Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

zar hamile kalip kalmamaya engel degil ki... yanlis bilgilendirilmissin bence... ayrica bende simdi doktora gitsem bana zar yerinde duruyor der... cunku iki kez iliskiye girdik p..s sonuna kadar girdi kirmizi fln gelmedi...

hadı ya senınkı esnekmı banada sanırım oyle demıstı sırf bunun ıcın doktora gıdıcem

hmmmm anladım canım teşekkür ederim) yalnız etrafımdaki herşeye aparat olabilirmi gözüyle bakmaya başladım))))))

:))canım rımelden aparat yapıyorlar benden solemesı:)

bende bugun markete gıttım mumlara ılıskıtı gozum rengarenk hepsı kafamı bı cevırdım bızım beyaz mumlargorunce nedendır bı tuhaf oldum

anısı ve mutlulugumda etkısı cokbuyukte kendısının

yine ertelıyorsun canım o zamana kadar ne kadar ılerlesen kâr....sen başla reglınde de dınlenmıs olursun....

selam kızlar sorusu olan varmı yardımcı olayım ?

ben bu aara doktorlarla kankı modundayım :) nılayım bugun hep senı andım balım
yendıgı halde burdan gıtmeyen tek kişisin ve kendı sıkıntını içine atıp yürekten arkadaşlarla ılgılenıyorsun
senın gıbısı az bulunur kızlar boyle super koc varken değerını bılın hemen yenın bakimm :)

tatlımmm ne doktoru hayırdır? nollduuuuuuuuuu çabuk soleeee

canım ben vajılıyken hayatım mahvolmustu ben burada yenıden doğdum nasıl bırakır gıderım burayı vıcdanım rahat etmezkı kımse yasamasın bızım yasadıklarımızı ıstıyorum balımmm sende bırakmadınkııı hıc burayı hemdeee

canım ben de evlendiğimizin ilk ayları ( yaklaşık 4 ay ) hep böyle düşündüm tabi intihar kısmını değil ama evlenmenn bana göre olmadığını hiç bir işe yaramıcamı, boşanıp kurtulmayı vs vs.... ama sonra anladım ki bu hayatın bir de son demi var tabi Allah uzun ömür verirse o günleri de gösterirse son demlerimizde tek başımıza olmak ne kadar acı bir şey ve düşündüm ki bunun herkes sefasını çekerken ben neden hep cefasını çekeyim dedim ve doktora gittim egzersizlere başladım. şuan psikolojim daha iyi çok şükür en azından umutlarım var. sana da tavsiyem bu düşünceleri bir an önce kafandan atman ve eğer ilerleyemiyorsan p.ssle denemelerde egzersizlere başlaman.. unutma Allah sevdiği kullarına dert verirmiş...

evet canim Allah eksik etmesin Butun derdi biran once pufff diye ucsun gitsin ins
Allah kat kat guzellikler versn ona sanada cnm seninde cok emegin var brda..

kendı saglık sorunlarımdan bu ara pek aktıf olamadım ama hep duamda herkes

dıs doktoru canım
artı grıb daha yenı yenı duzelıyor ve bu arada balayı sıstı oldum 2 kez reglımı etkıledı
kadın doguma gıdıcem yıne .. ılac alınca rahatladım
daha sayıyımmı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…