Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

İnşallah başarısız olucam diye çok korkuyorum.Düşünmekten migdeme bulantılar geldi kendi kendime kurdum kafamda acaba vajilimiyim diye inşallah öyle birşeyim yoktur

aaa sen daha denemeden mi vajili olduğuna karar verdin
ya canım yok öyle bişey, sil çıkar aklından... vajili falan değilsin sen :) kafanı rahat, moralini de yüksek tut, bişeycikler olmaz inşallah...

canımm valla bende ilk ayna egzersizini yapmaya kalktığımda deliği bulamamıştım.sonra araya araya buldum görüncede abow dedim bu iğne deliği kadar tühh bakmasam iyiymiş demiştim

heheh süper oldu, şu vajinusmusu bi yensek sonra neler yapıcamızdan ben bile korkuyorum
süpersin rana

evet malesef hiç doru düzgün ilgilenmiyorlar gerçi bi jinekoloğun bize yapabilcek bişeyi yokta gidiyrz işte offffff o kadar sıkıldımki bu durumdan bir a önce bitsin bebişim olsun istıyrm

ayyyyy inşallah yarın yine o deliği bulurumda sokarım içine kulak çubuğu falan kaybolmasın artık zaten geç buldummmm

güldüğüme bakma bende senden çok farklı sayılmam ben delikleri karıştırmıştım ilk geceee rezil oldum rezilll şimdi hernekadar beceremesemde nereye girmesi gerektiğini biliyorum en azındann,,ayyyy çok utandımmmmmm :26::26::26::26:

ayyyyy inşallah yarın yine o deliği bulurumda sokarım içine kulak çubuğu falan kaybolmasın artık zaten geç buldummmm

bak bende ilk başta kendi kendime bulamadım deliği, sonra kocişime dedim ki bak bakiim orda delik var mı dedim. o da var şöle böle diye anlattı ama ben inanmadım. sonra fotoğrafını çektirdim ona baktım da öyle inandım... çok utandım şimdi sölerken ama napiiim inanmak için başka çarem yoktu

aaa sen daha denemeden mi vajili olduğuna karar verdin
ya canım yok öyle bişey, sil çıkar aklından... vajili falan değilsin sen :) kafanı rahat, moralini de yüksek tut, bişeycikler olmaz inşallah...

bana evlenmeden önce böyle bi rahatsızlık var ve senin başına gelcek deseler inanmazdım bunun sadece kafayla alakası var olup olmadıgını sadece o an geldıgınde anlayabılırsın

utanma utanma canım, hepimiz anı durumdayız..
biz bu yaşa kadar hiç akıl edip te oraya bakmamışız ya kendime şaşırıyorum bazen. ya 30 sene taşımışım insan bi açıp ne var diye bakmaz mı

bu arada senin kociş gelmedi mi daha?? :)

hadi cnm hayırlısıııı bende kocam gelsin die bekliyom bi gelseee çok hırslıyımmmmmm yapcam bu seferrrrrrrrrrr,hazırlıklarım bile tamam neler aldım nelerrrr bu sefer olcekkkkkkkkkkkkkkkkk

inşallah canım güle oynaya git kocişinin yanına ne olacak diye düşünmeeeee sal gitsiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnn unutma sonunu düşünen kahraman olamazzzzz:26:

Vajina çok esnek ve bir çok işleve sahip bir şekilde tasarlanmıştır..Aynı boşluktan adet yaşanır,tampon ve erkeğin p...i girer ve bebek yine bu girişten doğar..Vajina girişi kapalı gibi durur,bunun iki nedeni vardır...Birincisi bu açıklıktan içeriye mikrop ve zararlı maddelerin girmemesi,ikincisi ise p... girişi sırasında vajinanın bunu hissedebilmesidir..Çünkü erkekler ve kadınlar bu giriş sırasında hissedilen sürtünmeden haz alırlar...hatta kadınlar bu his sayesinde ruhsal tatmin elde ederler..Ayrıca bir kadın cinsel olarak uyarıldığında,vajina otomatik olarak genişler,uzar ve ıslanır..Bu durum bedeninizin p... girişine kendine hazırlaması sürecidir..

aslında 3-4 damla kadar gerdek gecesinde bendende kan geldi ama nerden geldi anlamadım doktorda kızlık zarın kalın ama olmayacak gibi değil deyince şaşırdım bi şekilde esnetmek lazım artık vajiye bakalım inceleyim onu dahada fazla tanıyalım bende bebiş istiyoooooooooommmmm

bana evlenmeden önce böyle bi rahatsızlık var ve senin başına gelcek deseler inanmazdım bunun sadece kafayla alakası var olup olmadıgını sadece o an geldıgınde anlayabılırsın

bu arada canım ben seni başka bir arkadaşla karıştırmışım o yüzden öyle yazdım. biliyorum bizde daha öncesinde anlayamadık, o an gelince ancak anlayabildik bir problemimiz olduğunu. hatta ben uzun süre hastalık olduğunu anlayamadım bile.. ama araştıra araştıra bulduk ne olduğunu.. inşallah bundan sonra sabır ve azimle çözcez sorunumuzu.. sonra da burda halay çekicez

hadi cnm hayırlısıııı bende kocam gelsin die bekliyom bi gelseee çok hırslıyımmmmmm yapcam bu seferrrrrrrrrrr,hazırlıklarım bile tamam neler aldım nelerrrr bu sefer olcekkkkkkkkkkkkkkkkk

hadi lacivertcim görelim seni.hadi şimdi erkeğe yapılanı biz sana yapalım vuralım sırtına yüklenin kızlaaarrrrrgerdeğe gönderelim senihadiii lacivert haydiiiiiiii tam zamanı tam zamanı şimdiii oleyyyyy oleeyyyyyy

teşekkürler nazlıcımmmm

süper bilgiler.. saol nazlıcım... ya benim etrafımda ki bütün hamileler her fırsatta uyuyolar.. sende böyle bir surum yok heralde maşallah :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…