- 28 Temmuz 2020
- 25
- 14
- 38
- 33
- Konu Sahibi Cobiandmin
-
Canim bendede benzeri durumlar oluyodu..subattan beridir tup bebek tedavilerim oldu..bende cok afedersin ben vucuduma zarar gelicek diye korkuyodum tabi kendimide sikinca canim cok yaniyodu..taki tup bebek tedavilerine kadar..rahim filmini anestezisiz istedim..tamamen anesteziden korkttugum icindi secimimm..hayatimda bole bi aci yasamamistim..ustune rutin alttan kontroller cok oldu..2 kere opudede 1 yumurtam olustugu icin yine anestezisiz yumurtam toplandi oda rahim filmi kadar aciliydi..daha sonra anladimki hicbisey olmuyoo..birde kullandigim hormon ilaclarida..bu anlamda biraz daha kolaylastiriyomus zaten..suan hicbir problem yasamiyorum..cok zor bi durum..hakkaten..bu yuzden ben 2 senelik evliyim..bunun 1.5 senesi..cok az ilisiki yasayarak gecti..inan hic korkma .hic bisey olmuyoo..once kafani bu yonde rahatlat..iliski olmadan once..hicbisey olmiyacagini bill...korkma yani..bu tamamen psikolojik bi durum oldugunu dusunuyorum..Merhabalar 4 yıllık evliyim ve vajinismusumevlendiğimiz günden bu yana bir adım ilerleyemedik hep daha kötüye gittik her deneme sonrası eşimi ellermle itiyorum yanaştırmıyorum bile ilişkiye girmek için olması gereken herşey oluyor tek sorun birleşme olacagı zaman korkutorum canım çok yanacak diye bacaklarımı kitliyorum yanaştırmıyorumm bana yardım edin lütfennnnn beni ancak bu durumu yaşayanlar anlar tecrübelerinize ihtiyacım var korkunuzu nasıl yendiniz bu illet hastalıktan nasıl kurtulacagım
Tüp bebeğe nasıl karar verildi peki düzenli ilişki yoksa.Canim bendede benzeri durumlar oluyodu..subattan beridir tup bebek tedavilerim oldu..bende cok afedersin ben vucuduma zarar gelicek diye korkuyodum tabi kendimide sikinca canim cok yaniyodu..taki tup bebek tedavilerine kadar..rahim filmini anestezisiz istedim..tamamen anesteziden korkttugum icindi secimimm..hayatimda bole bi aci yasamamistim..ustune rutin alttan kontroller cok oldu..2 kere opudede 1 yumurtam olustugu icin yine anestezisiz yumurtam toplandi oda rahim filmi kadar aciliydi..daha sonra anladimki hicbisey olmuyoo..birde kullandigim hormon ilaclarida..bu anlamda biraz daha kolaylastiriyomus zaten..suan hicbir problem yasamiyorum..cok zor bi durum..hakkaten..bu yuzden ben 2 senelik evliyim..bunun 1.5 senesi..cok az ilisiki yasayarak gecti..inan hic korkma .hic bisey olmuyoo..once kafani bu yonde rahatlat..iliski olmadan once..hicbisey olmiyacagini bill...korkma yani..bu tamamen psikolojik bi durum oldugunu dusunuyorum..
Canim yumurta sayim azdi..kadin dogum doktorum acilen tup bebek denemelisiniz dedi..yasimda ileriydi..sonra tup bebk doktorlarina basvurdugumda..hakketen yumurta sayim azdi vede olusan embiyolarda 2. Kalite cikti zaten..ilk gittigim kadin dogum doktorum iliski sayimizi sormadi..bizde zaten birliktelik oluyodu ayda 1 yada 2 ama cok zor oluyodu..en son gittigim tup bebek doktoru farketti iliaki sayimin az oldugunu ama ben zaten korkumu yenmistim gittihimde..1 ay onceydi oda yaklasik olarak..dogal deneyin dedi oda..yumurta rezerv azligi hamile kalmaniza engel degil dedi..iliaki terapisti onerdi bize..birde sık sık birliktelik onerdi..hamileleik icin..Tüp bebeğe nasıl karar verildi peki düzenli ilişki yoksa.
