• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinismus Hkk.

herseybasarabilmekicin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2025
95
10
3
Merhaba arkadaşlar, dilatör ile çalışmalarım bitti son boyu da artık sorunsuz alabiliyorum. Bir hafta son boy ile sürekli çalışmadan sonra eşli denemeye karar verdik ancak sadece baş kısmı ondan sonra oluşan yangı ile devamını getiremedim. Eşli deneme için önerileriniz neler nasıl daha çabuk ilerleyebilirim ?

Öf ya nasıl birşey bu kafayı yicem ya insanlar tek gecede yapoyor hicbirsey olmiykr ki etrafimda duyuyorum asla böyle şeyler yok asla yok başı yok girmiyor vsvav neden böyle şeyler varki anlamoyorum insanlar tecrübesiz hicbirsey bilmeyenler bile gercten tek gecede yapıyor

Bence en zoru üste olmak ya ben asla öyle yapamıyorum o sertlik hissi bile.beni acıtıyor altta kendimi daha çok güvenli hisediyorum

Öf ya nasıl birşey bu kafayı yicem ya insanlar tek gecede yapoyor hicbirsey olmiykr ki etrafimda duyuyorum asla böyle şeyler yok asla yok başı yok girmiyor vsvav neden böyle şeyler varki anlamoyorum insanlar tecrübesiz hicbirsey bilmeyenler bile gercten tek gecede yapıyor
Bence biz fazla ve yanlış bilmekten yapamadık diye düşünüyorum bilmemek lazım galiba bazen 🤣 böyle düşünmek daha da geriye çeker siz bende yapacağım edeceğim diyin bu da bizim sınavımız yapacak bir şey yok gayret edelim🙏🏻🌸

Arkadaş farklı bir dil ile yazmış ama doğru, son boyla çalışıp hemen eşli deneme geçmek lazım. Vemcaine sprey, emla krem, anestol gibi ilaçlardan biriyle deneyebilirsiniz

Ya bunu herkes yapabiliyor anatomik olarak bir sıkıntı yoksa kadın doğum uzmanına muayene olduysanız ve yok dediyse şu acıyacak bilmem ne düşüncelerini kafanızdan atın. Bu kadar insan yapıyor kimseye bir şey olmuyor yapıcam deyin ve yapın yoksa evliliğiniz bitme aşamasına gelir. Bir süre sonra bu olmayınca duygular da bitiyor karşı tarafta. Bunu yaşamış biri olarak yazıyorum sana. Cinsel terapi al kendine inan yapabilirim herkes yapıyor diye düşün. Çözümü sensin.

Ya bunu herkes yapabiliyor anatomik olarak bir sıkıntı yoksa kadın doğum uzmanına muayene olduysanız ve yok dediyse şu acıyacak bilmem ne düşüncelerini kafanızdan atın. Bu kadar insan yapıyor kimseye bir şey olmuyor yapıcam deyin ve yapın yoksa evliliğiniz bitme aşamasına gelir. Bir süre sonra bu olmayınca duygular da bitiyor karşı tarafta. Bunu yaşamış biri olarak yazıyorum sana. Cinsel terapi al kendine inan yapabilirim herkes yapıyor diye düşün. Çözümü sensin.
Tabiki öyle ama neden olmuyor işte vücut kendini kitliyor lazere bile gidince bikinide aşırı derece agrey ama dayanıyorm diyorum biticek ilişki yaşayan arkadaşlar cidi cidi soruyorum lazerdeki ışın mi acıtıyor yoksa penis mi gercten merak ediyorum ben lazerde bile ay uy diye diye bitiriyorum yani

Back
X