- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #101.661
'etik aile planmasini Ingilizceye cevirin, oranin alisveris sayfasina bakin' kısmını anlamadım.. siz ne kadara aldınız seti ve içinde kaç boy var? ben türkiyeden bulma yollarını biraz daha araştırayım, büyük bi kaç medikalciye uğrayayım, eğer bulamazsam sizin aldığınız yerle irtibata geçerim. teşekkürlerallah hepimizi bu dertten kurtarsın..
Ben tam vaji degildim, muayene olabiliyordum ancak ilişki sırasında muthiş ağrı duyuyordum bu nedenle 3 ay boyunca birlikte olamadık. Geçem hafta Ankarada Hera Kliniğe gittik. Oradaki doktor bey bize 3 seansta bu işi çözeceğini anlattı. Normalde aklım almadı ama denemeye karar verdik. Gerçektende yaptırdığı ekserzisler ve verdiği bilgiler ışığında tedaviye başadıgımızdan 1 hafta sonra çok rahat bir şekilde başardık. Dr bey eşimede çok yararlı bilgiler verdi. Bir sorun varsa yardım almak en iyisi aksi takditde birleşme olsa bile ağrılı olabiliyor kanımca. Ama inanın çok rahat çözülebilen bir problem.
evet o doktorun sekreterıyle konustum bende ama burdada yapabılırım dedım sonra sızler de benım gbısınız kendı yasadıklarımı okuyorum cogu zaman yapabılırım demı ya kızlar bılmıonuz cok korkagım nıkah ıcın kan verıodum bırden ıcım gectı daha almadan asırı heyecandan elım ayagım boşalıo hatta bı keresınde cok komık annem yanımda kan verıodu damar bulamadılar elının ustunden damardan aldılar ona bakarken o kadar korkmusumkı bayılmısım dusunun acı eşigim cok dusuk
Arkadaşlar ben jinekoloğa gidiyorum bir parmakta çok rahattım ama iki parmak beni çok zorladı tekrar doktor muayenesi oldum . Doktor vajina girişinin yapısal olarak dar olduğunu söyledi. Sağ ve sol taraftan iki küçük kesikle genişletelim bu iş bitsin diyor psikolojik bir problemin yok dedi bana hemen hallederisn diyor.tabi bayıltıp yapacakmış bende bundan korkunca başka doktora gittim aynı şeyi söyledi hatta kızlık zarının alınması gerektiğini söyledi ikincisi ben napmalıyım bilgisi olan arkadaşlar cevaplayabilir mi....
Kizlar nasil gidiyor?reglim bitti kendimi hazirladim simdide adam cok gec gelip hemen uyuyo.yogun calisiyooo..saskinannenin dedigi pozisyonu deniycem bu sefer cok umutluyum.yarisi giriyo ya bende havalara girdim ne var yaparim diye.niyetim 23 nisan gelini olmak insallah.cok dua ediyorum hepinize.inanc meselesi tabi herkes ozgur ve farkli ama ben cok duaaa ediyorum manevi olarakta guc almak istiyorum.hepiniz dualarimdasiniz...bi bitse offf offff
gülsevdam, elvan, zealea, kayraözlem çok sağolun desteğiniz ve önerileriniz için eğer siz olmasaydınız ben hala eşimle konuşmayacaktım ve bırakıcaktım egzersizleri. sizlerin sayesinde dün gece eşimle konuştuk bana söz verdi bir daha böyle yapmayacağına dair.. şimdi çok iyiyiz çok şükür ve ben egzersizlere devam edicem hatta bugün yapıcaktım ama regl oldum... artık yeminimn kefaretini de ya oruç tutarak ya da para vereerek ödeyeceğim... iyiki varsınız...Allah sizden razı olsun...
canım Allah kabul etsin dualarını... benim de o pozisyon aklıma yattı, ben hala egzersiz aşamasındayım ve doktorun söylediğini yapıyorum ama doktor ilk p..sss deneemesini yapın dediğinde ilk önce yarı oturur vaziyette ( egzersizi böyle yapıyorum çünkü) o olmazsa senn dediğin pozisyonda yapıcam inş ilkinde olur da tabi olmazsa.. inşallah en kısa zamanda yeneriz hepimiz de...
canım Allah kabul etsin dualarını... benim de o pozisyon aklıma yattı, ben hala egzersiz aşamasındayım ve doktorun söylediğini yapıyorum ama doktor ilk p..sss deneemesini yapın dediğinde ilk önce yarı oturur vaziyette ( egzersizi böyle yapıyorum çünkü) o olmazsa senn dediğin pozisyonda yapıcam inş ilkinde olur da tabi olmazsa.. inşallah en kısa zamanda yeneriz hepimiz de...
rabbim sendende razı olsun canım içimi ferahlattın senden bu guzel haberı beklıyordum
egsersıze devam
kefaret ıcınde tutacak gucte olanlara öncelık oruc degılse parası dıye bılıyorum canım
hadı bakalım ınsallah boyle yendıgın gunun haberınıde alırız :)
Bende deniycem canim cunku kasma imkanin kalmadigi icin tamamen teslim olabiliosun.ama hala deniyemedim.bole araya cok zaman girincede iyice soguyorum..bitsin bitsin....alnimizin akiyla cikalim bu isten...ben egzersiz yapmiyorum...p.....si yarim aldigim icin oyle devam edeyim diyorum...
6 boy var, 75 euro'ya aldim. Sert plastikler de 50 euro civari. Ingilizceye cevirin dedigim seyin sonuna .com yazinca Ingiltere'de ki satis magzasini bulucaksiniz. Orada fiyat 100 euro'ydu yanliz. Medikal magzalarina getirtebilirsiniz umarim.
Bu iyi kalitedeki silikon sosis bigudilere cok benziyorlar, belki onlarin icini oyup saglam bir obje gecirerek de yapilabilir. Gerci onlar da pahalli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?