Vajinismus lütfen yardım edin😔

İlk 1,5 yıl hergün kavgayla geçti sürekli boşanıcam senden diyip duruyordu ben çok kötü günler yaşadım gerçekten tek sorun vajinismus değildi ailevi sorunlarımızda vardı ama 1,5 yıl sonra diğer sorunlar düzeldi düzelmeyen tek şey vajinismus🤦🏻‍♀️Bir tek bunu aşamadık o kadr sıkıldımki bu durumdan her denemenn olumsuz oluşu eşimi karşımda öyle mutsuz görüşüm artık yüzüne bakmak istemiyorum inan gerçekten çookk sabırlı biri Allah razı olsun ama artık bunu çözemezsek durum kötü sonuçlanacak😔çünkü baba olmak istiyorum diyor kaç yıl geçti 11 senedir tanıyoruxz birbirmizi ve içinde bulundugumuz bu durum inanılmaz kötü bi durum hiç birşey veremedim yıllar geçti hep karşımda mutsuz duran bir adam var mutlu edememek beni kahrediyor hep bugün olmadı yarın olur diye diye yıllar geçti en başta deseler inanmazdım böyle yıllarca aynı evde arkadaş gbi yaşayacagımıza 😔😔bu kadar sabırlı olacagına 😔

Geçer gülüm.. gerçekten geçer. Emin ol geçecek.. O kadar iyi anliyorum ki seni. Allah eşinden razı olsun. Benimki de çok anlayışlıydı. Ama es olmak bunu gerektirir onun seyini de cekme. Sonucta şoyle düşün onda böyle bir sıkıntı olsa çekmez miyidn? Çekerdin... boşuna demedik iyi günde kötü günde diye.

Silkelen kendine gel. Yapicam de ve doktora git. Gülerek gir . Umutsuzluğu içsel olarak bırak. Ben canın yanmayacagı sozü veriyorum. Aynı yollardan geçen biri olarak.

Merhabalar 4 yıllık evliyim ve vajinismusum😔evlendiğimiz günden bu yana bir adım ilerleyemedik hep daha kötüye gittik her deneme sonrası eşimi ellermle itiyorum yanaştırmıyorum bile ilişkiye girmek için olması gereken herşey oluyor tek sorun birleşme olacagı zaman korkutorum canım çok yanacak diye bacaklarımı kitliyorum yanaştırmıyorumm bana yardım edin lütfennnnn beni ancak bu durumu yaşayanlar anlar tecrübelerinize ihtiyacım var korkunuzu nasıl yendiniz bu illet hastalıktan nasıl kurtulacagım😔😔

Canım ben de vajinismustum murat Ulusoy diye bir Dr gittim faydasi oldu bir sürü hocaya gittim ve çok şükür normal doğumla iki çocuğum var tabi doğumda dokundukça korktum kayganlastirci kullan ve erotik film izle biz kadınların asıl sorunu nasıl ilişkiye göreceğimizi bilmediğimiz için korkuyoruz ben o film izlerken çok kustum ellerim titredi bacaklarım kasıldı ama alışıyorsun inşallah tez zamanda iyilesirsin

Back
X