vajinal ultrason tehlikeli mi ve acıtıyor mu?

Tugbas24

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2015
2.100
1.513
selam kızlar haftaya kese görmee gitcem inş. değerlerim 2000 civarı olunca vajina yoluyla grülebildiğini biliyordum. ben düşük yaptığımda doktor bu cihazi kullanmıştı ama acımdan mıdır nedir içerde resmen gezdi ve beni benden etti. ben mi sadece böyle düşünüyorum yoksa siz de mi böyle oldunuz. tehlikesi var mı? hcg 2000 iken görünür mü.teşekkürler

Canim hayirlisi olsun hcg 3000 uzerinde ultrasonda gozukuyor demisti doktorum gercekten de oyle oldu ve kucuk gebeliklerde alttan muayneyi uyhun gormedigini soyledi kontrol gunune kadar yukselir hcg insallah gorunur tekrar tebrik ederim :KK66:

Canım ben en başından hep vajinal ultrasona girdim,kese,bebek,kalp atışı hepsini alttan gördü doktorum. İçin rahat olsun hicbir zararı yok ,bebeğinin keyfini çıkar :KK66: :KK66:

Canım ben en başından hep vajinal ultrasona girdim,kese,bebek,kalp atışı hepsini alttan gördü doktorum. İçin rahat olsun hicbir zararı yok ,bebeğinin keyfini çıkar :KK66: :KK66:
Keseyi gordugunde degerin kacti.ayrica icerde bir saga bir sola döndürüp canimi acikmisti doktor.senin de oyle mi oldu

Keseyi gordugunde degerin kacti.ayrica icerde bir saga bir sola döndürüp canimi acikmisti doktor.senin de oyle mi oldu
Canım sen değerlere takılma çünkü kişiden kişiye değişir bu beta hcg olayı ,ama görmek için 1500-2000i geçmeli sanırım :KK66: :KK66:

Canım benim içere illaki döndürecek,kese dediğin şey göründüğünde ancak 0.5cm birşey,kolay değildir heralde onu bulmak :)))))

Canım sen değerlere takılma çünkü kişiden kişiye değişir bu beta hcg olayı ,ama görmek için 1500-2000i geçmeli sanırım :KK66: :KK66:

Canım benim içere illaki döndürecek,kese dediğin şey göründüğünde ancak 0.5cm birşey,kolay değildir heralde onu bulmak :)))))
benim acı eşiğim yüksektir oysa ama o kontrol beni mahvetmişti yaaaa.belkide erkek doktor olduğu için ben kendimi kasmıştım[/QUOTE]

Bende 3000 degerden sonra gittim karindan bakti genel olarak alttan bakmaya karsi doktor mesela kanamam oldu gecen haftalarda kesin alttan bakcak dedim bakmadi

X