vajinamda bazen çok kaşıntı oluyor ve şişiyor

bocu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2013
47
7
Her gün değil ama bazen sürekli kasiniyor kasiyinca şişiyor her gün de beyaz akıntı oluyor mantar midir acaba 20 yasindayim

Kimseye de söylemedim ki cekiniyorum da doktora gitmeye ya korktuğum başıma gelecek galiba :KK43:

kadınsın ve bel altından hayatın boyunca 10larca kez muayene olacaksın....korkacak birşey yok....doğal bir durum yani....annene söyleyebilirsin...küçük değilsin ....

Mantar olmussun canim gecmis olsun. Bu aciyi ceken bilir. Bir an once doktora git ilerlemeden. Yoksa daha fena olur.
Evli misin??

Mantar olmussun canim gecmis olsun. Bu aciyi ceken bilir. Bir an once doktora git ilerlemeden. Yoksa daha fena olur.
Evli misin??
Hayır bekarim canım bikaç senedir hep var netten de araştırdım sonuç hep mantara gidiyor tedavisi de zormuş galiba :KK43:

Hayır bekarim canım bikaç senedir hep var netten de araştırdım sonuç hep mantara gidiyor tedavisi de zormuş galiba :KK43:

Baya zor. Ben 1 senedir her ay cekiyorum. Yani hic bitmiyor. Surekli tedavi tedavi. Simdi agir bir tedavim var bakalim insallah bu sefer gecer..

X