Vajinal mantar oldum kızlar yardım

Sedefo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2015
150
18
34
kızlar 8 Mayıs'ta düşük Yaptım Dr antibiyotik verdi yan etki olarak ishal yaptı Dr baska antibiyotik verdi. Buda vajinal mantar yaptı dün Dr yeniden gittim fitil verdi içinde 2 tane var fitil yapıp 3 gun sonra ıkıncısını kullan dedi dün gece ilk fitili Yaptım daha cok kaşıntım ve akıntım var normal mı? :KK43: yada sizin onerebileceğiniz baska bişey varmi

gecmıs olsun
oncelıkle baska bı doktora daha gıt
sonra yemene ıcmene dıkkat et sekerlı mayalı seyler yeme
yogurt ye kefır ıc probıyotık tuket yanı
camasırlarını ayrı yıka ve utule
calısmıyosan evdeysen bıraz altın acık gez bebekler gıbı hava alsın :KK70:
hıc ıslak bırakma hep kurula
gunluk ped falan da kullanma onlarda bu donemde yapabılıyor sık sık camasır degıstır
eslı tedavı gormen gerek uzun surelı mantar ılacının yanında mantar fıtılı
tedavının en sonunda ılac bıtımındede flora duzenleyıcı fıtıl kullanman gerek
bunları sana doktor yazmalıydı

ben evlenmeden once olmustuk eczaneye gidip bi ilaç almıstım içinde sadece bir kapsül var onu içtim gectim bende günlük ped antibiyotik prezervatifden hemen etkilenip hemen mantar oluyorum evlendikten sonra 1-2 kez daha olmustum en son olduğumda bir kovanın içine yarıya gelecek kadar sıcak su koydum. üzerine oturdum ve o sıcak suyun buharı iyi geldi 1 senedir bi daha mantar olmadım ama işte düşükten dolayı antibiyitik kullandım diye yeniden oldum :KK43: benım hatam gidip bilmeden eczaneden keratol diye bi krem aldım o daha kotu yaptı. travazol diye bi kremim daha vardı dr onu ve ftili kullan dedi. işte fitili ilk kez kullandım ama suanlık hala devam ediyor :KK43::KK43:

X