Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ahh yine kndini umutsuz vaka goren bi arkadas ya su karamsarligi bi atin ustunuzden kurban olduklarimmmm

Ben dn emla sürdm ve parmk egzerszi denedk ama emla cok szlattı aldm parmgı ama cok acı hissettm

Tamm öyle yaparım bu egzerszi ne kadar daha yapmalıyım sende burda yenenlerdenmsn
CNmbn umutsuz vaka gibiydim burda bundan bi hafta oncesine kadar agliyodum nasil egzersiz yapcm diye ama hirslandim karar verdim egzersizlere bi basladim bi haftada penis yarisi kalinlina gectim korkulcak bise olmadini anladim dun esli deneme yaptim 7 ayin uzerine penisin bas kismini icime alabildim bu aksam tamami icin ugrascm

Bnde yapamam nasıl olucak olmıyck diye kndmi yiyorum kötü hssdyorum burdan okudugum egzerszlere basladm 2gndr alabldm parmagı ama blmiyorum yne umutszum iş oraya glnce cok cok acıyor

Bnde yapamam nasıl olucak olmıyck diye kndmi yiyorum kötü hssdyorum burdan okudugum egzerszlere basladm 2gndr alabldm parmagı ama blmiyorum yne umutszum iş oraya glnce cok cok acıyor
Aci falan yok kafada kurdugumuz seyler bnlar bak bn aglama krizlerine giriyodum agliyodum oraya asla bisegirmez diyodum suan bak nerelere gldim sen bastan karamsarsin umutsuzsun umutlu olacaksin buda ne bn bunu her turlu yaparim dicksin ki beynin kabullensin

Ben canım. Kendi parmağımı sokamıyorum çünkü kendime kıyamıyorum :) doktor parmağını soktu. Sora eşime gösterdi. Eşim soktu. 2 parmağını sokuo. Ama penise gelince yapamıyoruz. Beceremedm penisi bi türlü

Bende senin dediğini dedim zaten. Eşlerimiz çok anlayışlı. Onlar tersi olsaydı çoktan bi şekilde sokmuşlardı dedm. Benimde eşim çok anlayışlı, biyerime bişi olcak diye ödü kopuo. Bırakıo hemen denemeyi. Hayvan olsaydı çoktan sokmuştu. Ben kötü bişi demedim. Aksine eşlerimizi övdüm

Aynen bende oyle... burda hemen hemen herseyi ogrendik arkadaslardan ama icraata geçirecek cesaret yok ne yazik ki
canım benim ortada cesaret gerektiren bir şey yok ki. yani iğne gibi deriye, etine batan bir şey olsa neyse ama orda zaten bir boşluk var ve biraz kaygan ve ıslak olursan orası gevşeyecek ve kolayca gircek. yapmadan önce bize de zor geliyordu ama gerçekten zor değil. denemelere devam et aklına getir burada söylenilenleri. haftasonunu iyi değerlendirin. inşallah mutlu haberle gelirsiniz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…