Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

oturma sende canım. şimdi nasıl diyeceksin. sen dediğim pozisyonda dur eşin arkanda diz çökmüş olsun sanki p....si o itecek gibi durun. vajinanın üstüne yerleştirsin ama sokmasın sen yavaş yavaş geriye doğru git. oturma yani. şimdi o oturma pozisyonundan bende korkardım amannn ne rahatmış diyorum :))) ama ilk başta bende bu sana anlattığım şekilde yapıyordum oturmadan geri geri gidiyordum eşime doğru
Canım Rabbim hepimize istediklerini versin ben ilk yendiğimde şükür namazı kılmıştım ne kadar yük olmuş omuzumda o yüzden çok iyi anlıyorum sizi

canımmmm sana msj yazmıştım okudum muayene olduğunu. çok sevindim bak çoğu kadın muayeneden korkar mesela ben acayip korkağımm sinek görsem kaçarım düşün gittim o masaya oturdum kalktım gidicem ben dedim doktorun yardımcısına gitme elimi tut dedim anlatsam gülersiniz bacaklarımı ben kapattım doktor açtı. sonra 2 dak dedi tamam dedim aman içime spekulum sokmayın diye bağırdım vajinal usg çektimem diye ağladım amaaaaaa sonuç; HİÇ BİRŞEY HİSSETMEDİM işte ne varsa bu koca kafamızda benim anam vajinismusmu bilirdi acaba anneme ilk anlattığımda (tabi bende olduğunu bilmiyordu) o ne diye tepki verdi. şartlar değişti nazlı büyüdük ya da korkak iş buralara geldi. ama zararın neresinden dönülse kar eğer bir kızım olursa kesinlikle cinsel terapiste götüreceğim. düşünsene ben afedersin idrar çıkışını vajinadan olur zannediyordum adet kanı nereden gelir bilmiyordum...vs..vs.. yani geçen nette okudum inanmıyorum aynı benim yaşadıklarım dedim. yani bizim sorunumuz ilişkiye girememek değil haaa tamam acıyacak diye düşünmemiz aslında acı falan yok

HALA YARIM OLUYOR bir ugun yanmaki sormayın ,bu akşam tekrar deneyeceğiz,şu yanmayı çözemedim ama,lşu başı girince bi tokluk ama hemen çıkıyorum,çok değil ama panik yapıyorummmm

ay böylesını görmedım cok kotuyum ve dedıgın gıbı dıyette gucsuz dustum hastalıgı tetıkledı greyfurt yesıl elma suyu tuketıyorum
yemegıme dıkkat edıyorum ama kolay kolay gıtcek gıbı degıl
ve canım asla hastalıgını bahane gormedım hastalık bu sonucta egsersız normal zamanda zor gelıyorkı hastayken dahada zor olur
ama sunda haklısın bu oyle boyle bır hastalık degıl ınsan bırak vajıyı hıc bırsey dusunemıyor kac gundur ev ıslerını bosladım ..
bal evde var dedıgın gıbı bende tuketıyım umarım cabuk atlatırım
hastanın duası kabul derler ya ozellıkle sana dua edıcem ben ıyılesene kadar sende kurtul tum gorunen gorunmeyen dertlerınden

ahhhhhhhh inş. canımmm bu arada sana özelden bişey yazmıştım ya sendede 4 ay sonra olmuş hani o bitti bende demekki normalmiş ama hala adet görmedim 9 gün geçti

cok sevındım canım artık bıdahada olmaz inşallah
regl gecıkmesı dedıgım gıbı saatımı bıle bılırken 1 hafta gecıkmıstı bende hemde ılk 2 ay
1 2 gun daha bekle olmazsa doktora gıt ıstersen ıcın rahat olsun ama bebiş olayı yoksa normal ılk reglerde sapmalar

slm kızlar,bişi sorucam fallusu hangi siteden sipariş ediyosunuz?

malesef ben bir site adi öneremiyorum ama tavsiyem öyle herhangi bir seti ismarlamamak. ben kendi kullandigimdan memnun degilim, simdi yenisini ismarladim. setler de öyle ucuz degiller. genelde 4lü setler var ama bunlardan 2 numarandan 3 numaraya gecis zor, yani arasinda cok fark var. bu yüzden 6'li olanlari tavsiye edeyim. 8`liler de var. ben uclari daha yuvarlak olanlari ismarladim, kullandigimin tutacagi var, cok iyi cok ala ama bana ucu sivri geldi. daha önce dilatörle calismadiysaniz, 0 numarali olandan baslamak basari hissiyati icin tavsiye ediliyor. misal ben 1'le 5 gündür ugrasiyorum. basarisizligimi dilatöre attim :/ yani. bir de rus kiliseleri gibi sogan basli setler var, bunu diyene kadar penis basi desem de olurmus. neyse bunlari da baslangic icin almayin diyorlar. belli markalar var önce cikan, soul source, pure romance, amielle gibi. bir inceleyin.

