Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Merhaba kızlar uzun zaman oldu buraya yazmayalı vajiyi Allaha şükür yendim ama gel gelelim anestolsüz hiç yapamıyorum bugün tekrar anestolsüz yapıyım dedim oldu ama acayip bir acı oluyo bu neden oluyo bilgisi olan var mı anestolde hemen mantar yapıyo beni çocuk istiyorum onuda önlüyo yani anlıycağınız yensemde yine psikolojim bu konulardan bozuldu

Tatlım oncelikle enstolsuz yapamıcam o olmazsa acıyacak mitini kafandan at kenara.Acıyor cunku boyle dusundugun icin yuksek ıhtımal kasılıyorsun ve yeterli ıslanma olmuyor buyusden acı cekıyorsun.Bence aenstol yerıne su bazlı bır kayganlastırıcı veya yagla birde kendını kasmadan zevk alarak yapmaya calıs emınım faydası olacaktır._Ben egzersılerı yaparken dahı anestol vs. Kullanmadm gayette oluyor.Sadece su bazlı kayganlastırı kullandm ama bır sure sonra onuda bırakrık.Ve kendımı ılıskıye hazır hıssemeyıp zevk alamayınca yıne kasıkıyorum ve giris zor okuyor hatta bıraz acıyor yanı tamamen rahatlamayla ılgılı bence

Şimdi canım ben şöyle anlatıyım çünkü artık dayanılmıycak bi hal aldı bu konular bende biz normalde eşimle sevişebiliyoruz ama bu iş olucağı zaman direk oraya odaklanıyoruz bende zaten sıkıntı yaptığım için afedersin sevişemiyorum su bazlı krem kullanıyorum zaten o olmasa daha kötü olur bugün denediğimde resmen vajinam sanki yırtıldı gibi hissettim ağladım çok kasıyorum kendimi evet artık ne yapmalıyım bilmiyorum anestol kullanmak istemiyorum çok yakıyo mantar yapıyo ve uzun sürede mantarım geçmediği için ilişki olmuyo buda tekrar başa dönmek gibi bişey oluyo

Ay gerçekten böyle mi düşünüyorsun eşimi çok itiyorum ben

Kesinlikle kelimesi kelimesine öyle. Aparat yada parmağın penisle alakası dahi yok.Peniste kemik yokki.Kemiksiz olduğu için eşlerinizin penisi istediğiniz kadar büyük yada sert olsun bir halt olmuyor :) Aman Allahım o aparatlar neydi ya plastiği sok sok dur :)) Şuan varya en küçük boy aparatı dahi görmeye tahammülüm yok.... Bana deselerki 5 cm lik aparatmı yoksa 12 cmlik penismi diye aparata dönüp afedersin mümük bile atmam penisi seçerim net...

Seni tatlı şey, seni görmek ne güzel böyle :))

Yaaa pempiii inanır mısın bugün aklımdan geçtin acaba hala giriyo mu diye dedim kesin girmemiştir sonra sayfanın sonunda yazını görünce çok mutlu oldummmm

Arkadaşlara elimden geldiğince yardım ediyorum canım onun için giriyorum.Biliyorsun kızlık zarı sayesinde artık vajinismus profösörü oldum :)))

Gerçekten bende okuya okuya jinekolog olucam diyorum herkesene yaptın nasıl gidiyo alıştın mı ilişkiye

Alıştım canım şuan pek sıkıntım kalmadı bebek çalışmaları yapıyoruz fırsat buldukça.Vajinismusu yendikten sonra İlk ay hafif bir gebelik riski geçirdim, gelişmeden tırnak kadarken düştü.Şimdi vitamin ve folik asit felan kullanıyorum yuvarlanıp gidiyoruz işte :))

Tam olarak nerenin acıdığını biliyormusun.
Dünki tavsiyelere uyup kendimi hazırladım i anestol pomad sürdüm nefes egzersizi yaptım ve ıkındım , bir tane de kas gevşetici içtim , çok faydasını gördüm. Canım bu kez daha önceki denemelerden daha az yandı ama yavaş hareketlerle farkettimki o acı yanma geçmeye başladı ve iyice içine girdğini sonradan farkettim. Yani demem o ki dün akşam başardık, hatta süreyi biraz uzattık sonrakilerde de aynı şeyleri yaşamak zoruunda kalmayalım diye . çok teşekkür ederim herkese burda ki yorumları okuyunca inanınki çok cesaretlendim ve dedikleri gibi bumuymuş diyosunuz , dikkat edilmesi gereken tek konu şu siz hangi pozisyonda rahatsanız güçlüyseniz öyle deneyin , ben düz yatarak çok korkuyodum en çokta eşimi o şekilde itmiştim ve öyle yatınca daha bişi olmadan hemen kasılıyordum, farkettimki yana yatmak daha rahat hissttirdi beni. Darısı inşallah diğer arkadaşlarımın başına ...

Canim başardın mi oldu mu

evet canım başardım . Pes etmedim ilk acıda biraz bekleyince anestolde etki etti ve çok şükür bitti
Yuppii tebrikler canim..dedik sana dimi kaygilaninca bekle sonrw hemen devam o yolunu bulur zaten darısı diğer arkadaşlarımızın başına insallah tez zamanda bu arada ara verme hergun yapmaya çalış artik

evet canım başardım . Pes etmedim ilk acıda biraz bekleyince anestolde etki etti ve çok şükür bitti
Yuppii tebrikler canim..dedik sana dimi kaygilaninca bekle sonrw hemen devam o yolunu bulur zaten darısı diğer arkadaşlarımızın başına insallah tez zamanda bu arada ara verme hergun yapmaya çalış artik

Aynen darısı diğer arkadaşların başına artık Ben bile yaptıysam herkes yapabilir.. Evet bir süre hergün yapmak lazım alışması için

Tebrik ederim canım harikasın, darısı herkese İNŞALLAH.

Tebrik ederim cnm darisi da bana ve tum arkadaslara olsun inşallah

Arkadaslar bisey soracam bem doktora gididyorum psikologa esli denemeye gectik doktor srnin ustte olman lazim ilk denemede bu sana daha cok guven verir dedi sizce ilk denemeyi hangi pozisyonda nasil yapmaliyim lutfen yardimci olun bu konuda bana

Arkadaslar bisey soracam bem doktora gididyorum psikologa esli denemeye gectik doktor srnin ustte olman lazim ilk denemede bu sana daha cok guven verir dedi sizce ilk denemeyi hangi pozisyonda nasil yapmaliyim lutfen yardimci olun bu konuda bana
Canim bu kisiye göre degisebiliyor.ben altta daha rahat aliyorum..ama burada okuyrm bicogu da ustte iken rahat aliyor.. sen ikisini de dene istersen sonra karar ver.bn ikisini de denedim en rahat altta aldim ilkini

Canim bu kisiye göre degisebiliyor.ben altta daha rahat aliyorum..ama burada okuyrm bicogu da ustte iken rahat aliyor.. sen ikisini de dene istersen sonra karar ver.bn ikisini de denedim en rahat altta aldim ilkini
Sirtustu uzanip poponun altına ve basina yastık koy bcklrini da yari ac ve uzat dumduz.. esin aradan gelsin.. bu sekilde vajinaya tam oturuyor.benim oyle oluyor yani canim belki isine yarar.. dene bklm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…