gidelim der ogrenmesini istemiyorum :KK43:

Benim de mantar var ve doktorum engeller dedi. Kronik mantar.
candidax diye bir ilac kullaniyorum. Haftada bir tane aliyorum. Bir de kremle fitil vermisti.
Insallah gecer. Ama bu ilaci kullanirken korunmak gerekiyor. Ağustosa kadar hamile kalmam yasak o yuzden..
Kesin doktora gitmem lazim yani :KK43: sirkeli suya iyi diyorlar ilk onu deniyecegim o da olmazsa doktor :KK43:

Kesin doktora gitmem lazim yani :KK43: sirkeli suya iyi diyorlar ilk onu deniyecegim o da olmazsa doktor :KK43:

Ben 1 senedir surekli cekiyorum. Allah dusmanimin basina vermesin o derece yani. Sirkeli sular her sey denedim gecmedi, gecmiyor maalesef. O yuzden direk doktora gidin. Esinize de tedavi uygulasin doktor. Gecmis olsun.

X