- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #65.781
kızlar bana yardım edin.....
bir çok kez yazdım ama bir turlu tam cevap alamadım..bu illeti yenmiş arkadaşlardan....sorular ya da yazılanlar hep arada kaynıyor..vaji dışında bir çok şey konusuluyor..
hoşgeldn melek egzersiz yapıyomusun
kızlar bana yardım edin.....
bir çok kez yazdım ama bir turlu tam cevap alamadım..bu illeti yenmiş arkadaşlardan....sorular ya da yazılanlar hep arada kaynıyor..vaji dışında bir çok şey konusuluyor..
Merhaba Düzelmeniz temennisi ile. Hastaligimiz ne olursa olsun en degerli iki organimizi kullanmadan hangi hastalik olursa olsun kurtulmak pek mümkün olmaz. Beyin ve kalp.. ki beyin etkin kullanimda tüm sinirleri kontrol da eder.. ruyalarda oldugu gibi.
Arkadaslar orasi su kuyusu degilki oyle kibrit copu kulak copu vs ile karistirmakla su kaynagi zenginlessin..bunlari yapmayin demiyorum. ama melek bazi kabullenmeler cok zordur oyleki toplumlarin kabullenmeleri tabulari cogu zaman kanla savasla yenilmistir. oncelikle yanlis kabullenmleri dogrulari ile degistirmek lazim. (anotomik rahatsizliklari kastetmiyorum) ki isin icine beyin ve kalbi etkin sekilde katmazsak istersek afedersiniz 7 24 o isi seklen dogru bile yapsak zevk dahi almayiz.
o yuzden herkes en iyi kendisini bilir sozu ve herkes en cok nefsini sever sozunden hareketle.. kendi islerimizi büyük ölcüde kendimiz cozmeliyiz.
bilelim , inanalim, yapalim. ama bunlari hissederek arzu ile yapalim.
uyudugunuzu düsünün ve oranin sürekli uyarildigini .. kendiliginden iliskiye hazir olacaktir.. ki o hazirlik beyindede olur.. vucudun her yerinde .. oncelikle sunu bilin sex iki cinsel organin bir biri ile olan munasebeti degil.. iki sevgilinin birbiri ile olan özel münasebetidir.. oncelikle bu iliskiyi vajinize odaklamadan vazgecin.. cunku vajiye odakladikca bu srun cozulse bile ileride zevk orgazm kasilma su bu skintilar gelecektir. tedavi her zaman anlamak ile baslar..
acil mudahale gerekse ameliyat gerekir oda bir sekilde anlamaktir.. siz once anlayin anladiginizi kavrayin kavradiginizi algilayin sonra bu potansiyeli kalp ile (arzu sevgi baglilik) birlestirerek harekete donusturun.
Allah herkese her konnuda yardimci olsun.. Saygilarimla
benim durumum biraz tuhaf canım ya..ben evlendiğimiz ilk gece cok zorda olsa yaptık hatta 10-15 kere p..s vajinin sonuna kadar girdi..1.5 ayda 15 kez falan yaptık..ama sadece deneme yapıyoruz p..ns vajinaya sonuna kadar giriyor cıkıyor biraz gel-git yapıyor o kadar..ben hiç haz almıyorum ve baştan bu yana geriye sayıyorum..yani başta daha az kasıyordum zaman gectikçe daha fazla kasmaya başladım..her yapmaya çalıştığımızda eşimi farkında olmadan itiyorum..kalçamı bacagımı asırı kasıyorum her deneyimden sonra belim bacaklarım aşırı agrıyor..dün hiç alamadım o kadar sıokıyorumki artık ağladım falan..eşim vajinusmus olduğumu düşünmüyor..ama ben doktora gideceğim galiba napacağımı bilemiyorum artık offff
ne kadarlık evlisin...kastığından dolayı adepte olup haz alamıorsunn...sana tavsiyemiz rahat olman ve derin derin nefes alman....evet sen bırak vajınusmus olmayı yanından bile geçmiorsun.....eğer yeni evliysen bazı kadınların ilişkiye alışıp haz alması 6 ay sürer....bence bi jinekologa görün hem sana yapacağını söyler hemde kas gevşetici verir....senin durumun burdakileerden çok farklı burda inan senin durumuna gelmek isteyen çok arkadaşımız varr.....bi jinekologa danış derim
Merhaba Düzelmeniz temennisi ile. Hastaligimiz ne olursa olsun en degerli iki organimizi kullanmadan hangi hastalik olursa olsun kurtulmak pek mümkün olmaz. Beyin ve kalp.. ki beyin etkin kullanimda tüm sinirleri kontrol da eder.. ruyalarda oldugu gibi.
Arkadaslar orasi su kuyusu degilki oyle kibrit copu kulak copu vs ile karistirmakla su kaynagi zenginlessin..bunlari yapmayin demiyorum. ama melek bazi kabullenmeler cok zordur oyleki toplumlarin kabullenmeleri tabulari cogu zaman kanla savasla yenilmistir. oncelikle yanlis kabullenmleri dogrulari ile degistirmek lazim. (anotomik rahatsizliklari kastetmiyorum) ki isin icine beyin ve kalbi etkin sekilde katmazsak istersek afedersiniz 7 24 o isi seklen dogru bile yapsak zevk dahi almayiz.
o yuzden herkes en iyi kendisini bilir sozu ve herkes en cok nefsini sever sozunden hareketle.. kendi islerimizi büyük ölcüde kendimiz cozmeliyiz.
bilelim , inanalim, yapalim. ama bunlari hissederek arzu ile yapalim.
