- 24 Kasım 2015
- 139
- 168
- 23
- 30
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #203.181
Aminnnn kuzummm bu bile bnm icin buyuk basari bn dokanamiyodum bileCANIM AZMİN SONU BAŞARI TEBRİK EDERIM YA ÇOK SEVİNDİM DARISI BENİM VE TÜM KIZLARIN BAŞINA
ÇOOKK ŞÜKÜR CANIM ŞÜKÜR NİMETİ ARTTIRIR DAHA DA İYİ SONUÇLARLA İNŞŞ CUMA VAKTİ DUA EDELİM BİRBİRİMİZE.Aminnnn kuzummm bu bile bnm icin buyuk basari bn dokanamiyodum bile
Ayy canım ya deme boyle uzuluyorum bide soyle dusun burdaki hickimse cabalamadan bi yere gelmedi sen gibi cok kisiyiz burda bak canim sen ilk idrar yaparken idrarini tut birak hemen yapma ordaki kaslara komut verdini beynin gorsun sonra ayna karsisina gec bakamam deme inat degilmi bakicam de kocanin sana soyledigi kirici laflari aklina getir yapicam de biraz ikin bak orasi nasil aciliyo kmdini kas bak duvar gibi olup kapaniyor bebegimm insanlar kanseri yeniyo bu neki kurtulcaz inan buna namazini kil rabbime dua et bak istersen numaramida veririm konusup rahatlarsin yeterki karar ver karar verince zaten % 40 bi basarin oluyo en onemlisi bn yapicam diyip basla beynine meydan oku uzulme. Asla umutsuz olma yapamasam bn yapamazdim senden kotuydumIste bende dokunamiyorum ve dokundurmuyorum hatta ayna da aynada bakmak bile itici geliyo hemen gözlerimi kaciriyorum evet yanlis ama oyleyim malesef bende diyorum sonucta Allah bu is icin uygun yaratmis orayi orasinin görevi bu diye telkin ediyorum kendimi ama beynime soz geciremiyorum bir türlü isin kötü yanı o azim kararlilik hırs yok bende gelmiyo bi türlü hep karamsarlık var yenme istegi var ama cesaret ve icraat yok icraat olmadan da kendi kendine hallolacak bi is degil ki bu Allah kolaylik versin hepimize sen maşallah egzersizlerini rahat rahat yapiyorsan ilişki gerçekleştirmen yakındır Allah in izni ile çünkü egzersiz yapanlar %99 yeniyo bunu bi cesaretle yapmadan yenen lerde var iste o cesaret bana da gelsin de iliski denemesinde yapayim insallah diye dua ediyorum yoksa egzersiz filan yapcam yok benim esiminde sabri tükeniyor kendimi köseye sıkışmış hissediyoruminsallah herkes bu dertten kurtulup yuvasinda mutlu olur
Aynen canimm sela ile ezan arasi kuran okuyup hepimize dua edicem Rabbim insanin cabasina gore sıkıntı verirmis azimli olalim Allaha tevekkul edelimÇOOKK ŞÜKÜR CANIM ŞÜKÜR NİMETİ ARTTIRIR DAHA DA İYİ SONUÇLARLA İNŞŞ CUMA VAKTİ DUA EDELİM BİRBİRİMİZE.
