- 21 Aralık 2016
- 2.302
- 1.936
- 83
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #226.341
Gözünaydın canım sende kurtuldun tebrik ederim. Biraz daha alışana kadar birkaç ilişki anestol kullan sonra onu bırak tek kayganlaştırıcı ile yap onunlada 1-2 ilişki yapıp sonra onuda bırak canım. Hadi bakalım gelsin bebişler bundan sonraevet canım başardım. Pes etmedim ilk acıda biraz bekleyince anestolde etki etti ve çok şükür bitti
Canım burda yazan bütğn pozisyonları dene herkes farklı yapabiliyor. Ben üst pozisyonda yendim ama yendiğim gün hemen altta geçtim Alttada aldım belki öyle olmadaydı altta iken almaya korkacaktım. Yatak ucu pozisyonunda yapan var yan pozisyonda yapan var hepsini dene. Tabi üste olunca kontrol daha çok sende oluyorArkadaslar bisey soracam bem doktora gididyorum psikologa esli denemeye gectik doktor srnin ustte olman lazim ilk denemede bu sana daha cok guven verir dedi sizce ilk denemeyi hangi pozisyonda nasil yapmaliyim lutfen yardimci olun bu konuda bana
Canım hiç egzersiz yaptınmı evde ne durumdasın? Burda herkes yaptığı aşamaları yaZdı onları uyguladın mı?Kızlar merhaba ben de yaklaşık 2 aydır evliyim. Hiç kendimden bunu beklemezdim inanın kendime çok şaşırıyorum. Eşimle cinsel anlamda her şey güzel tamam ama ben de maalesef içime alamıyorum kendimi çok kasıyorum İlk gecemizde bir kere girdi çıktı yanma hissi ve hafif kanama oldu ama ondan sonra devam etmedik. Tecrübeli olan arkadaşlar var ise bana da yardımcı olurlarsa sevinirim neler yaptılar acaba? Forumdaki konuşmalara bakmaya çalıştım ama ayrıntılı olarak anlatabilecek olan bir arkadaş varsa çok mutlu olacağım. Ne güzel yenen arkadaşlar olmuş ben de kurtulurum şu durumdan inşallah.
Yani deniyoruz kendi kendimize farklı şekillerde yapmaya çalışıyoruz. Vajina içine sıkılan bir sıvı var onu kullanmaya çalıştım. (Her ne kadar tam olarak içine sıkamasamda) Kayganlaştırıcı sürdük. Kas gevşetici kullandım ama hiç fayda etmedi diyebilirim. Egzersiz derken parmak egzersizinden bahsediyorsun sanırım hayır maalesef ona da cesaret edemedim henüzCanım hiç egzersiz yaptınmı evde ne durumdasın? Burda herkes yaptığı aşamaları yaZdı onları uyguladın mı?
Kullandığın sıvı ne canım?Yani deniyoruz kendi kendimize farklı şekillerde yapmaya çalışıyoruz. Vajina içine sıkılan bir sıvı var onu kullanmaya çalıştım. (Her ne kadar tam olarak içine sıkamasamda) Kayganlaştırıcı sürdük. Kas gevşetici kullandım ama hiç fayda etmedi diyebilirim. Egzersiz derken parmak egzersizinden bahsediyorsun sanırım hayır maalesef ona da cesaret edemedim henüzbir de parmak daha çok acıtıyor diyorlar o da beni tedirgin ediyor Dün gece de eşim hiç yanaşmak istemedi bir iki gün ara verelim tam olarak giremediğim için benim de canım yanıyor demeye başladı haklı olarak
Sxtiva diye bir marka canım birisi vajina içine sıkılıyor ama bence işe yaramıyor şimdilik... uyarıcı bir şey galiba...diğeri de yine sxtiva kayganlaştırıcı jel gerçi ıslaklık konusunda sıkıntım yok fazla ama yine de sürüyoruz. Tamam canım dediklerini deneyeceğim uyuşturucu kremlerden emla yı ağda için kullanmıştım işe yaramamıştı pek ama diğerlerini deneyeceğim uyuşturucu özellik olması daha mantıklı geldi.Kullandığın sıvı ne canım?
