- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #33.701
İnşallah başarısız olucam diye çok korkuyorum.Düşünmekten migdeme bulantılar geldi kendi kendime kurdum kafamda acaba vajilimiyim diye inşallah öyle birşeyim yoktur
tabi bebeğim yaaaaaaaaaaa sevindirmez mi önceden bakıyodum kapalı bişi adet kanının oradan aktığını bilmesem benim deliğim yok dicem ama gördüm sonunda buldummmmmringi ringi ringaaaaaa ringi ringi ringaaaaaaaa ringa ringa reyyyyyy teyyyyteyyyy teeeyyyy
tamam olur.
satmıştım anasını dünyanın vajinismus kork benden.hayatımın içine eden vajinismus de git teyyyttt teyyyttt.zevkten coşacam sana inat yapacağım .g noktasınıda buldummu zevkten kuduracağım teyyyttt teyyyttt kocişim hayret edecek zevkten deliye dönecek olacak bu kez olacak de get vajinismuss de get
valla uydurdum nese idare ederiz artık
ya bu doktorlara da ne diyceni bilmiyolar bazen.. tabi kii eminim deseydin. hem belki de esnektir seninkisi. esnekse oh ne ala, bikere kırmızı olmuş bidaha öyle bişey de yok... kendini daha rahat hissetmen lazım.. hem o delik herkeste küçük ki zaten. ama bişey girince açılıyo işte..
ya inanma sen o doktora.. bende daha önceden gittiğimde aynısnı söylemişti, bide kadına ben ilk geceden korkuyorum demiştim, aptal kadın
sonra burda başka doktora gittim, yooo yok öyle bişey gayet normal dedi..
egzersiz yapabiliyosan zaten esneticeksin orayı, valla benim pe... bile esnedi, heralde, sanırım
tabi bebeğim yaaaaaaaaaaa sevindirmez mi önceden bakıyodum kapalı bişi adet kanının oradan aktığını bilmesem benim deliğim yok dicem ama gördüm sonunda buldummmmmringi ringi ringaaaaaa ringi ringi ringaaaaaaaa ringa ringa reyyyyyy teyyyyteyyyy teeeyyyy
heheh süper oldu, şu vajinusmusu bi yensek sonra neler yapıcamızdan ben bile korkuyorum
süpersin rana
ayyyyy inşallah yarın yine o deliği bulurumda sokarım içine kulak çubuğu falan kaybolmasın artık zaten geç buldummmm
aaa sen daha denemeden mi vajili olduğuna karar verdin
ya canım yok öyle bişey, sil çıkar aklından... vajili falan değilsin sen :) kafanı rahat, moralini de yüksek tut, bişeycikler olmaz inşallah...
güldüğüme bakma bende senden çok farklı sayılmam ben delikleri karıştırmıştım ilk geceee rezil oldum rezilll şimdi hernekadar beceremesemde nereye girmesi gerektiğini biliyorum en azındann,,ayyyy çok utandımmmmmm :26::26::26::26:
hadi cnm hayırlısıııı bende kocam gelsin die bekliyom bi gelseee çok hırslıyımmmmmm yapcam bu seferrrrrrrrrrr,hazırlıklarım bile tamam neler aldım nelerrrr bu sefer olcekkkkkkkkkkkkkkkkk
bana evlenmeden önce böyle bi rahatsızlık var ve senin başına gelcek deseler inanmazdım bunun sadece kafayla alakası var olup olmadıgını sadece o an geldıgınde anlayabılırsın
inşallah canım güle oynaya git kocişinin yanına ne olacak diye düşünmeeeee sal gitsiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnunutma sonunu düşünen kahraman olamazzzzz:26:
biz bu akşam biraz kaynattıkkkherşey güzeldi biraz pe.... denemesi yaptık birkaç pozisyon denedik hepsindede başı giriyo gibi hatta çıkarırken hissediyorum çıkışını ama devamı yok malesef:93: sonra oturdum aynanın karşısına iyice gerdirdim vajiyi baktım ve sonunda o görünmeyen hep kapalı gibi görünen yerde bir delik varmışşş minnacıktı ama dediğiniz gibi azıcık ıkındıkça o açılıyor anam bi hoşuma gitti ki o deliği görmek deneyecek halim olsa kulak çubuğunu sokacaktım ama malum o minicik delik egzersiz yaptıkça genişliyor mu yani? siz şimdi 2-3 parmak sokabiliyosunuz ya oraya baktığınızda yine minicik mi görünüyor yoksa açılmış mı görünüyorrr?
ben bir sene önce yarım yamalak bi ilişki olmuştu oldu diyorum çünkü kırmızı gelmişti baya ben oldu diye sevindim ama ondan sora hep yarım yamalak devam etti tam bi ilişki olamadı malesef.bi doktora gitmiştim bana olduğunu söyledi fakat bundan bir ay önce gittiğim doktor bana aynayla kendi deliğimi gösterdi küçücük gerçekten sen ilişkiye girdiğinden eminmisin yada esnek dedi ben şokkkk...
bana evlenmeden önce böyle bi rahatsızlık var ve senin başına gelcek deseler inanmazdım bunun sadece kafayla alakası var olup olmadıgını sadece o an geldıgınde anlayabılırsın
hadi cnm hayırlısıııı bende kocam gelsin die bekliyom bi gelseee çok hırslıyımmmmmm yapcam bu seferrrrrrrrrrr,hazırlıklarım bile tamam neler aldım nelerrrr bu sefer olcekkkkkkkkkkkkkkkkk
Vajina çok esnek ve bir çok işleve sahip bir şekilde tasarlanmıştır..Aynı boşluktan adet yaşanır,tampon ve erkeğin p...i girer ve bebek yine bu girişten doğar..Vajina girişi kapalı gibi durur,bunun iki nedeni vardır...Birincisi bu açıklıktan içeriye mikrop ve zararlı maddelerin girmemesi,ikincisi ise p... girişi sırasında vajinanın bunu hissedebilmesidir..Çünkü erkekler ve kadınlar bu giriş sırasında hissedilen sürtünmeden haz alırlar...hatta kadınlar bu his sayesinde ruhsal tatmin elde ederler..Ayrıca bir kadın cinsel olarak uyarıldığında,vajina otomatik olarak genişler,uzar ve ıslanır..Bu durum bedeninizin p... girişine kendine hazırlaması sürecidir..
Vajina çok esnek ve bir çok işleve sahip bir şekilde tasarlanmıştır..Aynı boşluktan adet yaşanır,tampon ve erkeğin p...i girer ve bebek yine bu girişten doğar..Vajina girişi kapalı gibi durur,bunun iki nedeni vardır...Birincisi bu açıklıktan içeriye mikrop ve zararlı maddelerin girmemesi,ikincisi ise p... girişi sırasında vajinanın bunu hissedebilmesidir..Çünkü erkekler ve kadınlar bu giriş sırasında hissedilen sürtünmeden haz alırlar...hatta kadınlar bu his sayesinde ruhsal tatmin elde ederler..Ayrıca bir kadın cinsel olarak uyarıldığında,vajina otomatik olarak genişler,uzar ve ıslanır..Bu durum bedeninizin p... girişine kendine hazırlaması sürecidir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?