HALA YARIM OLUYOR bir ugun yanmaki sormayın ,bu akşam tekrar deneyeceğiz,şu yanmayı çözemedim ama,lşu başı girince bi tokluk ama hemen çıkıyorum,çok değil ama panik yapıyorummmm

canım hiç panik yapma.ben yeneli 1 ay oldu ama ya yanma olursa ya olmazsa gibi stres yaşayınca yanma oluyor.düşün ki nefesimi tutuyormuşum eşim söyleyince fark ettim.eşimde bana yardımcı olmak için derin derin onunla beraber nefes alıp veriyorum.yanma olmuyor o zaman.kendimizi sıktığımız için yanma oluyor.

Günaydınnn kıslar...
Hayırlı cumalar olsun...Umarımm bu gece ve hafta sonu itibariyleee hepimiz allahın izniyle gerçek birer gelinnn oluruz...:)))

selam kızlar şöyle bir geçmişe göz attım da birsürü yeni kişi gelmiş Allahım ya bu derdi çeken ne kadar çok kişi var hemde bunlar sadece interneti olup araştıran kişiler.kimbilir bu derdi içinde saklayan kendi kendine mücadele eden kimler var Allahım bu aziz mübarek cuma vaktinde herkesi bu dertten kurtarsın çok güzel ilerleme kaydedenler var eminim bu hafta sonu bolbol halay çekecez hadi kızlar biraz cesaret.yine yarışma başlamış bakalım kim birinci olacak yarış başlasın:)

aminnn canım benimmmmmm...inşallahh ben ve bütün arkadaşlarımmm birinci olur....bu cuma hayırlısıyla uğurlu gelsin bize...aminnnnnnnnnnnnnnn........

evet bende muayene oldum çatalda orda bir sorunum olmadı.ama o baskı ve yanma hiç hoşuma gitmiyo.hemen çıkarmak istiyorum..bugün deniyecem lütfen dua edin...allah yardımcımız olsun..

sağol canım inşallah dediklerinizi yapıcam.bugün büyük gün..bi bitseee en mutlu insan ben olucam valla..desteğiniz için çok sağolun...

aminnn canım benimmmmmm...inşallahh ben ve bütün arkadaşlarımmm birinci olur....bu cuma hayırlısıyla uğurlu gelsin bize...aminnnnnnnnnnnnnnn........
Amin canım o kadar zor ki bu sıkıntıyı yaşamak rabbim yardımcın olsun rahat ol inan bumuymus diyeceksin sonra derin derin nefes al ve ıkınmak çok önemli esin ittirirken sen ıkın hatta elini ağzına kapa ıkınırken ağzından hava çıkmasın yararını görürsün canım.sormak istediğin bişey olursa seve seve yardımcı olmaya çalışırım.

Geç oldu biraz ama geçmişi okuyamamıştım inşallah tez zamanda baharına da kavuşursun.

şu an ağlıyorum biliyormusun. adetim gecikti diye doktora gittim bebek falan yok ama pcos varmı diye bakacak hastaneden çıktım annem aradı ailevi bazı problemler var babam rahatsız yanına gidicem öğleden sonra aynı şehirde oturmuyoruz. çok moralim bozuktu bunu görünce çok mutlu oldum teşekkürler

canımmm benim yaa çok teşekkür ederim inşallah olucak başarıcam bu sefer...ben sadece şu ıkınma olayı varya onu çok iyi beceremiyorum...bir anda aparatı koyunca vajiyeee ıkınmayı unutuyorummm tam yapamıyorumm..((

sağol canım duan için. ben de hepimize dua ediyorum. her gece diyorum allahım beni de forumdaki arkadaşlarımı da kurtar bu hastalıktan. aklıma geldiği her an allahım kurtar beni bu dertten diye yalvarıyorum. umarım hepimiz kurtuluruz. sana tekrar geçmiş olsun, gerçekten yaşamayan bilmiyor bu seneki gribi. benim eşim bile inanmadı, nazımdan kalkmıyorum diye bir sürü moralimi bozdu. ben de günlerce ne ev işi yaptım ne yemek yaptım. sersefalet yaşadık öyle. daha bu hafta tam içime sinesi temizlik yapabildim. dile kolay yani geçmiş olsun demek, kolay kolay geçmiyor maalesef. hala boğazım sızlıyor her sabah. öğleye kadar 5-10 kez hapşırıyorum. ama zencefille baldan heralde, şükür gribe çevirmedi. sadece boğaz yangısı var 1 haftadır. umarım o da geçer de kurtulurum artık. dilerim sen de bir an önce toparlanırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…