Bak uyuşturucu kremler olarak anestol,emla yada wemcaine sprey kullanabilirsin.
Bunlardan birini al sonra kayganlaştırıcı sür ve egzersiz yap. Havlu kağıt peçete var ya onunla rulo yap sonra streçle ve etrafını ölç 3-5-7-9-12 cm lik aparatlar hazırla. Sonra ya aynanın karşısına geç yada küçük bir ayna varsa eline al. Eline ameliyat eldiveni giy önce uyuşturucu krem sonra kayganlaştırıcdan alıp vajina içine ve çevresine parmağınla sür. Birkaç dakika sonra uyuşmaya başlayınca aparatlar ile çalışmaya başla. Parmak acıtıyor demişsin ya aslında acıtmıyor aksine vajina içine parmağınla daha iyi anlıyorsun. İnan bende iğreniyordum asla parmak alamam diyordum ama parmak sayesinde yendim. Bende böyle peçeteden aparatlar hazırladım streçinde üstüne eldiven geçirip kayganlaştırıcı sürüp vajinama sokuyordum. 7 cm lik aparatıda aldım ondan sonra alamadım sonra parmaklar yaptım ve yendim şükür. Sende hepsiyle dene üzerine gitmezsen bu hastalık senin üzerine gelir ve yıllar geçip gider sakın pes etme.
Herkesin yapısı farklı canım bu yüzden denemek lazım hepsini. Dediğin kayganlaştırıcı bende duydum ama kullanmadım evde bebe yağı vardı onu kullandım. Geleit gelen jel var onunlada memnun olan çok kişi var ama ben belkide kullanmasını beceremedim onunlada yapamadım.Sxtiva diye bir marka canım birisi vajina içine sıkılıyor ama bence işe yaramıyor şimdilik... uyarıcı bir şey galiba...diğeri de yine sxtiva kayganlaştırıcı jel gerçi ıslaklık konusunda sıkıntım yok fazla ama yine de sürüyoruz. Tamam canım dediklerini deneyeceğim uyuşturucu kremlerden emla yı ağda için kullanmıştım işe yaramamıştı pek ama diğerlerini deneyeceğim uyuşturucu özellik olması daha mantıklı geldi.
Doğru tabi haklısın canım herkesin fizyolojik yapısı farklı. Çok teşekkür ediyorum denemelere başlayacağım. İlk defa bir foruma yazmak kısmet oldu üyeliğimden beri yazmak kısmet olmamıştı o da vajinusmıs oldu artık konuşmak istedim sanırım birisiyle iyi oldu benim için de hayırlısı bakalım inş yeneceğim.Herkesin yapısı farklı canım bu yüzden denemek lazım hepsini. Dediğin kayganlaştırıcı bende duydum ama kullanmadım evde bebe yağı vardı onu kullandım. Geleit gelen jel var onunlada memnun olan çok kişi var ama ben belkide kullanmasını beceremedim onunlada yapamadım.
Her zaman yardımcı oluruz canım sen çalışmalara başla kafana takıldıkça sor. Ama ilk ilişkiyi yaşamışsınız bence ilk denemede hemencecik yapacaksın inanıyorum sana bol şanslarDoğru tabi haklısın canım herkesin fizyolojik yapısı farklı. Çok teşekkür ediyorum denemelere başlayacağım. İlk defa bir foruma yazmak kısmet oldu üyeliğimden beri yazmak kısmet olmamıştı o da vajinusmıs oldu artık konuşmak istedim sanırım birisiyle iyi oldu benim için de hayırlısı bakalım inş yeneceğim.
Zamanında aynı düşünceleri yaşadım ne bu parmak iğrenç elalem evli mutlu ben burda ne yapıyorum parmak sokmak kelimesi ile o kadar itici geliyordu ki sonra birgün tak etti kafama 5 yıllık süreyi şükürler olsun Rabbim in de izniyle kurtuldum. Bira önce arkadaşa yazdıklarımı istersen sende bi uygula. Zaten burda olsun doktordada olsun hep aynı yöntemler. O iğrenç dediğimiz şeyi kafamızdan atmamız gerekli. Yoksa sonra sonra diye diye ertelerizarkadaslar merhaba
en son gecen sene yazmistim bu konuya. hala bir ilerleme yok cunku bi ameliyat oldum gebelik yasağım vardı 9 ay gibi bir süre. şuan tekrar vajinismusla savaşima geri döndüm.
