- 15 Ekim 2018
- 2.189
- 4.417
- 133
- Konu Sahibi Cobiandmin
İlk 1,5 yıl hergün kavgayla geçti sürekli boşanıcam senden diyip duruyordu ben çok kötü günler yaşadım gerçekten tek sorun vajinismus değildi ailevi sorunlarımızda vardı ama 1,5 yıl sonra diğer sorunlar düzeldi düzelmeyen tek şey vajinismusBir tek bunu aşamadık o kadr sıkıldımki bu durumdan her denemenn olumsuz oluşu eşimi karşımda öyle mutsuz görüşüm artık yüzüne bakmak istemiyorum inan gerçekten çookk sabırlı biri Allah razı olsun ama artık bunu çözemezsek durum kötü sonuçlanacak
çünkü baba olmak istiyorum diyor kaç yıl geçti 11 senedir tanıyoruxz birbirmizi ve içinde bulundugumuz bu durum inanılmaz kötü bi durum hiç birşey veremedim yıllar geçti hep karşımda mutsuz duran bir adam var mutlu edememek beni kahrediyor hep bugün olmadı yarın olur diye diye yıllar geçti en başta deseler inanmazdım böyle yıllarca aynı evde arkadaş gbi yaşayacagımıza
bu kadar sabırlı olacagına
![]()
Geçer gülüm.. gerçekten geçer. Emin ol geçecek.. O kadar iyi anliyorum ki seni. Allah eşinden razı olsun. Benimki de çok anlayışlıydı. Ama es olmak bunu gerektirir onun seyini de cekme. Sonucta şoyle düşün onda böyle bir sıkıntı olsa çekmez miyidn? Çekerdin... boşuna demedik iyi günde kötü günde diye.
Silkelen kendine gel. Yapicam de ve doktora git. Gülerek gir . Umutsuzluğu içsel olarak bırak. Ben canın yanmayacagı sozü veriyorum. Aynı yollardan geçen biri olarak.