Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

sonunda egzersize başladım:))tek parmakta hiç sorun yaşamadım ama daha genişlemezmiş gibi geliyohaftasonuda yapıcam egzersizi sık yapsak daha kısa sürede çözülürmü ki acaba...

arkadaşlar ben de yaşadım bu sorunu .ilk başlardaki o acıyı hissettikten sonra her zaman aynı olacak gibi kasmıştım kendimi.üç hafta boyunca da çok büyük sıkıntı çektim.... hatta öyle olmuştuki eşim normal gündelik yaşamda dahi yaptığım en ufak şeye sinirlenir olmustu resmen beni görünce aklına geliyordu ve sinirleniyordu işte....bende de giderek baskı oluşuyordu tabiki de...sonra kuzenim hayal gücümü kullanmam gerektiğini önermişti...her şeyi bize beynimizin yaptığını biliyorsunuzdur...bi de az çok izlerken filmlerde hoşumuza giden bizi farklı duygulara taşıyan sahneler olmuştur...ben kendimce burdan yola çıktım o an normalde o filmi izlerken o kızın nasıl hoş duygular içinde olduğunu düşündüğüm zamanlardaki duygularıma büründüm başrol yaptım kendimi ve daha hafif bi ağrıyla olmuştu hatta olmuş olma durumundan da habersizdim kocam oldu dediğinde anlamıştım işin sonunda nasıl olduğunu.sanki bi kapı daha var ve rahat bırakınca o kapıdan da geçilebiliyormuş acısız şimdi diyorum gerçekten çok büyütmüşüm... daha önceki yanlış bilgiler gerçekten yanlışmış... asla büyüklerimin yaptığını yapmicam dedim.

Kızlar bn kndmi rahat bırakıyorum kasmadıgım halde vaji grşnde acı oluyor parcalanıoms gbi

Bende bu artik fobi oldu bu sabahki denememizde acıdan kendimi yere attim ve heryer kan olmustu sonrasinda ise felaket bir panik atak nöbetine girdim tansiyonum tavan yapti ölücegimi hissettim bu bu kadar aci veriyorsa ben bir daha denemek istemiyorum kadin olmak hic istemyrm

bide bisey sorcam canim hangi pozisyonda yapiyosunuz bide penisi sen mi esin mi yerlestiriyor
canım biz hep benim üstte olduğum pozisyonda yaptık. hatta 5. de yaptık. ama bu pozisyonda bebek ihtimali düşük. misyoneri yapmaya çalışıcam. penisi ben yerleştiriyorum. sonra derinn nefes alıp verirken ittiriyorum. eşim git gel yapıyo

benimde ilk gecemde öyle oldu. acıdan ölüyorum sandım. aslında öyle bir acı yok. zamanla gittikçe azaldı

niye oyle olduki demekki kendini cok kastin canim.o kadar acimamasi lazim. hay allah uzuldum valla.birde kalinsa zarin ondan bu kadar kanaman olmustur.benimde zarim kalindi kanamam baya oldu ama o zamanla azaldi canim. soyle dusun her ay regl olunca zaten baya kanamamiz oluyor.bir sure ara verin inan bi dahakine daha rahat olursun

Kasmadim desemde kasmisim demekki hala kanamam var ama bayagi az artik zarin yirtildigini düsünyrm burdaki herkesin yazilarini okudum ben daha 6 yasindayken tacize ugramistm o anida adamida hic unutmadim sonra 18 yasinda yine yasadim ve hep korktm hala korkuyrm esimi cok seviyorum zaten panik bozukluk hastasym ama ne kadr canim yansada Allahin yarattigi hicbirseye karsi gelme lüksüm yok sadce dua ettm egzersiz vs hicbisey yapmadim gece uyuyamadim ve hep dua ettim Allah hepimizin yardimcisi olsun

canim zor seyler yasamissin.. en zor gunude atlatmissin.inşallah bundan sonra daha rahat olursun acinda olmaz o zaman

Tebriklerrr canım misyoneri de dene ama yumurtlama günlerine denk getirirsen üstte de yapsan birşey olmaz endişelenme boşalınca çıkıp sırt üstü yatarsın Allah'ın izniyle çocuk olur inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…