Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

cnm doktorada gitsen egzersiz yapmak zorundasın..oda egzerssiz vericek ztn..banada çok zor itici tiksindirici geliyodu ama şimdi vajiyle baya haşır neşir olduk her nekadar beni yorsada

saolll cnm benimmm..yaa cnm sıkma canını olur öle şeyler 1 gün alamazsın öbür gün alırsın pe..s ucu aldıysan gerisi gelir cnm.. bende öle ilk pe..s ucunu almıştım ertesi gün hiçç alamamıştımm sonraki gün yarısını aldım ondan sonrada hepsinii almıştımm.. bazen vaji kendini kapatabiliyomuşş burdaki arkadaşlar diyodu gerçekten doğruymuşş ..ama aksatma egzersizinii cnm yaa

bitanem ben aparatta yapamadm ucu çok az belki ama yapamadm..eş parmagnı hiç yapamam diyodum eş parmagnı yaptm 2 bogum..öyle işte..dünde agda yaptırdm vajiye sızlıyodu yapmadm..bugün yapsammı yapmasammı 2 lemdeyim..

yok kıs alıştım ben bu sefer yapan acemiydikendim yapıyorum hep normalde akşama dinç olur yaparım inşallah gündüz niyetleniyorum yapıcam die akşam iftardan sonra tembelleşiyorum..:78::78::78:

negüzell yaa ben yapamıyorumm tüy dökücü kullanıyorum bende öle iftardan sonra mayışıyodumm oturuyodum tv falan izliyodum saat 12 oluyodxu öle yapıyodum sende öle yap cnm istersen dinleniyosun ozamn çünküü

cnm doktorada gitsen egzersiz yapmak zorundasın..oda egzerssiz vericek ztn..banada çok zor itici tiksindirici geliyodu ama şimdi vajiyle baya haşır neşir olduk her nekadar beni yorsada

off mecbur bı sekılde artık yenmem lazım bakalım bu gece ben nekadar haşır neşir olabılıcem..
ya kımseye mesaj atamıyorum dün gece bır arkadaş msn adresı vermıstı ekledım kıme mesaja tıcam bılemıyorum
ilişki öncesi neler yapmak gerek bırı bunu bana yazabılırmı eşim cok ısrar ederse direk deneme yapıcaz
sıcak su buhar bunu yaparım başka ne tavsıye edersiniz
5 yıl böyle kaçarsam işte şimdi sancısını çekerim off

cnm ben kuaförümm ondanda olsa gerek çook basit geliyo bana canım çok yanıyo ama yapıyorum ama şimdi vajiyi alırken acımıyo fazla alıştı kökler zayıfladı..tüy dökücü tavsiye etmem sir agda yaptır..veya yap..çok rahat..ay bide öle deniyim bakiym umarım olur..:79::79:

cnm yaparsın aşama aşama..eskileride okudunmu..ben yenmedim ama egzersizlerinde yardımcı olur elimden gelenide yaparım..msn de vereblrm..

yaa kuaförmüsünn negüzell gelimm bigün sana ozamn ben kendim alamıyorum işte ama denimm bakimm :44:

yaa kuaförmüsünn negüzell gelimm bigün sana ozamn ben kendim alamıyorum işte ama denimm bakimm :44:

cnm şuan çalışmyrum..msndn taktik veririm..evimede beklerm..dışardada grüşürz 1 gün..istersen arkadaşım var çalışıyo heykelde onun çalıştıgı mekanada yönlendireblrm...ve daha 1 sürü şeyyy

off yaa bende şimdi çok istekliyim ama iftardan sonra üstüme bi ağırlık çöküo hiç yapasım gelmio yani herzamanki gibi erteliorumkendime böyle böyle vurasım gelioo

cnm yaparsın aşama aşama..eskileride okudunmu..ben yenmedim ama egzersizlerinde yardımcı olur elimden gelenide yaparım..msn de vereblrm..

ben mesaj atamıyorum sen bana atarsan maılle benım msn adresımı verırım
bende egsersız ıle kendımı hazırlamak ıstıyorum ama eşim artık isyanlarda
bende her gece korku yaşamaktan bıktım sizlerle konuşarak umarım korkumu yenerim
geçmişi okuyorum dündne beri gözlerim ağrıdı bir çok sayfayı not ettim ama bayağı sayfa var bakalım ne zaman biter

altay_ucar@hotmail.com ekle cnm açık şan ztn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…