- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #102.241
bu arada en gec yenecek benm sanırım hala oldugum yerde sayıyorum(
zar hamile kalip kalmamaya engel degil ki... yanlis bilgilendirilmissin bence... ayrica bende simdi doktora gitsem bana zar yerinde duruyor der... cunku iki kez iliskiye girdik p..s sonuna kadar girdi kirmizi fln gelmedi...
hmmmm anladım canım teşekkür ederim) yalnız etrafımdaki herşeye aparat olabilirmi gözüyle bakmaya başladım ))))))
ben hala başlayamadım egzersizlere, forumuda eksiksiz takip etmeye çalışıyorum, akşam işten gelince bakabiliyorum anca. egzersizlere başlamak için resmen bahaneler üretiyorum;( neyse haftaya adet olucam sonrasında başlamaya kararlıyım o zaman duvaklı gelini koyarım bende))))
canım sen nasılsın nasıl gıdıyor egzersızlerin hangi aşamadasın?
ben sıradaki ilk atağı senden beklıyorum avatrın dayakıyo hani en kısa zamanda degıstırmen dılegıyle
canım sağolasın iyiyim reglim şuan ama yarın bitecek gibi duruyor bu hafta doktora gittimde doktor eşte 2 parmağa geçirdi sonunda birazcıkta olsun ilerletti sen nasılsın
valla ben de ondan bekliyorum ama deasseb ( aslında azcıkta olsa haklı ) erteliyor sürekli aslında bir denese yapıcak sanki
canım tahrişten regl kanaması gibi kanama olmaz herhalde
ona benziyo mu.
özür olabilir. her zaman mı bölesin ilk mi
selam kızlar sorusu olan varmı yardımcı olayım ?
ben bu aara doktorlarla kankı modundayım :) nılayım bugun hep senı andım balım
yendıgı halde burdan gıtmeyen tek kişisin ve kendı sıkıntını içine atıp yürekten arkadaşlarla ılgılenıyorsun
senın gıbısı az bulunur kızlar boyle super koc varken değerını bılın hemen yenın bakimm :)
Olmek istiyorum.yasamak cok.anlamsiz.yine basarisizlik.kizlar dun denedik onceden yarisini aliyodum simdi hic alamadim.agladim durdum esimde sinirlendi.kendime sayginligimi esime sayginligimi kaybettim resmen.cok mahcubum cok caresizim.nefret ediyorum kendimden.esim bitsin dese bitirecem.ne evime bakiyorum.ne kendime bakiyorum.zaten ailemden uzaktayim hep evdeyim kafami dagitamiyorum.ben hic mutlu degilim hic evlenmesemiydim.niye bu eziyet.nefret ediyorum.arzum istegim yok artik...hersey anlamsiz olmek daha iyi.bitmiyo bitmeyecek.ne kadar iradesizim.ben bu ise yaramazlikla ne cocuk dogabilirim ne cocuk bakabilirim.istegim yok.gucum yok....
selam kızlar sorusu olan varmı yardımcı olayım ?
ben bu aara doktorlarla kankı modundayım :) nılayım bugun hep senı andım balım
yendıgı halde burdan gıtmeyen tek kişisin ve kendı sıkıntını içine atıp yürekten arkadaşlarla ılgılenıyorsun
senın gıbısı az bulunur kızlar boyle super koc varken değerını bılın hemen yenın bakimm :)
iyimaşallah canım yavas yavas ilerliyorsun bu bıle kocaaa bır adım
bende ıyıyım canım reglımı beklıyroum
canım umarım 9 ay 10 gün sonraya kadar da gelmez( bebişten dolayı tabi başka şeylerden dolayı değil ben yanlış duadan korkarım :44: )
amiinnnn umudum yok bu ay ama ınsallah dıyelım yınede
tatlımmm ne doktoru hayırdır? nollduuuuuuuuuu çabuk soleeee
canım ben vajılıyken hayatım mahvolmustu ben burada yenıden doğdum nasıl bırakır gıderım burayı vıcdanım rahat etmezkı kımse yasamasın bızım yasadıklarımızı ıstıyorum balımmm sende bırakmadınkııı hıc burayı hemdeee
kendı saglık sorunlarımdan bu ara pek aktıf olamadım ama hep duamda herkes
dıs doktoru canım
artı grıb daha yenı yenı duzelıyor ve bu arada balayı sıstı oldum 2 kezreglımı etkıledı
kadın doguma gıdıcem yıne .. ılac alınca rahatladım
daha sayıyımmı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?