uyudugunuzu düsünün ve oranin sürekli uyarildigini .. kendiliginden iliskiye hazir olacaktir.. ki o hazirlik beyindede olur.. vucudun her yerinde .. oncelikle sunu bilin sex iki cinsel organin bir biri ile olan munasebeti degil.. iki sevgilinin birbiri ile olan özel münasebetidir.. oncelikle bu iliskiyi vajinize odaklamadan vazgecin.. cunku vajiye odakladikca bu srun cozulse bile ileride zevk orgazm kasilma su bu skintilar gelecektir. tedavi her zaman anlamak ile baslar..
acil mudahale gerekse ameliyat gerekir oda bir sekilde anlamaktir.. siz once anlayin anladiginizi kavrayin kavradiginizi algilayin sonra bu potansiyeli kalp ile (arzu sevgi baglilik) birlestirerek harekete donusturun.
Allah herkese her konnuda yardimci olsun.. Saygilarimla
tebriklerrrArkadaşlar ben kurtuldum, darısı size...
Ne yaptın derseniz sadece gerçekten inandım
Hem eşime inandım, hem de yapabileceğime...
Umarım en yakın zamanda sizde kurtulursunuz.
canım benim sağol.valla senden tavsiye isterken meğer hamileymişim :90: adetim gecikmişti ilk gün test yaptım negatifti.zaten adet düzensizliği var bende diye şüphelenmedim. ama 10 gün geçince gideyim dedim doktora,hiç umutlu değildim ama hamileymişim valla.Allah ın bir mucizesi işte :)
melek seninki vajinismus değil bence çünkü sen alabilmişsin p...i,bi jinekoloğa görünmelisin bence canım..ama birde doktorlar diyo hani sekonder vajinismus sonradan olabiliyomuş öylemi bilmiyorum...
su kuyusu nasıl bir tabir yaa alla alla,bizde biliyoruz tabiki ama terapistede gitsek ki ben çok gittim yapmamı isteyeceği şey yine egzersiz oluyor
Bilinc altinda neler sakli biz dahi bilemeyiz.
Oradakileri degistirmek lazim. Esinle anlasabiliyorsan gerisi gelecektir.. bakin birseyin ismini bilmek onu bilmek degildir.
sorunum vajinusmus eee sonuc yok
vajinusmusum ve benimki psikolojik ee sonuc yine yok.
veya anotomik..
vajileriniz sizi degil siz vajilerinizi yonetin. zevk aliyor olmak dogru yoldayiz demekte degildir. kolumuzdaki sivilceyi kasiyincada zevk aliriz.
elbette vajiye dokunulunca az cok bir sekilde zevk alinir.
islakligi iyi halletmek lazim.. drup dururkende islanmaz.. biz türkler sex i tükürük le cozeriz :) ve diyelim iliki 30 dk ... bu 0 dk nin her dk sinda arzuyu uygun seviyede tutmak lazim.. ilk 5 dk daki arzu ve istegin 15 ci dk a ne faydasi olur.
bunu her dk canli tutmak da eslerin marifetidir. bence bu yuz kisiden 90 inin sorunu ama vaji yuz kisiden 30 unun sorunu.. ama ilk sorunu cozersek bence vaji orani yuzde 5 e düser (rakkamlara takilmayalim please ) :)
arkadaslar toplum yapimiz ve ezber kültürden geliyor olmamiz(egitim tv yasam sosyal yasam internet is hatta en basta din) bu vaji ve benzeri sorunlari tetikliyor.
once güne bazi seyleri degiserek baslayalim ne olur.. biz hic degismeyelim hic bir düüsncemiz degismesin esimizin düsünceleri degismesin.. evliligimizi iliskimiz degismesin.. yaklasim degismesin
ama vaji degissin diye orayi kurcalayip durmayalim :))
arkadaşım sen bu sorunu yaşamamışsın ki anlamıyorsun
anlamıyorsun da aklı vermeye kalkma
çünkü yaşamayanın anlayabileceği bi sorun değil bu !
biz de eşimizi seviyoruz biz de arzuyu her dakka canlı tutmayı bilioruz
ama bu başka bi şey
bu bi rahatsızlık evet sorun bilinçaltı
ama senin dediğin gibi veji değişsin diye orayı kurcalayıp durmuyoruz kurcalamak nedir ya hu !
vaji değişsin diye değil beynimiz anlasın diye
bu uydurulmuş bi yöntem değil
bir çok arkadaşımızın jinekologlar eşliğinde uyguladıgı bir tedavi yöntemi
ben bu forum sayesinde yendim ve şimdi her şey süper
yaşamamışsın anlamıyorsun
engin bilgilerinin başka topiklerde paylaş
arkadaşım sen bu sorunu yaşamamışsın ki anlamıyorsun
anlamıyorsun da aklı vermeye kalkma
çünkü yaşamayanın anlayabileceği bi sorun değil bu !
biz de eşimizi seviyoruz biz de arzuyu her dakka canlı tutmayı bilioruz
ama bu başka bi şey
bu bi rahatsızlık evet sorun bilinçaltı
ama senin dediğin gibi veji değişsin diye orayı kurcalayıp durmuyoruz kurcalamak nedir ya hu !
vaji değişsin diye değil beynimiz anlasın diye
bu uydurulmuş bi yöntem değil
bir çok arkadaşımızın jinekologlar eşliğinde uyguladıgı bir tedavi yöntemi
ben bu forum sayesinde yendim ve şimdi her şey süper
yaşamamışsın anlamıyorsun
engin bilgilerinin başka topiklerde paylaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?