Az once tel. Bi dr konustum dediki %90 insanda bu virus 2 yil icinde aktifligini yitiriyir ve tekrar hpv ile karsilasmassan gidiyor %10 kisimda ise bu virus inatci oluyor oyle herpes virusu gibi degil bu omur boyu kslmiyor vucutta peki dedim ben esime esim bana bulastirip duracakmiyiz hayir dedi pin pon etkisi yaratmiyor esler arasinda hamile oldugumu soyledim varsa cikanlari yaktir ve sezeryanla dogum yap dedi bagisikligin guclu oldugu surece bu virus gider dedi onemli olan hpv degil dedi onemli olan rahim agzi kanseri olmamasi smaer yaptir dedi temizse sorun yok rahat ol gececek dedi. Birde arastirmalarima gore sigili yok eden yag ve bagisik guclendiriciler ogrendim corek otu yagi ve kendisi, portakal kabugu ucucu yagi, taze zencefilin suyu, ceviz yagi ve cay agaci yagi bunlar cok iyiymis arkadaslar . Umarim faydali olur deneyecegim rabbim derdi verdiyse dermanini da vermistir elbet . Ama corek otunun hem kendisi hem yagi icin gercekten cok yararli oldugu soyleniyor Ve ayrica bu yaglar surekli sigil cikanlarda cikmasini azaltip engelliyormus