Bak banada Didem var burda o önerdi özelliği bu hastalıkla ilgilenmeleri herkes bakmıyor ben ta istanbula gittim yaktırmaya makat içine bakmıyormuş doktor medical art hepsine bakıyor sen muayeneye gittiğinde anaskopla makatın içine baktır daha sonra vajenin iç kısmına smear testi yaptırt bunu devlet hastanesinde yaptırabilirsin patoloji ve mikrobiyolojiye örnek gönderiyorlar hpv smear testi dersen daha iyi olur hpv pozitif patoloji negatif gelmesi lazım patoloji pozitifse vajen içindede var Demektir sen herşeyden once Bi devlet hastanesine git şimdi kadın hastalıkları ve doğum bölümüne smear hpv testi istiyorum de öğren vajenin içinde varmı sıçramışmı daha sonra medicale git anaskopla makatına baktır ücretsiz iyce öğren nerende var ne yok öğrenmeden Bişi yaptırma paran boşa gider sonra medicale tekrar gidip benim işte vajen de var yok makatta zaten var dediniz veya yok tedavi olmak istiyorum diceksin sonra tedavin başlıcak böyle yaparsan hem akıllı davranırsın hem paran çar çur olmaz neden şöyle şimdi Ada'm bakıyor gördüğünü yakıyor seninde bilinçli olup nerende siğil var yok kafana yaz doktora söyle doktor zaten senin göremediğini yakar ama senin gördüğünü yakmaz:::)neyse oyle işte tecrübe ettim ondan yazıyorum dediklerim yap pişman olmazsın