E yani kolay bi süreç değil çünkü bir süre doğal yolla denenmeliydi. Hakkınızda hayırlısı olsun.Canim yumurta sayim azdi..kadin dogum doktorum acilen tup bebek denemelisiniz dedi..yasimda ileriydi..sonra tup bebk doktorlarina basvurdugumda..hakketen yumurta sayim azdi vede olusan embiyolarda 2. Kalite cikti zaten..ilk gittigim kadin dogum doktorum iliski sayimizi sormadi..bizde zaten birliktelik oluyodu ayda 1 yada 2 ama cok zor oluyodu..en son gittigim tup bebek doktoru farketti iliaki sayimin az oldugunu ama ben zaten korkumu yenmistim gittihimde..1 ay onceydi oda yaklasik olarak..dogal deneyin dedi oda..yumurta rezerv azligi hamile kalmaniza engel degil dedi..iliaki terapisti onerdi bize..birde sık sık birliktelik onerdi..hamileleik icin..
Aynen canim..ilk gittigim doktorum ozel bi hastanedeydi ve sanirim tamamen ticari bakti olaya..ama 2. Gittigim doktorumin ozel bir muayenehanesi var..ve o soyledi bana dogalda olabilecegini asil bunun uzerinde daha cok durmam gerektigini..amin insallah canimE yani kolay bi süreç değil çünkü bir süre doğal yolla denenmeliydi. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Merhabalar 4 yıllık evliyim ve vajinismusumevlendiğimiz günden bu yana bir adım ilerleyemedik hep daha kötüye gittik her deneme sonrası eşimi ellermle itiyorum yanaştırmıyorum bile ilişkiye girmek için olması gereken herşey oluyor tek sorun birleşme olacagı zaman korkutorum canım çok yanacak diye bacaklarımı kitliyorum yanaştırmıyorumm bana yardım edin lütfennnnn beni ancak bu durumu yaşayanlar anlar tecrübelerinize ihtiyacım var korkunuzu nasıl yendiniz bu illet hastalıktan nasıl kurtulacagım
KAç seansta aştınız sorunu ve seanslarda zorlandınızmı acabaMerhaba dertdaşım . 3 yıl cektim bunu 4 yıldır evliyim... ben doktorla aştım. Size de doktora gitmenizi tavsiye ediyorum. Bence kendi hâlinize bırakırsınız olmaz.
Kaç günde aştınız acilen çözmem gerekiyor bu durumuMerhaba dertdaşım . 3 yıl cektim bunu 4 yıldır evliyim... ben doktorla aştım. Size de doktora gitmenizi tavsiye ediyorum. Bence kendi hâlinize bırakırsınız olmaz.
Kaç günde aştınız acilen çözmem gerekiyor bu durumu
KAç seansta aştınız sorunu ve seanslarda zorlandınızmı acaba
İstanbulda hangi doktora gittiniz bnde istanbulda yaşıyorum2den fazla giden yok galiba ona. 2.de hallediyor. Bir seans 40 dk falan sürüyor desek 80 dkda :)) iyileşmiştim.. ben iyilestiysem herkes iyileşir bu dedigim sana ümit versin. Burda tum gittigim doktorlari yazmistim. Adanaya gittim ankarada gittim. Careyi istanbulda buldum.
İst
İstanbulda hangi doktora gittiniz bnde istanbulda yaşıyorum
4 yıldır nasil surdurdunuz evliligi kavga falan oldumu esiniz neguzel anlayisliymisMerhabalar 4 yıllık evliyim ve vajinismusumevlendiğimiz günden bu yana bir adım ilerleyemedik hep daha kötüye gittik her deneme sonrası eşimi ellermle itiyorum yanaştırmıyorum bile ilişkiye girmek için olması gereken herşey oluyor tek sorun birleşme olacagı zaman korkutorum canım çok yanacak diye bacaklarımı kitliyorum yanaştırmıyorumm bana yardım edin lütfennnnn beni ancak bu durumu yaşayanlar anlar tecrübelerinize ihtiyacım var korkunuzu nasıl yendiniz bu illet hastalıktan nasıl kurtulacagım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?