özel doktorlara gideyim dedim ama aşırı pahalı geldi. simdi devlet hastanesinde bir psikiyatr cinsel terapistle tedaviye basladim. 2. haftamizdayiz.
haftada bir eve ödev veriyor. parmak egzersizi yontemiyle tedavi uyguluyor.
ilk hafta ayna karsisinda cinsel organa masaj, orayi tanıma vs odevi verdi.
simdi bu hafta da bir parmağin bir boğumunu sokma asamasındayiz ama o fikir bile bana itici geliyor. nasıl yapicam hic bi fikrim yok.
aslında ozel doktorlarda obje sokuyolarlar mantik olarak çok da bi fark yok ama iste 6bin 7bin lirayi biz onlarin yanımızda durmasina, yonlendirmesine ve yapmak zorunda bırakmasına veriyoruz. evde tek başına insani buna itecek biri yok cunku. en son kendimi ayna karşısında parmak sokmaya çalışırken NASIL OLACAK BU İŞLER??? derken buldum. bunun bi tık üstü kafayi yemek galiba
Olurmu canım hemen yardımcı olalım ki sizde Yenin ve bebek muhabbetlerine birlikte devam edelim inşallah
Ben bu dertle 5 yıl uğraştım kızlar belki eski yazılarımı okumuşsunuzdur size kısaca anlatayım. Öncelikle asla bahane bulup ertelemeyin ben 5 yıl erteledim eşimde anlayışlı olunca böyle yaşarız dedik. Ne egzersiz yaptım ne doktora gittim. Sonra baktım arkadaşlarım evleniyor çocuk sahibi oluyor bende bebek istemeye başladım ve o istekle yendim. Ama Sıpa gelemedi daha var demekki vakti zamanı hayırlı sağlıklı olsunda geç olsun ne yapalım.
5 yıllık süreçte 2-3 Sefer dener gibi yapmışımdır egzersiz. Sonra bebek için üstüne boşalma şırınga yöntemlerini denedim baktım aylar geçiyor olmadı birgün sabah uyandım ağladım neden yapamıyorum ben diye eşime doktora gideceğim dedim herhangi bir jinekolog a gitmiştim.ilk defa eşim ve benim haricimde birisine vajinismus olduğumu anlattım çünkü ailem arkadaşlarım kimse bilmiyor hep içimde yaşadım. Sağolsun doktorla odada yalnız konuştuk çok şefkatli sevgi dolu yaklaştı gel bi Zara bakalım dedi ilk alttan muayenemi oldum evet korktum ama beni rahatlattı zar duruyor problem Yok dedi kalın olabiliyor bazı kişilerin bende o yüzden merak etmiştim. Anestol yaZdı birde psikiyatri söyledi oraya gitmemi önerdi. Sonra eve geldim. Kadın öyle güzel ilgilendi konuştuki cesaret geldi 2 gün sonra anestol ve bebe yağı ile yatak odasına gittim eşime sen gelme dedim. Kendim peçeteden aparatlarda hazırlamıştım. Hem parmak hem aparat çalıştım ama en çok parmakla yendim ben herkesin yapısı farklıdır bu yüzden sizde bence her ikisiyle çalışın hangisi rahatsa onunla devam edin kendi 2 parmağımı aldım aparat 7 cm lik aldım 9cm lik alamadım nedense. Sonra eşimi çağırdım onun tek parmağını sonra 2 parmağını aldım içerdeyken oynattım sonra kendi 3 parmağımı aldım. Eşim p... deneyelim mi dedi tamam dedim ben üstteyken p... girdi gitti anlamadım bile. Kırmızıları görmesem girdiğini anlamıcaktım sevinçten ağladım
Yani bunca yıl böyle şevketli bir doktorun yaklaşımını beklemişim demek ki. O kadar çok doktora gittim ki insani yaklaşımları sıfır. Zaten devlet hastaneleri odada doktor hasta haricinde bir sürü kişi.
