Haftaya Hakan hocaya gitmeyi planlıyorum yaktırmak için, şimdi sen böyle yorum yazınca korktum.Kime güvenip gideceğiz biz bilmiyorum ki
Coffee, biz seninle ayni gün gitmisiz hakan hocaya. Belki karsilasmisizdir. Ben ucretsiz bi ay sonraki kontrole gittim. Bende de 4 tane minik lokalle yakildi. Baska goremedi hakan hoca. Ben de goremedim zaten. Onceki 103ten sonra huzur veren bi rakam 4.
Evet, sanki bana da ilk seferki kadar ilgili gelmedi. Ama ben israrla, memnun oldugumu söylemeliyim. Izmirde 10 doktorun temiz dedigi vajina girisimde 60 tane sigil yakti. Bi cogunu ben de gozumle gördüm. Bi de nasil desem... emin degildim, doktorlar dogal doku diyodu ama ben orda bisiler döndüğünü anliyodum. Kasintisi, fazlalik bi rahatsizlik hissi vs.. icimi hakan hoca kadar rahatlatan olmadi acikcasi. Tabi cebi de rahatlatiyor.. kus gibi hafif bi cüzdan birakuyor o ayri... :)
Ayrica hatirlatma olarak ben de kendi surecimi bi ozet geciim; hem agizda hem genital bolgede aktif lezyonlari olan ( düşük riskli bi tip tasiyan) bununla birlikte tip16 teshisi bulunan bi hemsireniz olarak, deneme tahtasi kendi capimda yaptiklarim;
3 aydir ahcc (ilk ay gunde 6, sonraki aylar 2 adet)
1 aydir gunde 6 adet coriolus ( mrl degil, bulabildigimi kullanıyorum. Onu henuz edinemedim)
Cinarlatindan temin ettigim ps complex günde 2 adet ( coriolus, shitake ve mitake karisimi)
Gunde bir cinko 22 mg, bir immunace ( ithal bir vitamin kompleksi-eczaneden), bir immutor ve sarimsak yagi kapsulu
Ayrica, düzenli olarak bal arisutu polen ve propolis ve corekotu. Birer kasik gunde.
Henuz hala lezyon cikiyor ama hasta olmuyorum mesela. Genital bolgede fayda saglamis midir emin degilim ama agzida hala sikintilarim suruyor. Tabi sigaraya baslamamin etkisi buyuk olabilir.. bilemiyorum. Ayrica antidepresan kullaniyprum o da psikolojiyi duzelterek bagisikligi arttiriyosa da bi parca da bozuyor yaptığım arastirmalardan edindigim sonuc.
Ps; sigara icmeye basladigimdan beri tekrar, dudagimin sigaranin degdigi yerlerinde sigil cikti. Simetrik olarak alt-üst. O derece zararli oldugunu düşünüyorum.