AMİN AMİN AMİN RABBİM KABUL ETSİN CANIM BİZ İNANÇLI İNSANLARIZ BU DA GEÇER İNŞAALLAHAynen canimm sela ile ezan arasi kuran okuyup hepimize dua edicem Rabbim insanin cabasina gore sıkıntı verirmis azimli olalim Allaha tevekkul edelim
Ewt cnm ne kadar kotuydum ilk gun yapamam diye agliyodumsimdi penis asamasindayim ustelik sadece bi haftada bunu yaptim iyiki sizi dinlemisim kndimi dinlemis olsam oldugum yerde sayiyo olcktimVe unutma bayan laza yazmissin onu da tebrik ediyorum burdan ilk yazdignda asla yapamam aglama krizine girdm dyodu ve bianda denedi sende hicbsey dusunmeden basla emin ol bende dusuncelerimi duymazdan geldigm gun basladm egzersize ve ben parmak sokmayi duyunce tiksiniyodum ama sadece bikez kendini dinleme
Cok teşekkür ederim desteginiz benim icin cok önemli sagolun Allah razı olsun burda basaranlari görünce moral buluyo insan umut oluyo gercektenAyy canım ya deme boyle uzuluyorum bide soyle dusun burdaki hickimse cabalamadan bi yere gelmedi sen gibi cok kisiyiz burda bak canim sen ilk idrar yaparken idrarini tut birak hemen yapma ordaki kaslara komut verdini beynin gorsun sonra ayna karsisina gec bakamam deme inat degilmi bakicam de kocanin sana soyledigi kirici laflari aklina getir yapicam de biraz ikin bak orasi nasil aciliyo kmdini kas bak duvar gibi olup kapaniyor bebegimm insanlar kanseri yeniyo bu neki kurtulcaz inan buna namazini kil rabbime dua et bak istersen numaramida veririm konusup rahatlarsin yeterki karar ver karar verince zaten % 40 bi basarin oluyo en onemlisi bn yapicam diyip basla beynine meydan oku uzulme. Asla umutsuz olma yapamasam bn yapamazdim senden kotuydum
Teşekkür ederim insallahgelir mutlaka birz kendine güven. yenen ve egzersiz yapanların yöntemlerine bak yapabildiklerini yapmaya çalış. egzersiz yapamıyorsan ilişki sırasında yönüne dikkat et. doğru yeri bulunca yavaş yavaş ilerlet girer hemen. korkulcak birşey değil gerçekten. belki de hiç acımayacak seninki boşuna günlerini heba etmiş olcaksın. biraz gaza getir kendini.
Teşekkürler cnm sagol insallah yapabilirimHayir canim yaniliyosun egzersizlere kolaylikla baslayabilirsin yavas yavas sadece kararli olcaksin kendini dinlemyceksin duymamazliktan gelceksin ayna alip dokunmadan sadece bakarak basla hic dokunma sadece ikin o olmadigini dusundugumuz deligin ortaya ciktigini gorceksin yarm saat sadece ikin ve izle ertesi gun parmaginla dokun sok demiyorum sadece ikin ve dokun dokundukca parmagnla iceriye bakmak istyceksin zaten bi sonraki denemede karnini sisirp nefes al ve muma ufler gbi ikinarak nefes ver o anda parmagni orda tut zaten acilan delik o anda parmagini da kolaylikla icine alcak hicbsey hissetmyceksin.bile sonra egzersiz adim adim gdiyo zaten.ve aci yok zar bile yok emin ol
Aynen bende oyle... burda hemen hemen herseyi ogrendik arkadaslardan ama icraata geçirecek cesaret yok ne yazik kiArtik herseyi ezberledim nasil olmasi gerekir bunlarin hepsini anladim ama cesaret yokk bunaldim artikkk
canim esin mi yerlestiriyo sen mi.sen yerlestir penisi ve sen ittir tikandigin yerde ikin inan abartilacak bi agri yok.doktor benim zarima operasyon onerdi benimkinde bile asiri bi agri olmadi..cogu arkadasimiz hic hissetmedi bile.beynine surekli aci yok de..
Gercekten morel sabir güc istek ve en onemlisi mutluluk denilen seyi unuttuk bu saçma takintimiz yuzunden Kizlar ben gerckten cok kotu hissediyorjm kendimi herkesin yapip bizim yapamadigimiz sey ne ? Niye bu kadar korkagim niye? Niye canim bubkadar tatli ? Offff gerckten suanki bunalimimdan daha aci veren bisey degildir heralde hayata karsi hicbir mutluluk belirtisi yok sewinc yok napicam kizlar kimseyle konusamiyorum herkes kolay diyo niye ben yapamiyorum o zamn Bitik durumdayim tam 3,5 sene çöpppHayatimda daha da dewam edermi bilmiyorum. Artik herseyi ezber
Aynen bende oyle... burda hemen hemen herseyi ogrendik arkadaslardan ama icraata geçirecek cesaret yok ne yazik ki
Canim.kontrol bende olunca yapabilirm.btek diyorum esim de tamam dyo ama ben tutup yerlestryorum ileri gtmiyo
işte tam o durumda ıkınarak yapacaksın. nefesini verirken ıkın bol bol ıkınırken itmeye çalış. öncesinde zeytin yağı sür bol bol. sakın geri çekilme ama cesaretini topla olurmu 1 dk şey için ömrünü karartma. sen yaparsın. o cesareti gördüm sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?