Vajinal ultrasonda acı agrı oluyormu kızlaaar :(

Urmicca

Sabır..Şükür ve Dua.. Küçük meleğim Lina’m🌸
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2016
1.932
1.616
83
Vajinal ultrasonda acı agrı oldumu kızlar ya nasıl oluyor zor mu kolaymı hiç bişi bilmiyorum fikrinize ihtiyacım vaar

Merhaba canım ilk girdiğinde bi irkilme oluyor tabi ama ağrı yok merak etme yani benim ağrım olmadı..kendini kasmazsan problem olmaz..
Bi kaç yerde okudum doktor çubugu içeri göndrdiği an kan boşalmış kişiden.. bi teklike varmı acaba ondan korktum birde aslında

Korkma canım acı agrı hicbisey olmuyor insanlar türlü türlü hikayeler anlatır aldırma kendini kasmassan daha kolay olur

Korkma canım acı agrı hicbisey olmuyor insanlar türlü türlü hikayeler anlatır aldırma kendini kasmassan daha kolay olur
Ah çok sagolun ya iyiki burası var içimi rahatlattınız cidden çok sagolun Allah razı olsun

Bahsettiğiniz spekulum sanırım. Kan boşalması enfeksiyondan olabilir. Spekulum biraz kasıyor insanı 1-2 saniyeliğine. Zaten ucuna kayganlaştırıcı döküyorlar. Diğeri başparmağım kadar kalınlıkta hissetmiyorsunuz bile..

Canım internette yazanlara pek kulak asma.. ilk başta bende çok korkuyordum fakat hiçte korkulcak bişey değilmiş.. insan alışıyo

Vajinal ultrasonda acı agrı oldumu kızlar ya nasıl oluyor zor mu kolaymı hiç bişi bilmiyorum fikrinize ihtiyacım vaar
:) ah ah iki aydır haftada üç dört kere vajinal muayene olan biri olarak hiç acımıyo ilk girdiğinde tabi biraz garipsiyosun ama kısa sürdüğü için sıkıntı olmuyo :) sadece kendini kasma yeter

Bi kaç yerde okudum doktor çubugu içeri göndrdiği an kan boşalmış kişiden.. bi teklike varmı acaba ondan korktum birde aslında
Hayır canım öyle bişey yok kesinlikle:) hiç korkma..şöyle düşün birde allahın en güzel hediyesini karninda taşıyosun herşeye değmezmi? Biyerlerden yanlış şeyler okuyup sıkma kendini lütfen..

Hmm anladım canım biraz daha rahatladı içim cidden bilmemek kötü

Valla çok sagolun ya içim rahatlı yorumlarınızı okudukça
:) ah ah iki aydır haftada üç dört kere vajinal muayene olan biri olarak hiç acımıyo ilk girdiğinde tabi biraz garipsiyosun ama kısa sürdüğü için sıkıntı olmuyo :) sadece kendini kasma yeter

Yok utanmayı falan geçtim çünkü içimdi bi can var bize ait onun iyiliği için düşünmeden yaparım herşeyi sadece risklimi die korkmuştum.. sagolun yorumlarınız için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…