- 23 Mart 2015
- 913
- 922
- 83
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #203.201
Bianda mi itmeliyim icime acaba yavas yavas mi
Ahh yine kndini umutsuz vaka goren bi arkadas ya su karamsarligi bi atin ustunuzden kurban olduklarimmmmGercekten morel sabir güc istek ve en onemlisi mutluluk denilen seyi unuttuk bu saçma takintimiz yuzunden Kizlar ben gerckten cok kotu hissediyorjm kendimi herkesin yapip bizim yapamadigimiz sey ne ? Niye bu kadar korkagim niye? Niye canim bubkadar tatli ? Offff gerckten suanki bunalimimdan daha aci veren bisey degildir heralde hayata karsi hicbir mutluluk belirtisi yok sewinc yok napicam kizlar kimseyle konusamiyorum herkes kolay diyo niye ben yapamiyorum o zamn Bitik durumdayim tam 3,5 sene çöpppHayatimda daha da dewam edermi bilmiyorum. Artik herseyi ezber
Tamamiyla pskolojik kndimizi kastimiz icin oluyor cnmKızlar szdede vaji grsnde szı oluyormu cam batırır gbi ya bu pskolojkmi gercekden
Bak bebeğim emla zaten cok kotu emlayi agda icin kullaniyolar bnde kullandim daha kotu acitip yakiyo sen bebek yagi kullan yada vazalin kayganlastirici jel flnBen dn emla sürdm ve parmk egzerszi denedk ama emla cok szlattı aldm parmgı ama cok acı hissettm
CNmbn umutsuz vaka gibiydim burda bundan bi hafta oncesine kadar agliyodum nasil egzersiz yapcm diye ama hirslandim karar verdim egzersizlere bi basladim bi haftada penis yarisi kalinlina gectim korkulcak bise olmadini anladim dun esli deneme yaptim 7 ayin uzerine penisin bas kismini icime alabildim bu aksam tamami icin ugrascmTamm öyle yaparım bu egzerszi ne kadar daha yapmalıyım sende burda yenenlerdenmsn
Aci falan yok kafada kurdugumuz seyler bnlar bak bn aglama krizlerine giriyodum agliyodum oraya asla bisegirmez diyodum suan bak nerelere gldim sen bastan karamsarsin umutsuzsun umutlu olacaksin buda ne bn bunu her turlu yaparim dicksin ki beynin kabullensinBnde yapamam nasıl olucak olmıyck diye kndmi yiyorum kötü hssdyorum burdan okudugum egzerszlere basladm 2gndr alabldm parmagı ama blmiyorum yne umutszum iş oraya glnce cok cok acıyor
bende inaniyorum basaracagina bi tik kaldi seninde.yakinda mutlu haberi verecegine eminim tatlimBianda mi itmeliyim icime acaba yavas yavas mi
Canım anestol kullansan. Hem çok daha uygun. Doktor bana anestol verdi hiç yanma falan yapmadıTesekkr ederm canım sakinlestrici fln kullansam yararı olurmu acaba
Ben canım. Kendi parmağımı sokamıyorum çünkü kendime kıyamıyorum :) doktor parmağını soktu. Sora eşime gösterdi. Eşim soktu. 2 parmağını sokuo. Ama penise gelince yapamıyoruz. Beceremedm penisi bi türlüKızlar uzun süredir aparatla çalışıyorum ama aparatı biraz kalinlaştirinca tikaniyorum. 1 kere oluyorsa 2 . De girmiyor. Girişi aşamıyorum kasilmam fazla gibi hissediyorum ama niye gitmiyo aparat anlamıyorum. Psikoloğa gittim parmak egzersizi önerdi. Kendi parmağım olmuyo. Yarın eşimin parmağını deneyeceğim ama çok tedrginimeşinin parmağiyla egzersiz yapan var mı bana bi akıl verin lütfen
Bence hic gerek yokTesekkr ederm canım sakinlestrici fln kullansam yararı olurmu acaba
Bende senin dediğini dedim zaten. Eşlerimiz çok anlayışlı. Onlar tersi olsaydı çoktan bi şekilde sokmuşlardı dedm. Benimde eşim çok anlayışlı, biyerime bişi olcak diye ödü kopuo. Bırakıo hemen denemeyi. Hayvan olsaydı çoktan sokmuştu. Ben kötü bişi demedim. Aksine eşlerimizi övdümMerhaba. Ben 2010 da evlendim ama ıkı sene ilşkıye gıremedim ne ucu girdi nede kalanı. Eşim bana deger verirdi her akşam olmasını isterdi ama ben korkuyordum yaklaşamıyodm.sarılıp yatardı. Onlar neden hayvanlaşsın ki bi anda?? neden kendi karakterinden ödün versin?herşey bayanda bitiyor. Bu hastalığa sahp olan bütün kadınlarn kocaları dünyanın en vefakar en merhametli eşleri bence. Senin gönlün olmadan penisi elle kavramadn nasıl yerlştrck oraya.?
Neyse ıkı sene sonra bu site sayesinde bende yenenlerdenim. Ama şöyle oldu kendi serce parmağmla orayı tanıdım.derinliği genişliği vs. Ikı gün sonra eşim parmağıyla baktı aci filan olmadı. Sonra denemeye gectk bi kerede oldu. Karar verin yapın ucunda ölüm yok. Anne olamayacağımı düşünen ben bır yasında evlat sahibiyim. Allah ım isteyen herkese versin ve bu hastalığı kmsenin başına vermesin..
ANESTOLU İÇİNE KADAR SÜRÜYORMUSUNUZCanım anestol kullansan. Hem çok daha uygun. Doktor bana anestol verdi hiç yanma falan yapmadı
kizlar vazelini oneririm cok guzel yumusatiyo ve kayganlastiriyo.hemde zararsizANESTOLU İÇİNE KADAR SÜRÜYORMUSUNUZ
canım benim ortada cesaret gerektiren bir şey yok ki. yani iğne gibi deriye, etine batan bir şey olsa neyse ama orda zaten bir boşluk var ve biraz kaygan ve ıslak olursan orası gevşeyecek ve kolayca gircek. yapmadan önce bize de zor geliyordu ama gerçekten zor değil. denemelere devam et aklına getir burada söylenilenleri. haftasonunu iyi değerlendirin. inşallah mutlu haberle gelirsiniz :)Aynen bende oyle... burda hemen hemen herseyi ogrendik arkadaslardan ama icraata geçirecek cesaret yok ne yazik ki
Pki anestol uyusturuyomu bn emla uyusturuyo die aldm dahada cok acıdı hç uysmadıCanım anestol kullansan. Hem çok daha uygun. Doktor bana anestol verdi hiç yanma falan yapmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?