Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ayy canım ya deme boyle uzuluyorum bide soyle dusun burdaki hickimse cabalamadan bi yere gelmedi sen gibi cok kisiyiz burda bak canim sen ilk idrar yaparken idrarini tut birak hemen yapma ordaki kaslara komut verdini beynin gorsun sonra ayna karsisina gec bakamam deme inat degilmi bakicam de kocanin sana soyledigi kirici laflari aklina getir yapicam de biraz ikin bak orasi nasil aciliyo kmdini kas bak duvar gibi olup kapaniyor bebegimm insanlar kanseri yeniyo bu neki kurtulcaz inan buna namazini kil rabbime dua et bak istersen numaramida veririm konusup rahatlarsin yeterki karar ver karar verince zaten % 40 bi basarin oluyo en onemlisi bn yapicam diyip basla beynine meydan oku uzulme. Asla umutsuz olma yapamasam bn yapamazdim senden kotuydum

Ewt cnm ne kadar kotuydum ilk gun yapamam diye agliyodumsimdi penis asamasindayim ustelik sadece bi haftada bunu yaptim iyiki sizi dinlemisim kndimi dinlemis olsam oldugum yerde sayiyo olcktim

Cok teşekkür ederim desteginiz benim icin cok önemli sagolun Allah razı olsun burda basaranlari görünce moral buluyo insan umut oluyo gercekten

Teşekkür ederim insallah

Teşekkürler cnm sagol insallah yapabilirim

Gercekten morel sabir güc istek ve en onemlisi mutluluk denilen seyi unuttuk bu saçma takintimiz yuzunden Kizlar ben gerckten cok kotu hissediyorjm kendimi herkesin yapip bizim yapamadigimiz sey ne ? Niye bu kadar korkagim niye? Niye canim bubkadar tatli ? Offff gerckten suanki bunalimimdan daha aci veren bisey degildir heralde hayata karsi hicbir mutluluk belirtisi yok sewinc yok napicam kizlar kimseyle konusamiyorum herkes kolay diyo niye ben yapamiyorum o zamn Bitik durumdayim tam 3,5 sene çöpppHayatimda daha da dewam edermi bilmiyorum. Artik herseyi ezber

Canim.kontrol bende olunca yapabilirm.btek diyorum esim de tamam dyo ama ben tutup yerlestryorum ileri gtmiyo

Aynen bende oyle... burda hemen hemen herseyi ogrendik arkadaslardan ama icraata geçirecek cesaret yok ne yazik ki

Canim.kontrol bende olunca yapabilirm.btek diyorum esim de tamam dyo ama ben tutup yerlestryorum ileri gtmiyo

işte tam o durumda ıkınarak yapacaksın. nefesini verirken ıkın bol bol ıkınırken itmeye çalış. öncesinde zeytin yağı sür bol bol. sakın geri çekilme ama cesaretini topla olurmu 1 dk şey için ömrünü karartma. sen yaparsın. o cesareti gördüm sende

Kizlar ayni duygulari yasiyoruz hepimiz ne eksik ne fazla ayniyiz ve yanliz degiliz kimseye anlatamayiz ama bu site bizim icin bi mucize artik o üzülmeleri mutsuzlugu atin ustunuzden burda acikca birbirimize yazamasaydik napcaktik sorunun yarisi gitti bile cunku her birimiz karanlik dünyalarin icinde hapsolmusken bitek ben yapamiyorum ben yarimim ben eksigim derken burda bizim gibi insanlarin oldugunu gorduk bunun elimizde olmadigini gorduk ve heran acikca sorup daniscagimiz kader arkadaslarimizi bulduk suan yapamamis olsak da önceki ruh halimize gore daha net daha kararli daha ne yapacagimizi biliyoruz...ama önceden napcagimizi bilmiyoduk çözümsüzdük resmen bitmistik ama simdi artik o günleri unutup baska sayfadan baska biyerden tutunmaliyiz hayata biz özeliz bunu unutmayin en yakinimiz bile bizi anlayamaz sadece biz yasiyoruz bunu ve en önemlisi bunu yillar sonra yenen insanlarla konusuyoruz aradaki farka bakin kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…