Vajinismus Hkk.

Ay tabiki lazer daha çok acıtıyor. Lazerde de sıkıyoruz dişimizi. Ama ilişkide o iğne olurken yaptığımız sıkmayı yaptığımız için penis giremiyor. Bütün mevzu o kasılmayı durdurmak. Yoksa acı falan yok ama ilk zamanlar biraz dolgunluk hissi oluyor, hafif bir yanmayla birlikte.

Bende bunu düşünüyorum ama kasılmamı engellemek için bir şeyler yapmalıyım kaskatı kesiliyorum kalbim hızlı hızlı atıyor yani sanki başka bir şeye bürünüyor vücudum kontrolü elimde değil gibi tabi bu korkudan oluyor çünkü neden dilatörde canim acısa duracağımi biliyorum ama eşli denemede bu olmayacakmış gibi yani güvenle alakalı sanırım

Eşinde olmasın kontrol sende olsun.

Ya eşim bana güveni veriyor yavaş yavaş yapayım diye falan filan ama yok sen birden yaparsın diye kapatıyorum bende ama yanlış o an şey desek olucak.biticek anlicaksin nasıl bişi rahat bırak diyip az bişi dişinizi siksak belki bunlar olmaz bide söyle bişi far ,ilk zamanlar araştırma saydık belki,hiç bu vajinusmus belasını tekrar yapmaya devam edip şart koşmak gibi yapmak zorundayım diyip devam etseydik belkide olurdu çünkü ben şahsen 5 .gün sonra şey dedim kesin bende bişi var hasteneye gitim hemen ve doktor zarın zedelenmis devam et dedi sorun yok gene olmasa vajinismus olabilirsin dedi bende eve gelip araştırdım ve böylelikle aslında beyin şey dedi demekki herkes yaşamış bunu sen tek değilsin bişi olmaz bugün yarın ve o Bilgi yo artık biliyor ve ona saklandım demek ki hastalık mis kesek ilk başta pes etmeden hemen deneseydim hep belkide yapardım mecburen diye ama şimdi biliyorum ve beynimi ikna edemiylrum etsem bile eşimle denemeye gelince takrat kasiliyoruz ağlıyorum olmicak olmicak acicak diye ya çok farklı ve yüksek piskolojik bı durum gervten

O kasılma için ne yapabilirz mesela düşünce olarak ta rahatlık olarakta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…