- 19 Ekim 2011
- 7.753
- 8.268
- 398
- 42
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #101.361
Sagol cnm ben ozelden msj atamiyorum ama.yinede ben oturamam gibi geliyo.dedigin pozisyonfa kendimi yapamayacagim icin esim yapar gibi geliyo bana.artik kacmanin bi caresi yok.o pozisyon bana mantikli geldi ama oturmadan.bitsin artik bu cile esimle rahat bir cinsel hayatim olsin istiyorum.zulum olmaktan ciksin.uyusturucu sprey deniycem bide yarin deniycem dua et bana haber veririm sonucu.ama cidden senin gazinla motive oldum.birinin bana telkin vermesi lazim.bende27 yasindayim.7aylik evliyim.bebek dusunmuyorum daha.insallah sende baharina kavusursun.bende kiz istiyorum buarda
Canım dün akşamki destegin sayesinde kendime çok büyük bir güven geldi ve rahat bir şekilde muyne oldum iyiki sizlerin destegi var.Burada terapiye gittigimden çok daha hızlı ilerledim çooooooooooooook teşekkürlerrrrrrrrrrr
gülüm çok geçmiş olsun!!! evet gerçekten 2 kez geçirdim ve 3. zorluyor şu anda. bol bol ballı çay içiyorum, nefret de etsem bal yutuyorum sabahları. o sayede ayaktayım. gündüz idare ediyorum ama yatınca sabaha kadar gene ter boğaz acısı vs. rahat bırakmıyor. size diyordum grip geçmeden egzersiz yapamam diye, bahane sanıyordunuz ama şimdi daha iyi anlıyorsun sanırım. bu seneki grip öyle böyle değil. bi yapıştı mı bırakmıyor ve halsizlikten kıpırdayamıyorsun bile, sürekli yatıyorsun. şubat sonundan beri sürünüyorum. 2 kez doktora gittim. 2 kez antibiyotik kullandım ama ilaçlar bitiyor 1 hafta sonra tekrarlıyor, gerçekten çekilir dert değil. dün yazdığım şeyleri sen de dene. ben 3. ye balla direniyorum işte umarım bu sefer yenilmiycem :))) tekrar geçmiş olsun kuzum, kendine dikkat et. ha bir de bu grip vücut güçten düşünce çıkıyor ortaya. ben hep regl olduğum zaman gribe de yenik düştüm. çünkü ben regl olunca çok güçsüz kuvvetsiz kalıyorum sancıyla birlikte. seninki de diyetinden olabilir. yemene dikkat et, güçlü olmaya çalış canım.
ahhhhhhhh inş. canımmm bu arada sana özelden bişey yazmıştım ya sendede 4 ay sonra olmuş hani o bitti bende demekki normalmiş ama hala adet görmedim 9 gün geçti
slm kızlar,bişi sorucam fallusu hangi siteden sipariş ediyosunuz?
HALA YARIM OLUYORbir ugun yanmaki sormayın ,bu akşam tekrar deneyeceğiz,şu yanmayı çözemedim ama,lşu başı girince bi tokluk ama hemen çıkıyorum,çok değil ama panik yapıyorummmm
selam kızlar şöyle bir geçmişe göz attım da birsürü yeni kişi gelmiş Allahım ya bu derdi çeken ne kadar çok kişi var hemde bunlar sadece interneti olup araştıran kişiler.kimbilir bu derdi içinde saklayan kendi kendine mücadele eden kimler var Allahım bu aziz mübarek cuma vaktinde herkesi bu dertten kurtarsın çok güzel ilerleme kaydedenler var eminim bu hafta sonu bolbol halay çekecez hadi kızlar biraz cesaret.yine yarışma başlamış bakalım kim birinci olacak yarış başlasın:)
canım bugün yazdıgımı okudunmu bilmiyorum bende senin aşamalarındayım bugün kadın dog.dok. gittim halletmişin dedi çatalda muayne etti kendimi rahat bıraktım gerçekten hiçbirşey anlamadım. Bugün regl olmasam kesin denerdim.O Kasların ilk girişte oldugunu anlattı hatta muyne ederken gösterdi devamında istesende kasamazsın çünkü kas yok dedi.Gerisi büyük bir boşluk.Aynen balonu düşün biz o kısmı geçiyoruz ilerisi çok geniş bir alan.
p..s in yarısını mı alıyosun cnm çokk iyi bitti sayılır. ohh gözümüz aydın bi kişi daha kurtuldu
Canim boyle dusunursen asamazsin dusun insanlar bundan zevk aliyorlar.. aci olsa millet kocasina okadar cilve yaparmiydi.. gozunde fazla buyutme.. guzel dusun ki guzel gecsin.. Ben yapabilecegine inaniyorum.. yariya gelince bekle derin nefes al ver gevsemeye calis esinle konus o anda snra azck disini sk ve ilerle ki disini skmaya gerek bile kalmicak bence .. kolayca gircektir
Amin canım o kadar zor ki bu sıkıntıyı yaşamak rabbim yardımcın olsun rahat ol inan bumuymus diyeceksin sonra derin derin nefes al ve ıkınmak çok önemli esin ittirirken sen ıkın hatta elini ağzına kapa ıkınırken ağzından hava çıkmasın yararını görürsün canım.sormak istediğin bişey olursa seve seve yardımcı olmaya çalışırım.aminnn canım benimmmmmm...inşallahh ben ve bütün arkadaşlarımmm birinci olur....bu cuma hayırlısıyla uğurlu gelsin bize...aminnnnnnnnnnnnnnn........
Geç oldu biraz ama geçmişi okuyamamıştım inşallah tez zamanda baharına da kavuşursun.
Amin canım o kadar zor ki bu sıkıntıyı yaşamak rabbim yardımcın olsun rahat ol inan bumuymus diyeceksin sonra derin derin nefes al ve ıkınmak çok önemli esin ittirirken sen ıkın hatta elini ağzına kapa ıkınırken ağzından hava çıkmasın yararını görürsün canım.sormak istediğin bişey olursa seve seve yardımcı olmaya çalışırım.
ay böylesını görmedım cok kotuyum ve dedıgın gıbı dıyette gucsuz dustum hastalıgı tetıkledı greyfurt yesıl elma suyu tuketıyorum
yemegıme dıkkat edıyorum ama kolay kolay gıtcek gıbı degıl
ve canım asla hastalıgını bahane gormedım hastalık bu sonucta egsersız normal zamanda zor gelıyorkı hastayken dahada zor olur
ama sunda haklısın bu oyle boyle bır hastalık degıl ınsan bırak vajıyı hıc bırsey dusunemıyor kac gundur ev ıslerını bosladım ..
bal evde var dedıgın gıbı bende tuketıyım umarım cabuk atlatırım
hastanın duası kabul derler ya ozellıkle sana dua edıcem ben ıyılesene kadar sende kurtul tum gorunen gorunmeyen dertlerınden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?