- 30 Haziran 2018
- 625
- 90
- 98
- 33
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #245.541
Sanciyla gittim ben 8 saat falan sancim cogaldi ogleyin oldu bebegim sadece sanci yoruyor insani korku yoktuHelal olsuntebrik ederim valla kolay bisey degil normal.dogum yapmışsınız oradi biraz daha genislemisdir emin olun
Bende cok isderim.normal.dogumu nasildi doğumu anlatrmsn canim
Siz nasil yendiniz vajinusmusmuydunuz sizdeKorkma canim normal dogumu yapmışsin bundan korkma.mümkünse valla bisey hisetmezsin bile
Allah herkesi bi avazda kurtarsın insalllaaaah col kolay bisey degil.ama vajinimustu ve normal dogum yapmak doktorun biliyormydu vajinimus oldugunuSanciyla gittim ben 8 saat falan sancim cogaldi ogleyin oldu bebegim sadece sanci yoruyor insani korku yoktu
Evet canim.doktor sayesinde yendim cok şükür 25 ekimde yendim.daha yeniyimSiz nasil yendiniz vajinusmusmuydunuz sizde
Hayir bilmiyordu ben alttan muanede cok kotu oldum ittirdim resmen ellerini cunku cok muayene ettiler canim yandi belki kasmasan ole olmazdiAllah herkesi bi avazda kurtarsın insalllaaaah col kolay bisey degil.ama vajinimustu ve normal dogum yapmak doktorun biliyormydu vajinimus oldugunu
Ya keske bendr tamamen kurtulsam hic birsey anlayamiyorum nasil yendiniz ne guzel allah herkese yardim etsin hamilemisinizEvet canim.doktor sayesinde yendim cok şükür 25 ekimde yendim.daha yeniyim
Yaaaa ama yinede dogumu gerceklesdirmissinz yaniHayir bilmiyordu ben alttan muanede cok kotu oldum ittirdim resmen ellerini cunku cok muayene ettiler canim yandi belki kasmasan ole olmazdi
Evet sezeryan istemedim 8 cm acilmayla olduYaaaa ama yinede dogumu gerceklesdirmissinz yani
Yok cokk isdiyoruz rabbim.insallah nasip eder egzersizler yaparak yendim.siz yenmedinzmi nasil.hamile kaldinzzYa keske bendr tamamen kurtulsam hic birsey anlayamiyorum nasil yendiniz ne guzel allah herkese yardim etsin hamilemisiniz
Masalllah canim valla benn.normalden korkuyorum malum bizim.insanimiz gerdrk.le normal.dogumu abarta abarta bi.kalirlarEvet sezeryan istemedim 8 cm acilmayla oldu
Hayir ben yine kasiyorum ya birsey sorabilirmiyim tam giriste sıkıyorum ben sonrasi oluyor ama her iliski yasayacagim zaman korku oluyor nasil gececek bu kasmamYok cokk isdiyoruz rabbim.insallah nasip eder egzersizler yaparak yendim.siz yenmedinzmi nasil.hamile kaldinzz
Yok canim normal daha saglikli bence ben hemen ayaga kalktim dikislerim vardi ama gecti hemenMasalllah canim valla benn.normalden korkuyorum malum bizim.insanimiz gerdrk.le normal.dogumu abarta abarta bi.kalirlar
Insallah allahim herkese saglikli hayirli evlatlar nasip etsinYok cokk isdiyoruz rabbim.insallah nasip eder egzersizler yaparak yendim.siz yenmedinzmi nasil.hamile kaldinzz
Canim.ilk.girisdemi.korku yaşıyorsun sonra p yi tamamen aliyorrrmusun p yi tamamen aliosan zamanlada der herhlde korku blmiyorumkiHayir ben yine kasiyorum ya birsey sorabilirmiyim tam giriste sıkıyorum ben sonrasi oluyor ama her iliski yasayacagim zaman korku oluyor nasil gececek bu kasmam
Amin canim.insalllaaahInsallah allahim herkese saglikli hayirli evlatlar nasip etsin
Evet ilk giriste korkuyorum kabus gibi istemiyorum yani korkudan kasiyorumCanim.ilk.girisdemi.korku yaşıyorsun sonra p yi tamamen aliyorrrmusun p yi tamamen aliosan zamanlada der herhlde korku blmiyorumki
Korkmaaaa bi sure sonra alisirsin canim buyuk ihtimal doğumdan sonra.dikislerindrn dolayı canin acidiysa yenden açıcak.korkusu vardir sakin ol bisi olmuyor zevk almaya bakEvet ilk giriste korkuyorum kabus gibi istemiyorum yani korkudan kasiyorum
Evet canim ben ogun illa hamile kalicam dedim cok istiyordum bebegimiz olmasini 1 yil bekledik ben ovuasyon programi indirdim tam ogun denedik ve oldu ve nasil anladim hamile kaldigimi biliyormusun kasigimda kipirdamalar oldu kalp ritmi gibi atiyordu test aldim birincide olmadi 5 kere aldim nerdeyse 4de silik cikti ben bir sevindim 1 gun sonra sabah yine test aldim iki cizgi cikti canim Allah herkese nasip etsin insallahAmin canim.insalllaaahsiz yendiniz hemen hamile kalmistinz dimi
Zevk alamiyorum malesed korkudan 4 kere falan denedik kasmaktan bisi anlamiyorum o beni deli ediyorKorkmaaaa bi sure sonra alisirsin canim buyuk ihtimal doğumdan sonra.dikislerindrn dolayı canin acidiysa yenden açıcak.korkusu vardir sakin ol bisi olmuyor zevk almaya bak
Ne mutluuuu herkese nasip etsin rabbim insalllaaaah biraz zorlanirsin ama sen beynini zor yapıyorum ilk girisde zorlaniyorum.falan deme biraz dogumun etkisinden dolayi dikislerin var kolay değil normal dogum zamanla oda duzelir zevk almaya calis yani dusunme acir acicak nabcam gbisine akisina birak zamanla elbet duzelir canimEvet canim ben ogun illa hamile kalicam dedim cok istiyordum bebegimiz olmasini 1 yil bekledik ben ovuasyon programi indirdim tam ogun denedik ve oldu ve nasil anladim hamile kaldigimi biliyormusun kasigimda kipirdamalar oldu kalp ritmi gibi atiyordu test aldim birincide olmadi 5 kere aldim nerdeyse 4de silik cikti ben bir sevindim 1 gun sonra sabah yine test aldim iki cizgi cikti canim Allah herkese nasip etsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?