Vajinismus lütfen yardım edin😔

Geçer gülüm.. gerçekten geçer. Emin ol geçecek.. O kadar iyi anliyorum ki seni. Allah eşinden razı olsun. Benimki de çok anlayışlıydı. Ama es olmak bunu gerektirir onun seyini de cekme. Sonucta şoyle düşün onda böyle bir sıkıntı olsa çekmez miyidn? Çekerdin... boşuna demedik iyi günde kötü günde diye.

Silkelen kendine gel. Yapicam de ve doktora git. Gülerek gir . Umutsuzluğu içsel olarak bırak. Ben canın yanmayacagı sozü veriyorum. Aynı yollardan geçen biri olarak.

Canım ben de vajinismustum murat Ulusoy diye bir Dr gittim faydasi oldu bir sürü hocaya gittim ve çok şükür normal doğumla iki çocuğum var tabi doğumda dokundukça korktum kayganlastirci kullan ve erotik film izle biz kadınların asıl sorunu nasıl ilişkiye göreceğimizi bilmediğimiz için korkuyoruz ben o film izlerken çok kustum ellerim titredi bacaklarım kasıldı ama alışıyorsun inşallah tez zamanda iyilesirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…