Benim gittiğim doktor bana vajinismus bilgi verdi mi hayır egzersiz yaptımı hayır dedim ya vajinismus doktoru değil zaten ama ben aslında yapacakmıştım bazen bir işaret beklersinşz ya benim de işaretim o doktor oldu. Hala dua ediyorum ona Allah razı olsun. Kocaman boş yere geçirdiğim 5 yılı tam hatırlamıyorum ama sanırım 2-3 saat içerisinde bitirdim. İlk birkaç ilişki anestol kullandım sonra onuda bıraktım vajina ağzında acıyan etler var ya nerdeeeee sıfır acı şimdi. He şuan p... alırken o duvar kısmı hala var p... ben yerleştiriyorum ama kafası girince eşim ben nefes verirken milim hareketlerle git gel yapınca o duvar falan kalmıyor orası genişliyor.
İnşallah bı yazdıklarım sizler içinde bir işaret olur yenmenize yardımcı olur arkadaşlar. Lütfen ertelemeyin. Sorularınızı sorun utanmayın bazen acaba ayıp mı diye sormuyoruz öyle düşünmeyin ayıp diye düşündüğümüz için bu haldeyiz.
Evet bende nasıl girecek diyordum ama düşün bebek çıkıyor zaten yendikten sonra anlıcaksın orası nasıl genişliyor.3 parmak dedigin 3 tane yanyana parmak kalinligi mi
aman allahiimmmmm
Merhaba,arkadaslar merhaba
en son gecen sene yazmistim bu konuya. hala bir ilerleme yok cunku bi ameliyat oldum gebelik yasağım vardı 9 ay gibi bir süre. şuan tekrar vajinismusla savaşima geri döndüm.
özel doktorlara gideyim dedim ama aşırı pahalı geldi. simdi devlet hastanesinde bir psikiyatr cinsel terapistle tedaviye basladim. 2. haftamizdayiz.
haftada bir eve ödev veriyor. parmak egzersizi yontemiyle tedavi uyguluyor.
ilk hafta ayna karsisinda cinsel organa masaj, orayi tanıma vs odevi verdi.
simdi bu hafta da bir parmağin bir boğumunu sokma asamasındayiz ama o fikir bile bana itici geliyor. nasıl yapicam hic bi fikrim yok.
aslında ozel doktorlarda obje sokuyolarlar mantik olarak çok da bi fark yok ama iste 6bin 7bin lirayi biz onlarin yanımızda durmasina, yonlendirmesine ve yapmak zorunda bırakmasına veriyoruz. evde tek başına insani buna itecek biri yok cunku. en son kendimi ayna karşısında parmak sokmaya çalışırken NASIL OLACAK BU İŞLER??? derken buldum. bunun bi tık üstü kafayi yemek galiba
Gözünaydın canım sende kurtuldun tebrik ederim. Biraz daha alışana kadar birkaç ilişki anestol kullan sonra onu bırak tek kayganlaştırıcı ile yap onunlada 1-2 ilişki yapıp sonra onuda bırak canım. Hadi bakalım gelsin bebişler bundan sonra
Senin adına çok sevindim canım. İnşallah evlad sahibi de olursunuz. Ben de sprey ve daha önce arkdaşların bahsettiği parmak egzersizlerini denemek istiyorum bakalım. Haydar Dümen reçetesi nasıl bir şey acaba?Selam arkadaslar. Ben eski vajinismusculardan. Bilen bilir belki. Yeneli 1.5 sene oldu cocuk olmadi hala kismetimizde yok sanirim doktora tedaviye baslayacagim. Ben nasil yendigimi kisaca anlaticam. Haydar dumen recetesiyle. Burda cok paylastik tartistik cok belki ama cogu arkadasimiz bu receteyle yendi..Uyusturucu spreyi kullanmak istemeyen cok arkadasimiz oldu ama inanin bende 1 sene vajimismus yasadim simdi hic sanki oyle degilmis gibiyim kismet arkadaslar deneyin her yolu. Inanin basaricaksiniz .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?